Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie ceny macie na rsm , bo przed chwilą miałem telefon czy będę w tym roku brał , bo jutro będzie nowe rozdanie po nowych cenach i jak co to trzeba łapać , bo później zapewne będzie drożało , i chciałbym się rozeznać  czy  drogo mi powie czy w miarę .

Opublikowano
24 minuty temu, VonVegans napisał:

Coś o dopłatach cicho.kowalczyk pewnie osobiście nalicza😅

Może być tak jak z suszowym że z tamten rok dopiero teraz ruszają z tematem, a do wypłaty hoho🙆‍♂️

Opublikowano
32 minuty temu, VonVegans napisał:

Coś o dopłatach cicho.kowalczyk pewnie osobiście nalicza😅

Przecież już dali, tyle razy miasto o tym poinformowali że to wystarczy🤣

Saletrosan 2850 już dostępny

Opublikowano
1 godzinę temu, jan88 napisał:

dzwoniłem do agroloku to w połowie lipca mają być te obniżki 

To co pisałem że jutro ma mi zadzwonić że ceny mają być już po obniżkach i że trzeba  łapać , bo pewnie będzie jak w tamtym roku , czyli było towaru dostępne tylko tyle że łapali tygodniowo po 5 samochodów rsm na cały region , mówimy oczywiście o tej samej firmie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Przy okazji  też się pytałem o nawozy, to saletra 3100-150, saletrosan 26-  2800 i rsm 28-2500 . Mazowieckie

Opublikowano

To drogi rsm. Chodzą słuchy że rsm32 po 2400 może być.

Chyba że pomyliłem z 26s

Opublikowano

Ponoć trza będzie dwie tony rzepaku na tonę Polifoski 6?

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

To drogi rsm. Chodzą słuchy że rsm32 po 2400 może być.

Chyba że pomyliłem z 26s

26+s jutro ma mi dzwonić to dam znać co i jak 

1 godzinę temu, krilan06 napisał:

A mówili że w tym tygodniu mają być 

I tak chyba będzie , przynajmniej z tego wychodzi co mi mówiła 

Opublikowano (edytowane)

Lipiec z listopadem pomyliła🤣

W sumie mogła bo w lipcu już brzozy liście zgubią z powodu suszy

Edytowane przez Agrest
Opublikowano (edytowane)

Dopłaty za 2021 rok już wszyscy dostali? Bo u mnie tylko 10 tys zaliczki w listopadzie a resztę pewnie zrobią przelew 30 czerwca

a decyzje masz? ja dostałem decyzję początkiem marca, a pieniądze dopiero w połowie maja, 3 razy pyłem się pytać czemu nie mam pieniędzy, to mówili mi że to od Warszawy zależy, poszedłem jednak do jedynego kumatego w biurze i okazało się zacytuję "tępe c*py zrobiły decyzję bez zlecenia przelewu", po mojej interwencji pieniądze były za 3 dni

Edytowane przez tomad
cytat
Opublikowano
Primula94 napisał:

1 godzinę temu, Agrest napisał:

Przy okazji  też się pytałem o nawozy, to saletra 3100-150, saletrosan 26-  2800 i rsm 28-2500 . Mazowieckie

Mazowieckie...a konkretniej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Dodaj nową pozycję...
v