Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie większość z ponad 400 tyś wniosków, ileś tysięcy było pierwszego dnia

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Rowan napisał:

ludzie poddają się tej chorej polityce uzależniania i zubożania

Co konkretnie proponujesz by się nie poddawali?co zrobiłeś że się nie poddałeś?

Edytowane przez witejus
  • Like 2
Opublikowano
17 minut temu, witejus napisał:

Co konkretnie proponujesz by się nie poddawali?co zrobiłeś że się nie poddałeś?

Są tacy co nawozu nie kupowali. Na przekór władzy i firmom nawozowym.  

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, witejus napisał:

Czekam na konkretną, merytoryczną odpowiedź na moje pytania

Chcesz naprawde merytoryczną i prawdziwą odzpowiedź? 
Podpisałem umowę na dzierżawę prawie 1/3 mojego areału. Mam dosyć tego kraju i tego szarpania.

• Like 1
Opublikowano
57 minut temu, Roki212 napisał:

Tak sobie czytając temat to większość pobiegła z wnioskiem już w pierwszy dzień naboru xD

Nie większość tylko wszyscy i Ty też byłeś tylko się dowiedzieli że najpierw obszarowy potem nawozowy 😁i wrócili z kwitkiem

• Haha 2
Opublikowano
8 minut temu, PanAres napisał:

Mam połowę (cirka ebaut) azotu na przyszły sezon. Kupować resztę??? Jak myślicie🤔

też właśnie nie wiem co robić saletra około 3700 i jeśli by gaz za jakiś czas staniał to może wrócić do około 3 tyś ale może też być tak że będzie około 5 tyś

6 minut temu, krzysiek277 napisał:

U mnie sąsiad dziś nawozów woził może i nie głupie ale jak wymyślą zaś jakąś dopłatę to może być wtopa 

czemu ma być wtopa ?

Opublikowano
5 minut temu, cieply90 napisał:

dziś się dowiedziałem że kilku rolników z mojej wioski dostało pisma z agencji że pieniądze  do nawozów dostaną nie wcześniej jak 30 września

Z tego co  wiem  to  pieniądze  wpływają  bez  wysyłania  decyzji  więc  wyczuwam  jakąś  ściemę  że  informują  że  wypłata  będzie  późno 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, Roki212 napisał:

xD no kiedy byłem może czegoś ciekawego się dowiem xD

Stałeś za mną i gadałes o jakiejś 80cio letniej kobiecine że za dzierżawę nie chce kasy tylko w naturze 

Żart oczywiście 

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, yaroslaw napisał:

Z tego co  wiem  to  pieniądze  wpływają  bez  wysyłania  decyzji  więc  wyczuwam  jakąś  ściemę  że  informują  że  wypłata  będzie  późno 

W tv mówili że wypłacą kasę do końca sierpnia że miało byc do grudnia ale bida jak ch** i zrobią to szybciej bo później będą się szykować do zaliczek bezpośrednich 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2026? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂 Wam drodzy hodowcy i sobie w 2026 życzę jak najwyższych cen!!!

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.

Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305087-ceny-bydla-2025/
  • Dodaj nową pozycję...
v