Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
56 minut temu, stempos1980 napisał:

Rad k przestań dziadowa i kup normalną przyczepę

A jaka to 🤔

Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

Nie, zadatek dany,kwit spisany. Po niedzieli przyprowadzę. Z pozostałymi trzeba wziąć na przeczekanie

A powiedz mi co to za urestwo do porzeczek

IMG_20220107_155557.jpg

ile masz Mpix w aparacie? 

chyba czas coś nowszego kupić 

Opublikowano

Znaleźć się da, tylko trzeba nie tylko przez olxa tylko trochę popytać samemu gdzie co stoi. Do nas nie masz się co wybierać. Tu jest to samo tylko 15-20 tyś droższe.  

Opublikowano
migacz napisał:

7 godzin temu, danielursus3p napisał:

https://www.olx.pl/d/oferta/massey-ferguson-30-32-34-new-holland-tx-claas-88-98-CID757-IDNeycP.html 

Na tym kombajnie gość ma jakieś 20-25 tyś zł marży. Widziałem ten kombajn we FR. Maszyna ładna, ale za droga. 

Jak ładny kombajn to zawsze drugi koniec Polski. Tak było zawsze. Znaleźć coś u nas w Wielkopolsce to z cudem graniczy. 

jak może być drugi koniec Polski jak wy po środku Polski

Opublikowano
1 godzinę temu, migacz napisał:

Jak ładny kombajn to zawsze drugi koniec Polski. Tak było zawsze. Znaleźć coś u nas w Wielkopolsce to z cudem graniczy. 

A najbardziej to modliborzyce,gutanow,zbuczyn i gdzie tam.jeszcze mają te perełki🤔

Opublikowano

Z tą Radka przyczepą to chyba jest tak że wszyscy na wsi już mają pronarki, a on nie, i dlatego musi kupić. Nie ważne jaka, ważne żeby była czerwono zielona i można było na nią naklejkę Pronar przykleić

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

A najbardziej to modliborzyce,gutanow,zbuczyn i gdzie tam.jeszcze mają te perełki🤔

Wszędzie u nas w ogólnie pojętej okolicy jest to samo co na zachodzie polski tylko 15-20 tyś droższe. Myślisz że te handlarzyny to do Francji wszystkie jeżdżą? Może z kilku xD

Opublikowano
7 minut temu, soltys48 napisał:

A uj wie ile. Nowy leży w szafie od września

Urwa , to ja tak samo co kupię to najpierw musi poleżeć 😊

Opublikowano
2 godziny temu, migacz napisał:

My Lubelszczyzna od lat ściągamy maszyny z " zachodu " , więc Wam pozostaje udać się za Odrę.😃

Opublikowano
18 minut temu, Ursus932 napisał:

Urwa , to ja tak samo co kupię to najpierw musi poleżeć 😊

Taaaa i w sumie cały czas na dziadostwie jedziesz, bo wykanczasz telefon z2000 r a w szafie leży i czeka nowy, z 2010r  🤣 

Opublikowano

Nieee , teraz właśnie mam nowego , u mnie często wymiana z przymusu bo pęknie albo rozwali się pod kołami 🙂

Opublikowano
10 godzin temu, danielursus3p napisał:

https://www.olx.pl/d/oferta/massey-ferguson-30-32-34-new-holland-tx-claas-88-98-CID757-IDNeycP.html 

Na tym kombajnie gość ma jakieś 20-25 tyś zł marży. Widziałem ten kombajn we FR. Maszyna ładna, ale za droga. 

może mieć i więcej , widziałem kiedyś laverde na francuskiej stronie za 300tys a u nas handlarz ja wystawił za 290 , więc ile musiał urwać 

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam to gość nie chciał słyszeć mniej jak 21 tyś jurków. Byłem widziałem negocjowałem. Żeby go oddał za 18-19 to byłby mój. 

Opublikowano
12 minut temu, pawel885 napisał:

może mieć i więcej , widziałem kiedyś laverde na francuskiej stronie za 300tys a u nas handlarz ja wystawił za 290 , więc ile musiał urwać 

I to tylko potwierdza ile się do tych handlow dokłada 😉

• Thanks 1
Opublikowano

Zaczepy,obciążniki i błotniki są oczywiście? 

Pomimo tego cena sporo przesadzona. Jakby kto chciał wizualnie w niegorszym stanie ale dwa latka młodszą to z całą pewnością kolega za 50 by oddał

Opublikowano
soltys48 napisał:

Zaczepy,obciążniki i błotniki są oczywiście? 

Pomimo tego cena sporo przesadzona. Jakby kto chciał wizualnie w niegorszym stanie ale dwa latka młodszą to z całą pewnością kolega za 50 by oddał

tego to ja nie wiem czy są

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v