Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Też  tak uważam. Wspierać powinny bogatsze państwa...a my powinniśmy ogarniać zbrojeniówkę póki czas.

A o cividzie to szkoda gadać...niezaszczepionych jeszcze niedawno to jak trędowatego traktowano, Putin to szybko na szczęście zakończył.

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano

Powinni mu dać nobel z medycyny.

GRZES1545 napisał:

Przecież mamy. Obwód Kalingradzki to też  Rosja...kolejna kwestia to taka że wojna trwa a Rosja przejmuje stopniowo kolejne regiony.

Już 20%,zagarnęła ua. Szkoda ze nie piszą w mediach całej prawdy. Jedynie co podają to propagandę gdzie dzielna ukraińska armia walczy i odnosi sukcesy nad tymi "półgłówkami" 😆 a tereny tracą...

• Like 4
Opublikowano
2 godziny temu, VonVegans napisał:

A my zamiast się zbroić i robić zapasy to oddajemy co mamy ukrainie.zaraz będziemy bez paliwa,gazu,węgla, żarcia.

Możemy nie dawać broni , ale za jakiś czas ,  być może tą bronią będziemy niszczyć nasze ziemie w obronie przed ruskiem . Wtedy te zapasy gazu , paliwa i żarcia mogą zniknąć w jedną chwilę .

Opublikowano

Putin to szachista.rozegral to po mistrzowsku.kgb na rozpracowanie obcego państwa poświęca 15-20 lat.i pompuje kasę właśnie w ten kraj.on poszedł dalej i na raz rozpracował csła Europę uzależniając ja od gazu,ropy, surowców...

Cała ta banda ekosi robiła dla niego 

Okazuje się że nawet Greta kieszonkowe od ruskich brała.poczeka aż krajom UE zacz ile wszystkiego brakować i ....

Opublikowano
4 godziny temu, margoo78 napisał:

Przypuszczam, że wojna jesienią się skończy, bo na zachodzie już covid odgrzewają. Są już nowe szczepy, więc znowy wezną wszystkich krótko i za pysk.

Możliwe. Zestaw teraz dwie sprawy...protesty grup pracujących w Europie i nagle nowe fale zachorowań 🧐

Opublikowano

A ja powiem tak o wojnie byłem w sklepie który kazali Polakom bojkotować pewnej rosyjskiej sieci i co ukraincy robią zakupy tam a nam każą bojkotować więc lepiej się zastanowić nad tym wszystkim. 

• Like 1
Opublikowano

Ceny wszystkiego windują ile się da , a przecież niczego nie brakuje , tylko tak mamią ludzi tą wojną żeby każdy siedział cicho i modlił się żeby ta wojna nie przeniosła się dalej , a ci kroją i kroją ile mogą ; ale w końcu to  p.......e i tłuste koty będą jechać na taczkach.

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, margoo78 napisał:

Przypuszczam, że wojna jesienią się skończy, bo na zachodzie już covid odgrzewają. Są już nowe szczepy, więc znowy wezną wszystkich krótko i za pysk.

Wina się nie skończy a to że odgrzewają to wiadoma sprawa bo ludzie mają dość drożyzny a drogo dopiero ma być na jesieni .

Covid - postrach ludzi była taka bajka Fred, postrach kotów .

.

Opublikowano
53 minuty temu, Michalmeer napisał:

admonistrator gdzie ? To jest temat o nawozach? żałosne to Się już robi

Nie wzywaj h*ja na daremnie

21 godzin temu, tommy66692 napisał:

Przecież zelensky powiedział razem wygramy wojnę tylko ja się pytam co my mamy do tej wojny?

Jak co? siedzisz na trybunach i kibicujesz na razie nie dostaniesz -chyba że przypadkiem

• Haha 6
Opublikowano
58 minut temu, Tigon napisał:

po żniwach się zobaczy czy wgl coś zostanie z tego interesu 

Jak ty chcesz podliczyć po żniwach to napewno ci nie zostanie, ja jescze nie podliczyłem popszednich żniw, 

Opublikowano
margoo78 napisał:

No dokładnie. Ja myślę, że nie ma co liczyć na więcej niż 2,5k za rzepak w żniwa.

obkupią się tanio w żniwa I będą potem mogli dawać znów po 5tys jak im średnia wyjdzie I tak poniżej 4

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Dodaj nową pozycję...
v