Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, fergi99 napisał:

ja jestem z lubelskiego

O widzisz...  Moge pod Lukow pod Lublinem rowniez dostarczyc jesli masz blizej... ewentualnie okolice Bilgoraja.

Opublikowano
Narko napisał:

10 minut temu, fergi99 napisał:

ja jestem z lubelskiego

O widzisz...  Moge pod Lukow pod Lublinem rowniez dostarczyc jesli masz blizej... ewentualnie okolice Bilgoraja.

Wyslij mi nr telefonu to juz resztę dogadamy

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

w mleczne jednak idziesz 🙆‍♂️🐄

Jeszcze nie zgłupiałem do reszty  😛

Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

Czyli wychodzi ze jakis handlarz? 😛

A uj go wie😀

29 minut temu, radekz200 napisał:

Kurła coś ten od tej ruskiej się nie odzywa 😛 chyba nie sprzedał? 

Dzwon do oporu

@Bananek grabos1981 czy jakos tak to od Cb gdzies? On ma schafera 218 z tego co kojarze,wiesz cos wiecej na ten temat?

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

@Bananek grabos1981 czy jakos tak to od Cb gdzies? On ma schafera 218 z tego co kojarze,wiesz cos wiecej na ten temat?

Grabos to 70km ode mnie.

A czemu mnie pytasz o jego ładowarkę? Nie prościej jego?

Opublikowano
Ursus932 napisał:

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

w mleczne jednak idziesz 🙆‍♂️🐄

Jeszcze nie zgłupiałem do reszty  😛

a ja myślałem że zwiększysz i lider do Ciebie po mleko zajedzie 😛😁

Opublikowano
9 minut temu, Bananek napisał:

Grabos to 70km ode mnie.

A czemu mnie pytasz o jego ładowarkę? Nie prościej jego?

Pytalem,ale chyba na af nie siedzi,myslalem ze masz blisko jakos. Ale spoko

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Belaruss820 napisał:

Pytalem,ale chyba na af nie siedzi,

zaraz napiszę do niego smsa żeby zajrzał na af. Ale jeśli go nie ma to może oznaczać tylko jedno. Konstruuje coś pewnie w garażu. @Grabos1981

Edytowane przez Bananek
Opublikowano

A z kolegą i dla niego żeśmy ukleili opryskiwacz ciągany. narazie w wersji super budżetowej. Ale oczywiście z możliwością modyfikacji. chodzi tu głównie o lance

A ile przy tym 🍺 poszło😁😁😁

Opublikowano
Grabos1981 napisał:

A z kolegą i dla niego żeśmy ukleili opryskiwacz ciągany. narazie w wersji super budżetowej. Ale oczywiście z możliwością modyfikacji. chodzi tu głównie o lance

Lance w takim systemie jak u ciebie? Beka od czego?

Opublikowano
jahooo napisał:

22 minuty temu, fergi99 napisał:

Wyslij mi nr telefonu to juz resztę dogadamy

Jedź pod Frampol, tylko powiedz kiedy, to się spotkamy :D

Pasuje co jedziesz oglądać?

Opublikowano
2 godziny temu, radekz200 napisał:

😛

Kurła coś ten od tej ruskiej się nie odzywa 😛 chyba nie sprzedał? 

Żarty sobie z tą ruska robisz, nie??? Pronarki do odświeżenia nie chciałeś a na taki paździerz patrzysz??? 

Chyba że opcja tego typu że kupić drugą taką jak masz, i do dwóch sztuk dorobić nowe zabudowy po 10tys.zl za sztukę, i mieć dwie ładne w cenie pronarki, to tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v