Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, Drobnik napisał:

Osadkowski RSM 32 - 3440zl. wiec cena w dół, bańka pęka ;) podobno producenci sa zasypani nawozem i maja problemy z magazynowaniem...

Jaki oddział?

Opublikowano (edytowane)

Dzwoniłem przed chwila to 4300 w Oławie a w Nysie jescze drożej

Edytowane przez SAUTER
Opublikowano

Wielu zachwyca się wysokimi zyskami Grupy Azoty, ale mi się wydaje, że przy cenach nawozów azotowych z tego sezonu wcale to nie jest tak dużo. Sporo marży mogą dokładać dystrybutorzy i być może muszą dzielić się z kim trzeba. Jako spółka ze sporym udziałem Skarbu Państwa, GA nie powinna mieć prawa do zasłaniania się tajemnicą handlową. Gdyby wyciekły ceny nawozów dla dystrybutorów to wielu mogłaby opaść szczęka do samej podłogi, a PiS przegrałby kolejne wybory z kretesem.

Opublikowano
SAUTER napisał:

Dzwoniłem przed chwila to 4300 w Oławie a w Nysie jescze drożej

chyba ze ta cena byla tylko na wczoraj bo kolejna oferte promocyjna mialem wczoraj z procamu za 3900. ciezko powiedziec ale wiem napewno ze dobrze usłyszałem ta cene.

Opublikowano (edytowane)

Cene gazu dla zakładów Sprawdzajcie sobie na TGE, te spadki na 3500 nie wiem z  czego wynikają, może komuś kasy trzeba

Edytowane przez Tigon
Opublikowano

Ja nie widzę żeby to było równo rozsiane, do tego na filmie jest  ładny nie zbrylony

Opublikowano

trochę chyba presja jest na wypchnięcie nawozów. dziś w trasie się zatrzymałem na składzie. 5600 nowy mocznik. popytałem o inne towary i dziękuję do widzenia. a Janusz biznesu z wyglądu jakby pierwszych pieniędzy się dorobił sprzedając rodziców samochód razem z rodzicami 😁

ciśnie żeby się zastanowić. może jakiś rabat i nic że daleko. transport też w cenie 🙂

Opublikowano
1 godzinę temu, Drobnik napisał:

chyba ze ta cena byla tylko na wczoraj bo kolejna oferte promocyjna mialem wczoraj z procamu za 3900. ciezko powiedziec ale wiem napewno ze dobrze usłyszałem ta cene.

Tam dziunie często się zmieniają i niekoniecznie się znają na tej robocie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Dodaj nową pozycję...
v