Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał:

No niby z czym łon do mnie pryszcz z 3 ha do moich 55ha .... Ja 15 lat temu zdawał do 50 tyś mleka na miesiąc a taki pryszcz 15 tys ledwie i wielki madrala rozwojowy itp.... Śmiech na sali.... 

Komu te docinki pierdzaCy soltysiku... 😜

Chłopie jakbys miał 15 lat to można by było zwalić winę na wiek ale ponad 50 to tylko problemy z głowa 😛😛 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Co tam nie ma komu buda na płycie się zachwycać Radziu 😁🤗

Rozpada się brygada wzajemnej adoracji prszczow na af 😁😁😁😁😁

8 minut temu, Leszy napisał:

Te 55 to ani mało ani dużo, ale gadasz jakbyś co najmniej ze dwa byłe PGR-y obrabiał. 

No dokładnie... ale do takiego pryszcza jak mała stopa to moje 90 ha razem z synem to już PGR.... 😜

Powiedz co on ma dla syna?..... 3ha i kredyt 🤕

A  madrale rozwojowo grał  na całe AF... No z czym jak tam dziecinne błędy się mszczą? 

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano
19 minut temu, Bogdan_ja napisał:

No niby z czym łon do mnie pryszcz z 3 ha do moich 55ha .... Ja 15 lat temu zdawał do 50 tyś mleka na miesiąc a taki pryszcz 15 tys ledwie i wielki madrala rozwojowy itp.... Śmiech na sali.... 

Komu te docinki pierdzaCy soltysiku... 😜

15 minut temu, superfarmer02 napisał:

. Napisać można wszystko. 

• Like 1
Opublikowano
44 minuty temu, Leszy napisał:

Patrzcie jaką trzeba było modyfikację zrobić. W oryginale była dziurka do której można było strzykawką wcisnąć smar. Taki z tubki co się kiedyś wciskało to do nowego modelu już nie pasuje. Jeszcze odkręcić tej zaślepki nie szło w ogóle, a głowica całkiem sucha. Jakby kupił i od razu poszedł robić, to szybko by to szlak trafił. 

IMG_20220701_102221.jpg

A co to ,bo nie kojarzę 

Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

To wszystko przez Darka 😛😛

Poważnie tak myślisz???

1 godzinę temu, Dziad932 napisał:

@bratrolnika 🖕 , to Twoja sprężyna 🤔🤭

Czemu faka mi pokazujesz???

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

To ty główny prowodyl do tego

A ja się z tym nie zgodzę, z Radkiem wymieniamy się jakimiś uszczypliwosciami co jakiś czas, i tutaj tak było, myślę że i z mojej, i z jego strony jest to niegroźne, i nikomu nie ubliżające, takie ubarwienie szarej rzeczywistości. Rozpętało się dopiero jak Sławek wtrącił pomiędzy wódkę a zakąskę i  porównał mnie do robaka co chodzi i się czepia, czy jakoś tak. 

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, bratrolnika napisał:

Poważnie tak myślisz???

Czemu faka mi pokazujesz???

A ja się z tym nie zgodzę, z Radkiem wymieniamy się jakimiś uszczypliwosciami co jakiś czas, i tutaj tak było, myślę że i z mojej, i z jego strony jest to niegroźne, i nikomu nie ubliżające, takie ubarwienie szarej rzeczywistości. Rozpętało się dopiero jak Sławek wtrącił pomiędzy wódkę a zakąskę i  porównał mnie do robaka co chodzi i się czepia, czy jakoś tak. 

Potwierdzam 😛 ale slawkowi to trochę dokuczaliscie nie powiem ze nie 😛 

• Thanks 1
Opublikowano
9 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Toć ja człowiek dusza...

...bez duszy.🤭

Dobra chopy 🤨 zluzujta majty bo zaczynają się wrzynać co niektórym za bardzo. 

Opublikowano
16 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Ponoć lepiej z cudzą... 🤔

Ja wierny jak pies, to nie wiem

7 minut temu, radekz200 napisał:

slawkowi to trochę dokuczaliscie nie powiem ze nie

To nie jest tak że ktoś się na kogoś uwzial i zaczął mu dokuczać, każda akcja zasługuje na reakcję 

Opublikowano
41 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Ponoć lepiej z cudzą... 🤔

ty nie masz innego wyboru-bo towja cie dawno w dupe kopnela..

ogarkowi odkad syna ozenil w glowce sie poprzestawialo.

Opublikowano (edytowane)

Ja to się zastanawiam skądy wy tyle o sobie wiecie.

Sławek niby mała stopa, niby ma 3 ha, Ogarek rogacz w pustej chałupie, inny podrywacz na AF, inny podpierdalacz na AF...

Ciekawe który użytkownik to największy chooj na AF...

Edytowane przez Agrest
Dopisek
Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Ja to się zastanawiam skądy wy tyle o sobie wiecie.

Sławek niby mała stopa, niby ma 3 ha, Ogarek rogacz w pustej chałupie, inny podrywacz na AF, inny podpierdalacz na AF...

Ciekawe który to największy chooj...

Dobrze prawisz. Podrywacze tylko że co sobota i niedziela wieczorem siedzą na AF🤭

• Like 2
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v