Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Dasz się kajtnąć 🤔

Toć ba. 

Opublikowano
20 godzin temu, jacor73 napisał:

A ile Ty masz już lat, że Ci się spieszy do pietra? 200 na krajówce, noo szacun kolego za zawartość pod kopułką.

ja mam 23, zrobionych kilometrów już 50tys będzie na pewno, życie motoryzacją właściwie od uzyskania plastiku, w świecie tuningu to samo, wiadomo zawsze można sie chwalić że kupiło sie e36/46 z 2.8  zeżarte gdzie buda ledwo co sie trzyma i zapieprzać, ale o auta dbam, zawieszenie i hamulce  mam ćwingla jak przy 15km/h w lesie uwaliłem sworzeń wachacza  

10 godzin temu, pawel885 napisał:

no rzeczywiście... kompakt z niższej półki po chiptuningu na pewno jest super bezpieczny i stabilny przy prędkościach >200km/h ;)

jak wcześniej wspomniana motorynka z silnikiem wsk 

od stabilności najwięcej zależy środek ciężkości, opór aerodynamiczny, rozstaw i szerokość osi i stan zawieszenia, mam tico mechanicznie wycyckane i nie boje się nim 160 licznik zamykać   

7 godzin temu, jacek1296 napisał:

Zakręcić się koło a pojechać 300km/h to różnica.  280-290 pojadą, 300 raczej nie. Najbliżej będzie cl.

kolega 3 lata temu kupił e90 335i po przesunięciu odcinki i po zdjęciu kagańców,314 na google, ale to było na s8 w nocy do wawy, 

Opublikowano
17 minut temu, igor10246 napisał:

ja mam 23, zrobionych kilometrów już 50tys będzie na pewno, życie motoryzacją właściwie od uzyskania plastiku, w świecie tuningu to samo, wiadomo zawsze można sie chwalić że kupiło sie e36/46 z 2.8  zeżarte gdzie buda ledwo co sie trzyma i zapieprzać, ale o auta dbam, zawieszenie i hamulce  mam ćwingla jak przy 15km/h w lesie uwaliłem sworzeń wachacza  

od stabilności najwięcej zależy środek ciężkości, opór aerodynamiczny, rozstaw i szerokość osi i stan zawieszenia, mam tico mechanicznie wycyckane i nie boje się nim 160 licznik zamykać   

kolega 3 lata temu kupił e90 335i po przesunięciu odcinki i po zdjęciu kagańców,314 na google, ale to było na s8 w nocy do wawy, 

Te 50 tys to tak mizernie wygląda jako doświadczenie nawet przez 5 lat. Z tych Twoich wpisów, to wygląda, że Ty i ten Twój kolega to macie w głowie jak baran w torbie. Później płacz, rodziny i znajomych, bo to był taki odpowiedzialny a ktoś mu nagle wyjechał, ale kto przy zdrowych zmysłach popierdala 300 po drogach publicznych, i nie ważne, że w nocy i po esce, nikt przecież nie będzie się spodziewał, że jakiś debil jedzie 300.

Opublikowano
25 minut temu, igor10246 napisał:

Czyli po tuningu. A przed przesunięciem odcinki? 290 dał radę?

Opublikowano
5 minut temu, jacor73 napisał:

Z tych Twoich wpisów, to wygląda, że Ty i ten Twój kolega to macie w głowie jak baran w torbie. 

Jacek tekst dnia ☺️ 👍

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, witejus napisał:

Jak komu życie się znudziło, to czemu nie.

Znaczy że co 🤔 kupuje Moto tylko ten co mu się życie znudziło ? 

dobrze że niedługo kupuje se Moto 😉

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Znaczy że co 🤔 kupuje Moto tylko ten co mu się życie znudziło

Dokładnie, u mnie na wsi jeden kupił ,,Moto" od trzech tygodni leży w szpitalu w śpiączce, na dokładkę wdała się sepsa.Na przejażdżce wyebał w babę , zajechała mu drogę  tak że aż flaki na wierzch wyleciały.Dawcy mile widziani.

Opublikowano
4 minuty temu, witejus napisał:

Dokładnie, u mnie na wsi jeden kupił ,,Moto" od trzech tygodni leży w szpitalu w śpiączce, na dokładkę wdała się sepsa.Na przejażdżce wyebał w babę , zajechała mu drogę  tak że aż flaki na wierzch wyleciały.Dawcy mile widziani.

weź. bo mam wrażenie jak byś mi źle życzył. ja od dziecka na motorach. może i na starośc dam radę.

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

bo mam wrażenie jak byś mi źle życzył.

Nic podobnego, takich historii to na kilka stron znam, których byłem świadkiem lub osobiście znałem ludzi którzy zginęli.Ale , róbta co chceta, kupujta co chceta, nie mój kuń ,nie mój wóz.

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy napisał:

weź. bo mam wrażenie jak byś mi źle życzył. ja od dziecka na motorach. może i na starośc dam radę.

No i tu zapewne jest różnica , bo jest pan osobą opanowaną i głupot nie będzie na drodze 

Opublikowano
Przed chwilą, Dziad932 napisał:

No i tu zapewne jest różnica , bo jest pan osobą opanowaną i głupot nie będzie na drodze 

widzę że dowcip się Panu wyostrzył... haaa... ha.

23 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Znaczy że co 🤔 kupuje Moto tylko ten co mu się życie znudziło ? 

dobrze że niedługo kupuje se Moto 😉

łeee tam. niektórzy nie lubią motorów i już.

Opublikowano
16 minut temu, witejus napisał:

Przez ostatnie 6 lat miałem trzy motocykle, od 125, do takich co do setki rozpędzają się w trzy sekundy z groszem, trzeba jeździć z głową, i tyle 

Opublikowano

Tak naprawdę nie wiem co ludzie widzą w tych motorach 🤔 , mnie to nigdy nie rajcowało , największy jaki jeździłem to wsk 125 , co innego sportowe samochody 😊

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Przez ostatnie 6 lat miałem trzy motocykle, od 125, do takich co do setki rozpędzają się w trzy sekundy z groszem, trzeba jeździć z głową, i tyle 

Zgadzam się, trzeba jeździć z głową ale jeszcze większym zagrożeniem są inni kierujący, cwaniacy i ci którzy nie mają świadomości, że motocyklem nie zatrzymasz się tak jak samochodem. W samochodzie najwyżej blacha się zagnie a na motocyklu niestety kierujący obrywa bardziej. Miałem motocykl, ale z racji  że dużo jeździłem po stolicy, to sprzedałem, zdrowie i życie ważniejsze od pasji i przyjemności.

Opublikowano
6 minut temu, Dziad932 napisał:

Tak naprawdę nie wiem co ludzie widzą w tych motorach 🤔 , mnie to nigdy nie rajcowało , największy jaki jeździłem to wsk 125 , co innego sportowe samochody 😊

Do objazdu pól czy na jakiś wypad na grzyby do lasu taka Wsk'a wystarcza, kiedyś oddawali ludzie na złom za 50-100 zł, teraz coraz częściej pytają czy ktoś ma na sprzedaż.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Ale ty pier**lisz 🤦 

Przecie pisze, róbta co chceta , to o xyj ci chodzi?Rozyebiesz się to twój problem.

Edytowane przez witejus
Opublikowano
10 minut temu, jacor73 napisał:

Zgadzam się, trzeba jeździć z głową ale jeszcze większym zagrożeniem są inni kierujący

Dlatego na motorze myślisz nie tylko za siebie, ale i za innych 

Często tak mam że dojeżdżając do skrzyżowania mimo że mam pierwszeństwo to patrzę na boki, i jak tylko widzę jakiś samochód to ręką wędruje na dźwignie hamulca 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v