Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Jak vat pod nowym roku ma wrócić to pewnie tak, ja bym kupił po tych cenach może tylko nie mam pieniedzy byki stoją jeszcze a zboże w big-bagach i staniało wiec jeszcze pewnie postoi 

Opublikowano

Popytacje przedstawicieli Anwil i GA, kiedy lub czy będzie nowy cennik. 27 listopada będzie miesiąc odkąd jest opublikowany. Kto uważa, że spadnie to niech się wstrzyma z zakupem... W moich stronach saletra była 3900 a teraz już 4000 zl bo lokalny sprzedawca pewnie wie, że rolnicy RR będą kupować.

Opublikowano
SawekBraczyk napisał:

Czyli zakupy powoli się zaczynaja ? 

Jakie ceny saletry w Twoich stronach ? dziś dzwoniłem do najbliższego handlarza, to 3900, zarówno zaksan jak i pulan. Tylko od razu zastrzegł, że do końca roku nie może już wystawić faktury, bo "przekroczy obroty" 😆😆😆

Opublikowano
4 minuty temu, boogie7 napisał:

Jakie ceny saletry w Twoich stronach ? dziś dzwoniłem do najbliższego handlarza, to 3900, zarówno zaksan jak i pulan. Tylko od razu zastrzegł, że do końca roku nie może już wystawić faktury, bo "przekroczy obroty" 😆😆😆

Jutro dam ci znać . Niby miałem w przyszłym tygodniu się pytać bo tak do dwóch tygodni chce pozamawiac  reszte azotu . 

Opublikowano

Też jutro obdzwonię albo odwiedzę pozostałe składy w okolicy. Całosamochodowych ilości nie potrzebuję, więc jestem zdany na miejscowych.

Opublikowano

Agrolok to dziwnie dział mi przy 3-4 T 3 dni temu 3950 powiedziała. To na miejscu od 0,5 t 3780, u jednego była po 3590 ale czeka na dostawę i nie zna ceny.

Opublikowano
2 godziny temu, migacz napisał:

3 550 saletra to dobra cena czy nie?

W opcji jeszcze saletrzak 400 zł tańszy

saletrzak tańszy, ale azot w nim drożej wychodzi. W saletrzaku 116, a saletrze 104

• Like 1
Opublikowano
31 minut temu, rob334 napisał:

sraczka się zaczęła, ceny spadną po nowym roku jak ryczałtowcy się obkupią

Jakby wszyscy chcieli sie obkupić to nawuzu by zabrakło 

Opublikowano
2 godziny temu, Marl napisał:

Popytacje przedstawicieli Anwil i GA, kiedy lub czy będzie nowy cennik. 27 listopada będzie miesiąc odkąd jest opublikowany. Kto uważa, że spadnie to niech się wstrzyma z zakupem... W moich stronach saletra była 3900 a teraz już 4000 zl bo lokalny sprzedawca pewnie wie, że rolnicy RR będą kupować.

dziś jest nowy cennik agrochem

https://agrochem.com.pl/cennik/

Opublikowano
jan88 napisał:

2 godziny temu, Marl napisał:

dziś jest nowy cennik agrochem

https://agrochem.com.pl/cennik/

Dzięki kolego za info, sprawdzałem w południe i był stary cennik.

rob334 napisał:

sraczka się zaczęła, ceny spadną po nowym roku jak ryczałtowcy się obkupią

Są jakieś zmiany cenowe nawozu w okolicy powiatu kazimierskiego?

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2026? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂 Wam drodzy hodowcy i sobie w 2026 życzę jak najwyższych cen!!!

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.

Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305087-ceny-bydla-2025/
  • Dodaj nową pozycję...
v