Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Ma być limit dla rolników 100l ON na 1ha. 

bez jaj... 🙆‍♂️   i se poturlałem....

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

Zarejestrujesz się w US że swiadczysz usługi i będziesz miał dodatkowy limit 🤷

• Haha 1
Opublikowano

Trzeba będzie kasztankę batem i niech za***rdala 🤣🤣

Przed chwilą, casefarmer napisał:

W jakiej cenie macie adblue, konkretnie noxy 18l?

Z dystrybutora tydzień temu lałem coś koło 3zł litr.

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

oj tam...

Opublikowano
21 minut temu, Pafnucy napisał:

daj poczytać ustawę.

sorry 60 l w  karnister a łącznie 240 l Popełnić błąd to ludzka rzecz ale tkwić w nim to głupota

• Thanks 1
Opublikowano

Dobrze ze zimy nie ma bo wielu by meble musiało palić. Na trzech skladach w okolicy brak opału jakiego kolwiek. Na takim małym ostatnie 500kg miału kupiłem. Podobno do południa był szał zakupów. Co to będzie dalej to h.... wie 

Opublikowano
Przed chwilą, marcin19071980 napisał:

Dobrze ze zimy nie ma bo wielu by meble musiało palić. Na trzech skladach w okolicy brak opału jakiego kolwiek. Na takim małym ostatnie 500kg miału kupiłem. Podobno do południa był szał zakupów. Co to będzie dalej to h.... wie 

a u nas jest.

Opublikowano
35 minut temu, 6465 napisał:

Chyba na składkę ZUS 🤣

Opublikowano
7 godzin temu, danielhaker napisał:

A cena przy dostawie za miesiąc będzie dzisiejsza? Producenci maszyn już sobie podnoszą ceny, mimo że zamówione

Polskie maszyny? 

46 minut temu, Pafnucy napisał:

Za 15 zł przyjedziesz w tym roku? 

Opublikowano
51 minut temu, Mądrala napisał:

A zgodnie z ustawą to od kilku lat tylko zbiorniki z atestem  a tradycyjny karnister tylko 5 l

Z tym to akurat do tej pory było tak, że jak sobie samemu wlałeś to nikt nie robił problemu, można było i w butelkę po coli lać, jedynie pracownicy stacji nie mogli lać do zbiorników bez atestów. A co do ograniczeń litrażowych też nikt do tego większej uwagi raczej nie przykuwał dopóki się nie rozkręciło to co obecnie się dzieje. 

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Za 15 zł przyjedziesz w tym roku? 

no przy tych cenach ON i sznurka, no musi więcej trzeba będzie chcieć.

Opublikowano
1 minutę temu, krzysiek1979 napisał:

U mnie  ON 7.09 .Na składach z opalem resztki węgla w cenach od 1350 do 1700 .

U mnie ojciec w sobotę zamówił jeszcze po 1600 węgiel. Po nowych dostawach już ma być sporo powyżej 2tys. 

Opublikowano

Dziś zadzwoniłem z pytaniem czy nie zrobią mnie w uja i nie zerwą umowy podpisanej w złotówkach na nowy ciągnik. Twierdzą że umowa wiążącą, ale takiego uja mam pewność.

Pytam czy mają już zapłacony ten traktor - nie tylko cena zsklepana. Ale w euro🤣🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

W umowie zapis o sile wyższej. Oj coś czuję że ciekawie w lipcu będzie .

Opublikowano
Przed chwilą, wojak1986 napisał:

Ile brałeś w poprzednim sezonie za kulkę po sipmie?

12.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v