Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Andpol napisał:

1 godzinę temu, Andpol napisał:

Mieszkam na piętrze z żoną teście na parterze osobne deklaracje śmieciowe inne nazwiska tylko adres ten sam i piec jeden zobaczymy co z tego wyjdzie?

Dzwoniłem i tylko jeden wniosek jest pozytywnie rozpatrzony pod koniec tyg. kasa ma być na koncie.

zmartwię Cię węglowe jest na jeden adres podobnie z prądem jeden licznik na 2 rodziny a limit 2000kwh bo mój brak tez tak ma

• Sad 1
Opublikowano
5 minut temu, wojtal24 napisał:

zmartwię Cię węglowe jest na jeden adres podobnie z prądem jeden licznik na 2 rodziny a limit 2000kwh bo mój brak tez tak ma

a jak ktoś ma ten sam adres a są to dwa oddzielne domy oddalone od siebie 100 metrów ?

Opublikowano
jan88 napisał:

5 minut temu, wojtal24 napisał:

a jak ktoś ma ten sam adres a są to dwa oddzielne domy oddalone od siebie 100 metrów ?

kolegów pytaj w urzędzie też się zastanawiałem bo znam takie przypadki to zależy ile deklaracji było złożone

Opublikowano
2 godziny temu, wojtal24 napisał:

byłby podlicznik zgłoszony na brata i użytkowanie wieczyste części domu to by jeden i drugi miał limit, podobnie z węglem

BTW w gminie obok mojej zaczęli wypłacać bo dostali kasę w zeszłym tygodniu, po 3k nie wyjdzie bo za mało gmina dostała i równo chce podzielić na wszystkich, już kontrolują tych co mają dwie deklaracje czy też są dwa piece i tych co im się zmieniły deklaracje i nagle koza węglowa się pojawiła

Opublikowano (edytowane)

omiń kałużę.

i po co to na łąkach nadrzecznych orać?

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

Kupione końcówki movento po starej cenie 310zł/l to bardziej dla sadownikow jak zbożowców.

Ale jeślii by ktoś używał jeszcze siarki 80 wg to ponoć coś się na rynku dzieje...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2026? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂 Wam drodzy hodowcy i sobie w 2026 życzę jak najwyższych cen!!!

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.

Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305087-ceny-bydla-2025/
  • Dodaj nową pozycję...
v