Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał:

No niby z czym łon do mnie pryszcz z 3 ha do moich 55ha .... Ja 15 lat temu zdawał do 50 tyś mleka na miesiąc a taki pryszcz 15 tys ledwie i wielki madrala rozwojowy itp.... Śmiech na sali.... 

Komu te docinki pierdzaCy soltysiku... 😜

Chłopie jakbys miał 15 lat to można by było zwalić winę na wiek ale ponad 50 to tylko problemy z głowa 😛😛 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Co tam nie ma komu buda na płycie się zachwycać Radziu 😁🤗

Rozpada się brygada wzajemnej adoracji prszczow na af 😁😁😁😁😁

8 minut temu, Leszy napisał:

Te 55 to ani mało ani dużo, ale gadasz jakbyś co najmniej ze dwa byłe PGR-y obrabiał. 

No dokładnie... ale do takiego pryszcza jak mała stopa to moje 90 ha razem z synem to już PGR.... 😜

Powiedz co on ma dla syna?..... 3ha i kredyt 🤕

A  madrale rozwojowo grał  na całe AF... No z czym jak tam dziecinne błędy się mszczą? 

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano
19 minut temu, Bogdan_ja napisał:

No niby z czym łon do mnie pryszcz z 3 ha do moich 55ha .... Ja 15 lat temu zdawał do 50 tyś mleka na miesiąc a taki pryszcz 15 tys ledwie i wielki madrala rozwojowy itp.... Śmiech na sali.... 

Komu te docinki pierdzaCy soltysiku... 😜

15 minut temu, superfarmer02 napisał:

. Napisać można wszystko. 

• Like 1
Opublikowano
44 minuty temu, Leszy napisał:

Patrzcie jaką trzeba było modyfikację zrobić. W oryginale była dziurka do której można było strzykawką wcisnąć smar. Taki z tubki co się kiedyś wciskało to do nowego modelu już nie pasuje. Jeszcze odkręcić tej zaślepki nie szło w ogóle, a głowica całkiem sucha. Jakby kupił i od razu poszedł robić, to szybko by to szlak trafił. 

IMG_20220701_102221.jpg

A co to ,bo nie kojarzę 

Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

To wszystko przez Darka 😛😛

Poważnie tak myślisz???

1 godzinę temu, Dziad932 napisał:

@bratrolnika 🖕 , to Twoja sprężyna 🤔🤭

Czemu faka mi pokazujesz???

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

To ty główny prowodyl do tego

A ja się z tym nie zgodzę, z Radkiem wymieniamy się jakimiś uszczypliwosciami co jakiś czas, i tutaj tak było, myślę że i z mojej, i z jego strony jest to niegroźne, i nikomu nie ubliżające, takie ubarwienie szarej rzeczywistości. Rozpętało się dopiero jak Sławek wtrącił pomiędzy wódkę a zakąskę i  porównał mnie do robaka co chodzi i się czepia, czy jakoś tak. 

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, bratrolnika napisał:

Poważnie tak myślisz???

Czemu faka mi pokazujesz???

A ja się z tym nie zgodzę, z Radkiem wymieniamy się jakimiś uszczypliwosciami co jakiś czas, i tutaj tak było, myślę że i z mojej, i z jego strony jest to niegroźne, i nikomu nie ubliżające, takie ubarwienie szarej rzeczywistości. Rozpętało się dopiero jak Sławek wtrącił pomiędzy wódkę a zakąskę i  porównał mnie do robaka co chodzi i się czepia, czy jakoś tak. 

Potwierdzam 😛 ale slawkowi to trochę dokuczaliscie nie powiem ze nie 😛 

• Thanks 1
Opublikowano
9 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Toć ja człowiek dusza...

...bez duszy.🤭

Dobra chopy 🤨 zluzujta majty bo zaczynają się wrzynać co niektórym za bardzo. 

Opublikowano
16 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Ponoć lepiej z cudzą... 🤔

Ja wierny jak pies, to nie wiem

7 minut temu, radekz200 napisał:

slawkowi to trochę dokuczaliscie nie powiem ze nie

To nie jest tak że ktoś się na kogoś uwzial i zaczął mu dokuczać, każda akcja zasługuje na reakcję 

Opublikowano
41 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Ponoć lepiej z cudzą... 🤔

ty nie masz innego wyboru-bo towja cie dawno w dupe kopnela..

ogarkowi odkad syna ozenil w glowce sie poprzestawialo.

Opublikowano (edytowane)

Ja to się zastanawiam skądy wy tyle o sobie wiecie.

Sławek niby mała stopa, niby ma 3 ha, Ogarek rogacz w pustej chałupie, inny podrywacz na AF, inny podpierdalacz na AF...

Ciekawe który użytkownik to największy chooj na AF...

Edytowane przez Agrest
Dopisek
Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Ja to się zastanawiam skądy wy tyle o sobie wiecie.

Sławek niby mała stopa, niby ma 3 ha, Ogarek rogacz w pustej chałupie, inny podrywacz na AF, inny podpierdalacz na AF...

Ciekawe który to największy chooj...

Dobrze prawisz. Podrywacze tylko że co sobota i niedziela wieczorem siedzą na AF🤭

• Like 2
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v