Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, poosa21 napisał:

U mnie 7km do miasta to PKS teraz bierze 10zł w zeszlym tygodniu 6 zł, i to nie jakieś zadupie tylko droga wojewódzka nowa 2 letnia. 

ja też mam 8 km do miasta  i jak chodziłem do szkoły 5 lat temu bilet 3.50 zł a teraz 8 zł lub już więcej :) 

Opublikowano
24 minuty temu, poosa21 napisał:

U mnie 7km do miasta to PKS teraz bierze 10zł w zeszlym tygodniu 6 zł, i to nie jakieś zadupie tylko droga wojewódzka nowa 2 letnia. 

to może taxi bierz. taniej pewno. 🤔

Opublikowano
5 godzin temu, Mateuszmq napisał:

Na stacjach około 7,2-7,25. Ktoś orientuje się ile aktualnie trzeba położyć za zbiornik na paliwo o pojemności 2500 litrów?

Kingspan 2500 l  -  6700 netto w poniedziałek ,  ale  teraz to raczej ceny dnia  jeżeli mają na stanie bo nowe zamówienia to ok 3 tygodnie czekania

Byłem na Agrotechu to zawsze na targach można było taniej kupić ale w tym roku to nie za bardzo ktokolwiek się wychylał bo mają duży zbyt i czas na dostawę się wydłuża

• Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, Bercik92 napisał:

Banderowcy się ucieszą na paliwo od "lachów"

raczej zachodnie spółki co mają hektary w milionach,             no prawie

przecież to kant

Opublikowano
3 godziny temu, leszek1000 napisał:

Polska jest gotowa dostarczyć paliwo ukraińskim rolnikom, farmer pl 

https://www.agrofoto.pl/fakty/polska-jest-gotowa-dostarczyc-paliwo-ukrainskim-rolnikom,117322.html

To niezłe jaja. 

W sumie niegłupie - Ukraina chociaż wojna - musi obsiewać i produkować a u nas zielony ład, ekologia i ugorowanie. Skąd oni ich biorą? Ale z drugiej strony jeśli Wojciechowski coś mówi, to może oznaczać zupełnie co innego

• Like 2
Opublikowano

Na tej dumie narodowej Orlen dobrze zarobi, będą wciskać brednie patriotyczne a podatki ktoś musi płacić. Cała Europa nawet nie myśli całkowicie rezygnować z surowców z Rosji a my za głupotę zapłacimy

• Like 3
  • Thanks 2
Opublikowano
12 minut temu, wojak1986 napisał:

Cała Europa nawet nie myśli całkowicie rezygnować z surowców z Rosji a my za głupotę zapłacimy

I uważasz, że w sytuacji gdy zaraz za granica Twojego kraju obca armia na rozkaz nieobliczalnego człowieka zabija kobiety i dzieci, z premedytacją atakując budynki cywilne, najważniejsze jest to, ile zapłacisz za paliwo, a cała Europa postępuje Towim zdaniem słusznie?

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v