Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A płaca minimalna? toc to chiba z 400 euro nie będzie. 

tak z tona pszenicy pewnie niedługo. 

wiwat pisdzielcy 😪

Opublikowano
2 minuty temu, Kubawww napisał:

Ciekawe czy dalej dla kuli będzie tak wszystko opłacalne.. 

Będzie, toć GA dała saletrę, inne firmy swoje produkty to trzeba gadać choćby ruski tank stał przed domem i celował to ten i tak doda posta, że dobrze jest.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, maczopestka napisał:

To uczucie kiedy przestajesz żałować że kupiłeś saletrę po 2890zł za tonę 😌, a tak na poważnie to ktoś się zastanawiał jak wygląda dzisiaj smutne 1000 zł dopłat do hektara? Toż to jakaś nieśmieszna komedia

Ja tez się cieszyłem że na następny rok udało mi się zamówić i na dniach dojedzie do dzisiaj rana i telefon że jednak się przeliczyli i sprzedawali nawóz którego jeszcze fizycznie nie było, niby. 

Opublikowano
9 minut temu, KrisKristof napisał:

Ja tez się cieszyłem że na następny rok udało mi się zamówić i na dniach dojedzie do dzisiaj rana i telefon że jednak się przeliczyli i sprzedawali nawóz którego jeszcze fizycznie nie było, niby. 

A kiedy zamawiałeś ten azot na następny sezon że się przeliczyli? 

Opublikowano
10 minut temu, KrisKristof napisał:

Taaa...raczej liczą że  za tydzień kupisz po 6tys😎

• Like 1
Opublikowano

zaraz będzie jak z paliwem. 

Z siewnikiem na skład do pełna i max dwa worki na drogę 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

Uległem panice i zakupiłem dziś saletry 3200 zł , wszystkie nawozy są ale na innym placu saletrzaku i saletry brak , mocznik jest -LKR 

Będzie drożej albo w ogóle nawozu nie będzie. 

Opublikowano

No kuźwa udało się kupić na małym składzie solówkę saletrzaku , dobre i to 😛

2740 🥴

Opublikowano
10 minut temu, CzarnyR1 napisał:

Będzie drożej albo w ogóle nawozu nie będzie. 

Wojna jest już 2 tydzień to kto nie miał azotu to był ostatni dzwonek na zakup bo gaz bije rekordy a jednak to nie jest ściema że jak gaz w górę to i azot w górę .

Opublikowano
1 godzinę temu, damianos95 napisał:

W Zelowie też nie sprzedają ? U mnie też niby już nie ma nazowow czekaja na dostawy ale niewiadomo jak to będzie 

Dobrze że w wczoraj przywieźli zamowienie

Nie odbierają tel 

Opublikowano
14 minut temu, Ursus932 napisał:

No kuźwa udało się kupić na małym składzie solówkę saletrzaku , dobre i to 😛

2740 🥴

Pod co dajesz saletrzak ? wychodzi najdrożej ale fakt dłużej trzyma .

Opublikowano
5 minut temu, Kas_nowa napisał:

Nie cieszcie się, że macie nawozy, bo wszystkie sektory gospodarki staną przy takich cenach 

ale jedzenie odmówisz sobie na końcu, potem inne rzeczy,

idzie bieda

Opublikowano

Zajechałem z ciekawości na skład, azot stoi, ale podobno sprzedany. Miał zamówione 5 aut saletry i saletrosanu, a dzisiaj zadzwonili, że nie dowiozą bo nie ma. Znowu k**wy zrobiły akcje jak na święta żeby wyczyścić składy.

• Like 1
Opublikowano
45 minut temu, Kubawww napisał:

Ciekawe czy dalej dla kuli będzie tak wszystko opłacalne.. 

Co Ty gadasz świnie ciągle mu się opłacają miał zostawić 25 loszek 😜 Śmieszy mnie to bo żaden z nich nie powie wprost "Musze hodować bo wziąłem dofinansowanie na budowę ogrodzenia i jestem zobligowany" a nie mydlić oczy ze się opłaca 😜

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2026? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂 Wam drodzy hodowcy i sobie w 2026 życzę jak najwyższych cen!!!

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.

Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305087-ceny-bydla-2025/
  • Dodaj nową pozycję...
v