Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, matek89121 napisał:

Kolegi żona woziła w czwartek wniosek do hrubieszowskiej agencji to w poniedziałek dzwonił gość żeby dowiozła akt małżeństwa .

Zaraz będą chcieli jeszcze zaświadczenie z kursu małżeńskiego 😂

Opublikowano
2 godziny temu, Pafnucy napisał:

Data spokój. Se ludzie suszy zazdroszczą. 

Do czego to doszło...?☹️

Nikomu nie zazdroszczę ale np. taka susza jaka była w ościennych gminach to śmiech a zapewne każdy z tych gmin wokół moich może składać wnioski o te zapomogi więc się śmieje za naokoło była a u nas w środku nic 😁

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, matek89121 napisał:

Kolegi żona woziła w czwartek wniosek do hrubieszowskiej agencji to w poniedziałek dzwonił gość żeby dowiozła akt małżeństwa .

Ta i teraz wszystkich będą wzywać żeby donosili jakieś akty, ludzie nie powtarzajcie takich bredni bo robicie z siebie osłów, już nie wspominając że tam nie ma słowa o związku małżeńskim, tylko o związku faktycznym 

Edytowane przez jajonasz
Opublikowano
15 minut temu, jajonasz napisał:

Ta i teraz wszystkich będą wzywać żeby donosili jakieś akty, ludzie nie powtarzajcie takich bredni bo robicie z siebie osłów, już nie wspominając że tam nie ma słowa o związku małżeńskim, tylko o związku faktycznym 

a co to takiego 

bo  w google nie znalazłem😀

Opublikowano

Ale w sumie to trochę zaczyna przypominać sprawę z dodatkiem węglowym gdzie stado debili zrobiło ustawę pod wiele gospodarstw pod jednym adresem, a gdy ludzie zaczęli tak składać to im się odwidziało, tutaj najpierw jest związek faktyczny czyli np syn i rodzice, a jak ludzie zaczęli tak składać, to usrał im się jednak związek małżeński xD

Opublikowano

hubertuss

Zaawansowany

2688  6746

Zgłoś post

Napisano 5 godzin temu

Dnia 5.11.2022 o 18:21, Tomek90 napisał:

Porażka 3200 jest 32. Ale chlop was kroi

Gdzie taka cena? Całe auto czy ilości dowolne?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Śmiem wątpić w tą cenę , dzisiaj dzwoniła mi z agroloku i za rsm 26 wołała 3016 zł , gdzie 2 tygodnie temu zamówiłem w cenie 2960, czyli prawie 60 zł do góry

Opublikowano

Może wróćmy do tematu nawozów, u mnie na składach przejeżdżając widzę że place pełne, w necie na fb, olx też ofert sprzedaży od groma, ceny w dół, sporo ludzi nakupiło typowo spekulacyjnie i chyba bańka pęka czy mi sie wydaje?

Opublikowano
adaammek napisał:

12 godzin temu, szumi napisał:

Już nawet zalogować się nie daje. PIS-owskie państwo z tektury !!!

A platformerskie Państwo  H?j  D?UPA I KAMINENI KUPA

Za Tuska nie dawali było tylko "pinidzy ni ma i ni będzie" 🤭 😉

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Agrest napisał:

@mysza103 a dojechał już Twój rsm?

Wczoraj dałem fakturę z mojego zamówienia. 2890zł/t

Jeszcze nie , dzisiaj byłem się dowiedzieć kiedy będzie , to dowiozą w dniach 14-17 listopad.  Obniżyli ci cenę , czy te 2890 to było dla nich?

Edytowane przez mysza103
Opublikowano
Desperado napisał:

Za komuny to nawóz był za grosze i jeszcze namawiali żeby brać.

Ta za darmo dawali , teściu opowiadał że za darmo przywozili i wywalili w rów i masz rozsiać bo jak nie to kara będzie, ale który to był rok to nie pamiętam a teścia już nie ma, ale na pewno za ruskiej okupacji

Opublikowano
20 godzin temu, szumi napisał:

Już nawet zalogować się nie daje. PIS-owskie państwo z tektury !!!

niech ci będzie, że pisowskie, ale bynajmniej POLSKIE!

A jak "szumi"

lepi umi,

to z obory -

na wybory...  :)

Opublikowano (edytowane)

Lubelskie okolice Chełma można rsm32 po 3300 dostać ale nigdzie nie ma w detalu tylko całe auta zamawiają i pchają dalej :/

Chemirol 3300 agroters 3400

Saletra 3650 w chemirolu

Wojsławice ociąga się z obniżkami 3700 za rsm 3900 za saletre

Edytowane przez kamil2509
Opublikowano

To u mnie , w detalu ceny są wystawione rsm 32 - 3800, rsm 28+s - 3600 , rsm 26 na stanie nie mają , ale patrząc na powyższe ceny to gdyby był to pewnie jakieś 3400 , a to już prawie 500zł drożej niż sprzedają w hurcie , no chyba że tą 32 i 28+s mają jeszcze z wcześniejszych dostaw 

Opublikowano

Agrolok 4000 rsm 32 dzisiejsza propozycja całe auto (sami dzwonili)

Podziękowałem bo kupiłem po 3490 dwa tygodnie temu. Gość który dzwonił zaniemówił przez chwilę... bezcenne... :)

• Haha 3
Opublikowano

Albo kupił drogo i chce kasę odzyskać przynajmniej albo teraz kupił "tanio" i liczy że cena wzrośnie więc po co taniej sprzedawać . Ja mam rsm 26 z lipca po 2600 i d*py dałem bo mogłem kupić ile trzeba a nie połowę. Saletrzak po 2800 polski był.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2026? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂 Wam drodzy hodowcy i sobie w 2026 życzę jak najwyższych cen!!!

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.

Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305087-ceny-bydla-2025/
  • Dodaj nową pozycję...
v