Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ceny rosną, bo składy wyczyściły się z poprzednich dostaw. I jeśli zjeżdżają nowe, to musi być drożej o marżę i składkę na Polski Ład, która wcale nie jest mała.

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, kiko8 napisał:

.

Od kogo brałeś nawóz?

jeszcze nie kupowałem ale jutro idę zamówić bo .uja biedzie tanio przez tę wojnę

łódzkie piotrkowski u króla< nazwisko właściciela składu>

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, cieply90 napisał:

jeszcze nie kupowałem ale jutro idę zamówić bo .uja biedzie tanio przez tę wojnę

Spoko  to moje strony  pytałeś tychów czy dalków i czy ta cena saletry to worek czy big bag?

Edytowane przez kiko8
Opublikowano
36 minut temu, Peron napisał:

Ceny rosną, bo składy wyczyściły się z poprzednich dostaw. I jeśli zjeżdżają nowe, to musi być drożej o marżę i składkę na Polski Ład, która wcale nie jest mała.

Sam jesteś jak ten ład 😂😂😂😂

Opublikowano
19 minut temu, cieply90 napisał:

Da się taniej w tych rejonach ;))

Opublikowano
12 minut temu, kiko8 napisał:

Spoko  to moje strony  pytałeś tychów czy dalków i czy ta cena saletry to worek czy big bag?

dalków ceny podane worków big bag 20 zeta mniej a kolega z jakich stron jeśli można zapytać

1 minutę temu, Kubawww napisał:

Da się taniej w tych rejonach ;))

gdzie? w ujeździe?

Opublikowano
12 godzin temu, cieply90 napisał:

dalków ceny podane worków big bag 20 zeta mniej a kolega z jakich stron jeśli można zapytać

gdzie? w ujeździe?

Czarnocin

Opublikowano
15 minut temu, Patryk1222 napisał:

Azot podobno wstrzymana sprzedaż na nowe zamówienia....

to by oznaczało tylko i wyłącznie o k**estwie tego państwa i rządu. 

dalej zabawa jak wydoic rolnika. 

skoro tak to się ma odbywać to udział państwa w GA jest zbędny i trzeba to do końca prywatyzować .

Opublikowano
4 minuty temu, HF86 napisał:

to by oznaczało tylko i wyłącznie o k**estwie tego państwa i rządu. 

dalej zabawa jak wydoic rolnika. 

skoro tak to się ma odbywać to udział państwa w GA jest zbędny i trzeba to do końca prywatyzować .

Na początku mówiłem że zamówienia obcięli prawie do zera a teraz wstrzymali. Nie mają zapasów i jak wyjdzie to na jaw to dopiero panika...

Opublikowano
20 minut temu, Murphys napisał:

Dziś powinien być posiany azot a nie myśleć o kupnie

U mnie N1 już zrobione w 70% ale na N2i qq trzeba dokupić a tu kwiatki granula niby coś tam jest dostępny Rsm wogule. 

Opublikowano
26 minut temu, skywalker89 napisał:

Południowy wschód mróz do 20.03 nadają nocami do -10 nawet to nie wiem po co, wstrzymuje się póki co 

No ja to samo mimo to wysiałem, mróz ci nie zabierze nawozu 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Dodaj nową pozycję...
v