Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, zbigniewPGR napisał:

Ciemnogród i głupie chłopki kupują nawozy w tej cenie a swój towar oddają za tyle ile kto da. Brawo chłopy 

a co wsypałbyś sobie do wanny czy sracza? aby tylko zmagazynować... 

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano

To nie chodzi oto tylko niektóre agencje się pier**lą a inne nie i mozna powiedzieć ze ja i moi znajomi i z drugiego krańca powiatu dostali w przeciągu 3 dni a powiat wyjątkowo duży nie wiem czy 100tyś nie należny co mają numer gospodarstwa.Bo kiedyś się pytałem i w tak dużym rozdrobnieniu dali radę.

Opublikowano (edytowane)

A z jednej strony gdzie jakie woj za pis według rankingów  to dają a jakie nie za pis to nie, taka blacha na t to na pewno nie za pis,choć i ja nie ale mieszkam na takim terenie co przeważnie każdy za nimi.Renka rękę myje tak została nauczona cała ludzkosć

Edytowane przez Strongman
  • Haha 1
Opublikowano

Panie i panowie czy ktoś z małych gospodarstw dostał te dopłaty do nawozów??? Bo wice minister Kaczmarczyk to tylko szczuje miasto na wieś że te małe gospodarstwa  mają wypłacone te dopłaty do nawozów 😂🤣 Szczuja. 

Opublikowano

Dużo dostało więc nie pluj jadem, bo się zatrujesz

4 minuty temu, Mieciu24 napisał:

Panie i panowie czy ktoś z małych gospodarstw dostał te dopłaty do nawozów??? Bo wice minister Kaczmarczyk to tylko szczuje miasto na wieś że te małe gospodarstwa  mają wypłacone te dopłaty do nawozów 😂🤣 Szczuja. 

• Haha 1
Opublikowano

jeszcze w piątek nie było, .

ja nie lubię ich, może oni i mnie 🤣

Opublikowano
44 minuty temu, witejus napisał:

Dużo dostało więc nie pluj jadem, bo się zatrujesz

Jak go bym spotkał to bym mu jadem w gębe napluł za to szczucie 😂🤧🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Mieciu24 napisał:

Mieciu, już zapomniałem że wydałem te pieniądze 🙆‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2026? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂 Wam drodzy hodowcy i sobie w 2026 życzę jak najwyższych cen!!!

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.

Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305087-ceny-bydla-2025/
  • Dodaj nową pozycję...
v