Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

Mam 3 traktory i we wszystkich da kreski. Ale muszę sprawdzić jak pójdę do domu to sprawdzę 

no to może... to złe traktory były...

Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał:

Ty pewnie żadnego nie masz z przeglądem, to i przeżywać nie ma czego.   :P

rowerom nie robiom... 😁

Opublikowano
9 minut temu, Pafnucy napisał:

no to może... to złe traktory były...

To pokaż co masz w zetorku 🤔. Jak były? One są cały czas. I to da najlepsze traktory 

2 minuty temu, Grzechooo napisał:

tak patrzę teraz to w mtz mam moc 80kw co daje lepiej jak 108km🙃

Ja w MF mam 104kw😎

A Pafnucy ile ma że 60😁

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

To pokaż co masz w zetorku 🤔. Jak były? One są cały czas. I to da najlepsze traktory 

mówię że mam, to mam.

Opublikowano
8 minut temu, michal1993 napisał:

Agro-Mar ma za 415 też niby oryginał. Od nich brałem zawsze i było spoko a tu sporo taniej i niby to samo...

Żeby nie było tak jak u mnie: wczoraj zamówiłem tą część: http://mtz.pl/mtz-belarus/2129-wal-regulatora-przegubowy-mtz-dlugi-----804616050.html 

Stan magazynowy - ostatnie egzemplarze. Cena 95,00 zł + wysyłka. Dzisiaj dzwoni kobita że nie mają tej części i jak ją zamówią to będzie dwa razy droższa i moje zamówienie musi anulować. Od razu otworzyłem stronę i zobaczyłem to co w powyższym linku.

No to zamówiłem w innym sklepie - cena 112 zł + wysyłka, zamówienie przyjęte, paczka wysłana. Teraz z ciekawości otworzyłem stronę i zobaczyłem to: https://mtzparts.pl/pl/p/WAL-REGULATORA-L-235-MTZ-BELARUS/1169 czyli cena 80 zł w górę.

Wygląda na to że dzięki moim zakupom dwa sklepy uaktualniły sobie ceny bo były one bardzo atrakcyjne w porównaniu z np. Allegro. Tylko że ten drugi zachował się w porządku a ten pierwszy "bee"...

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Części do polskich maszyn potrafią iść parę dni.

chiny daleko...

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

A mi dzisiaj sklep opuścił 1 zł na szybie, było do zapłaty 30, utargowałem na 29

Normalnie mistrz negocjacji, ale i tak nie przebijesz typa który targował się o 70cm kątownika, i z 8 na 7 zł cenę zbił 

• Haha 2
Opublikowano
30 minut temu, Karol6130 napisał:

A mi dzisiaj sklep opuścił 1 zł na szybie, było do zapłaty 30, utargowałem na 29🤣

Części do polskich maszyn potrafią iść parę dni. 

Kiedyś zamawiał rano miał po południu 

musiałeś nauki od Radka pobierać🤭

• Haha 2
Opublikowano

to taki traktor przyczep nie może targać? no ładne jaja. u mnie normalnie jest.

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Kiepski dowód. 

Po pierwsze jedna osoba w kabinie 

Po drugie wg prawa przyczepy nie możesz ciągnąć 

A ile byś chciał w c360 wozić🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v