Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, wojak1986 napisał:

Człowieku nikt Ci za darmo nic nie dał, tylko pobrał podatki i rozdał dużej grupie ludzi żeby znowu go wybrała. Gdyby nie było podatków i UE nie byłoby dotacji i wyższych kosztów. Póki nie pojmiesz ile tracisz będziesz cieszył się z kilku groszy, tu chodzi o ludzi, którzy coś wytwarzają pracują bo ten co leży odłogiem może tylko brać i brać co on straci przez wyższe podatki i koszty...

Człowieku jako rolnik nie wspominaj o strasznych podatkach, bo nie wiesz nawet co to jest. To że cię łupią to łupią ci co stać ich na wysokie podatki i jeszcze obracają taką kasą że ci się nawet nie śniło.

Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

No i jak zwykle nie posłuchałes innych.

Samotni mają dostać z tego w przyszłym roku. A wystarczy 1% strat...

Ale Ty bogaty, to po co Tobie darmowe 5 tysi....

Nie bogaty , ale dam sobie rade 

27 minut temu, pedro2 napisał:

Po primo Mogłeś. U nas składają kawalerowie tylko każą wpisać rodziców. 

Po drugie wg iung u mnie tylko na 5-6kl na początku roku wystąpiła susza w zbożu ozimym, a jednak się załapałem.

Po trzecie. Wszyscy zauważyli, że nie złożyłeś bo przerosło Cię założenie PZ. Jeszcze strongman nagadał o "hakierach co z kąta piniondze wyciongnom" i zabrudziłeś majtki. A teraz będziesz pieprzył głupoty i pluł na tych co złożyli. Niektórzy mają w tym swój cel jak @Agrest mówił, że nie potrzebuje bo nie odczuł suszy i szanuję👍, @HF86 uniósł się honorem i nie składa na te wszystkie dodatki, ma swoje zdanie i też szanuje 👍 

A Ty nie masz krzty honoru żeby się przyznać, że Cię przerosło, podłączyłeś się pod tych, którzy mają w tym swój wyższy cel i lecisz jak to gówno w rzece, tylko smród roznosząc. Śmiech przez łzy. Nie dziwię się, że kobieta Tobą kręci jak chce, pewno większe cochones ma niż Ty. 🙋

Oj muszę się odnieść do tych oszczerstw 

Po pierwsze nic nie wiem co pisał @Strongman o hakierach 🤔

Po drugie , czy mnie przerósł profil zaufany ,może ciutke ale nie sam profil tylko brak czasu żeby chodzić i zakładać jakieś wynalazki , bo ważniejszy jest dla mnie dach przed zimą niż jakaś tam pomoc

Po trzecie nie pluję na nikogo tylko śmieszą mnie tacy ludzie co to cały czas napierdalają we wszystkich tematach jak to pisiory rozdają socjal , ale jak dają to k**wa pierwsze ....

Po czwarte co to jest cochones 🤔

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Dziad932 napisał:

Tak za 5 tyś jałmużny 😅

A gdzie wróć jak patrzę ilu jest rządnych tech kasy to po podziale 450 ml mogą być rozczarowania 😛

I zapewne będą, i idę o zakład że będą żale i pretensje na forum, że przecież miało być  5 albo 10 tys , a dali 2 , 3 czy tysiąc 

Edytowane przez mysza103
Opublikowano (edytowane)

7 minut temu, Dziad932 napisał:

Po trzecie nie pluję na nikogo tylko śmieszą mnie tacy ludzie co to cały czas napierdalają we wszystkich tematach jak to pisiory rozdają socjal , ale jak dają to k**wa pierwsze ....

👍

7 minut temu, Dziad932 napisał:

Po czwarte co to jest cochones 🤔

jaja😆

Edytowane przez witejus
Opublikowano
5 minut temu, witejus napisał:

jaja😆

Nosi ze sobą cały czas i nie wie że ma 🤦‍♂️ a może i nie ma. 🤣

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, PRIMO napisał:

Nosi ze sobą cały czas i nie wie że ma 🤦‍♂️ a może i nie ma. 🤣

Bo w moim regionie mamy Polskie jaja a nie jakieś wasze hiszpańskie wydmuszki 🤭

Edytowane przez Dziad932
Opublikowano
26 minut temu, Dziad932 napisał:

Bo w moim regionie mamy Polskie jaja a nie jakieś wasze hiszpańskie wydmuszki 🤭

No to pochwal się co się wykluło z tych twoich polskich jaj. 😛

Opublikowano
1 godzinę temu, wojak1986 napisał:

Człowieku nikt Ci za darmo nic nie dał, tylko pobrał podatki i rozdał dużej grupie ludzi żeby znowu go wybrała. Gdyby nie było podatków i UE nie byłoby dotacji i wyższych kosztów. Póki nie pojmiesz ile tracisz będziesz cieszył się z kilku groszy, tu chodzi o ludzi, którzy coś wytwarzają pracują bo ten co leży odłogiem może tylko brać i brać co on straci przez wyższe podatki i koszty...

Czegoś tu nie rozumie . Chcesz powiedzieć że w krajach poza unią nie ma podatków?

Opublikowano
1 godzinę temu, Dziad932 napisał:

Po drugie , czy mnie przerósł profil zaufany ,może ciutke ale nie sam profil tylko brak czasu żeby chodzić i zakładać jakieś wynalazki ,

Profil zaufany to ułatwienie, nie żaden wynalazek. Dzięki niemu w urzędach bywam dużo rzadziej niż wcześniej, mimo zwiększenia ilości papierów, które trzeba przerzucić.

• Like 1
Opublikowano

Raczej dostępne już lub na dniach. Rsm ma być w tym tygodniu. Polifoska jest, saletra saletrzak, mocznik chyba też

Opublikowano
13 minut temu, Agrest napisał:

Raczej dostępne już lub na dniach. Rsm ma być w tym tygodniu. Polifoska jest, saletra saletrzak, mocznik chyba też

W jakiej cenie saletra?

Opublikowano
57 minut temu, Agrest napisał:

Tego rsm co zamawiałeś to ci jeszcze nie dostarczyli ? ja zamawiałem w ubiegły piątek , i na razie cisza

Opublikowano
18 minut temu, mysza103 napisał:

Tego rsm co zamawiałeś to ci jeszcze nie dostarczyli ? ja zamawiałem w ubiegły piątek , i na razie cisza

Nie, ja tylko 5 mauzerów i czekam jak mi naleją. Wczoraj firma wzięła je na plac.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Dodaj nową pozycję...
v