Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, bratrolnika napisał:

Przez ostatnie 6 lat miałem trzy motocykle, od 125, do takich co do setki rozpędzają się w trzy sekundy z groszem, trzeba jeździć z głową, i tyle 

Głowa nie pomoże jak zatrzymasz się za samochodem na światłach a jakaś pinda z tyłu będzie dojeżdżała do skrzyżowania i przeglądała się w lusterku albo czytała sms-a i Cię wprasuje w "poprzednika". W samochodzie raczej nic Ci się w takiej sytuacji nie stanie a w motocyklu będzie cud jak wyjdziesz bez szwanku. Też lubię motocykle ale pasja ta wiąże się z ponadprzeciętnym ryzykiem nawet jak jeździsz przepisowo...

Opublikowano
10 minut temu, witejus napisał:

Przecie pisze, róbta co chceta , to o xyj ci chodzi?Rozyebiesz się to twój problem.

Ja pier**le 🤣🤣

"Ja nic nie mówię aleeee się zabijesz" 

Tak w skrócie twoja wypowiedź brzmi 😉

Opublikowano
2 godziny temu, igor10246 napisał:

zrobionych kilometrów już 50tys będzie na pewno, 

Razy dwa rocznie i nie jestem kierowcą zawodowym 

50 minut temu, krilan06 napisał:

Znajomy chciał wywieźć rury grubościenne na złom. Ile mu zaoferować za kg żeby on był zadowolony i ja?

Gruby złom po ok 0.8. zaproponuj 1.5 krzywdy Miał nie będziesz a i on będzie zadowolony 

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, wlamaj1 napisał:

Głowa nie pomoże jak zatrzymasz się za samochodem na światłach a jakaś pinda z tyłu będzie dojeżdżała do skrzyżowania i przeglądała się w lusterku albo czytała sms-a i Cię wprasuje w "poprzednika". W samochodzie raczej nic Ci się w takiej sytuacji nie stanie a w motocyklu będzie cud jak wyjdziesz bez szwanku. Też lubię motocykle ale pasja ta wiąże się z ponadprzeciętnym ryzykiem nawet jak jeździsz przepisowo...

nie jeżdżę przepisowo, jeżdżę z głową

a co do wjechania w tył: oczywiście może tak być, ale czy jest sens się wszystkiego bać???

często robię tak że jak jest kolejka do świateł to przepycham się na sam przód, wtedy już mi raczej nikt w tył nie wjedzie

10 godzin temu, krilan06 napisał:

Znajomy chciał wywieźć rury grubościenne na złom. Ile mu zaoferować za kg żeby on był zadowolony i ja?

cena złomu x2, tym bardziej że teraz podobno bardzo potaniał

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
11 godzin temu, daron64 napisał:

Jak zwykle- jak była cena to nie miałem czasu, jak mam czas to nie ma ceny. I tak całe życie pod górkę 🤦 może chociaż drobny wywiozę trochę porządku zrobić

Screenshot_2022-07-06-00-06-43-088_com.opera.browser.jpg

szukaj wersji PRO,

Opublikowano

Zamówiłem sobie naklejki na case'a i pług bo chciałbym do jesieni go troszkę odmalować. Na pług miała być naklejka jak na nowszy tylko bez oznaczenia. Koleś napisał, że spoko. Przyszło o takie coś. Nigdy nie zamawiałem żadnych naklejek - robić duży dym o to, czy jak się zamawia nieoryginalne naklejki to nie ma co wybrzydzać? Ja wiem, ze to tylko stary ciągnik i jeszcze starszy pług, ale porysowana naklejka, powietrze pod literami, niewyraźne szczegóły (to dosłownie szczegół, ale razuu, tym bardziej że aparat mi wyostrzyl mocno - na żywo jest bardzo niewyraźnie), to tak trochę jednak niemsak jest

IMG_20220706_143956_copy_1125x2000.jpg

IMG_20220706_144141_copy_1125x2000.jpg

IMG_20220706_144151_copy_2000x1125.jpg

IMG_20220706_144206_copy_2000x1125.jpg

IMG_20220706_144219_copy_2000x1125.jpg

IMG_20220706_144317_copy_2000x1125.jpg

IMG_20220706_144419_copy_2000x1125.jpg

Opublikowano

Łącznie niecałe 90zl, wiec chyba tanio 🤔

Na case'a to tam kij z tym, taka ryska to do przeżycia. Tylko nie wiem jak z kvernelandem te litery odklejone od papieru, czy to się w ogóle będzie trzymać podloza

Opublikowano

Patrze na olx że c330stki już ponad 30 tys chodzą. Kiedyś mało było takich drogich a jak już to fajne sztuki teraz za sfatygowane trzeba worek kasy dać.

Opublikowano
3 godziny temu, daron64 napisał:

Zamówiłem sobie naklejki na case'a i pług bo chciałbym do jesieni go troszkę odmalować. Na pług miała być naklejka jak na nowszy tylko bez oznaczenia. Koleś napisał, że spoko. Przyszło o takie coś. Nigdy nie zamawiałem żadnych naklejek - robić duży dym o to, czy jak się zamawia nieoryginalne naklejki to nie ma co wybrzydzać? Ja wiem, ze to tylko stary ciągnik i jeszcze starszy pług, ale porysowana naklejka, powietrze pod literami, niewyraźne szczegóły (to dosłownie szczegół, ale razuu, tym bardziej że aparat mi wyostrzyl mocno - na żywo jest bardzo niewyraźnie), to tak trochę jednak niemsak jest

IMG_20220706_143956_copy_1125x2000.jpg

IMG_20220706_144141_copy_1125x2000.jpg

IMG_20220706_144151_copy_2000x1125.jpg

IMG_20220706_144206_copy_2000x1125.jpg

IMG_20220706_144219_copy_2000x1125.jpg

IMG_20220706_144317_copy_2000x1125.jpg

IMG_20220706_144419_copy_2000x1125.jpg

Kupiłeś tego case od znajomego ? Dawno nie jestem w temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v