Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@TheraRolnikNie miałem okazji poznać, sprzęt pewnie masz rację twardy ale po 34 latach każda skorupa mięknie, JD xx00 lub xx10 też dobre i twarde maszyny, jest tylko jedno ale zależy jak kto dbał i jak intensywnie był użytkowany sprzęt.

Edytowane przez Norman
  • Like 1
Opublikowano
Norman napisał:

@TheraRolnikNie miałem okazji poznać, sprzęt pewnie masz rację twardy ale po 44 latach każda skorupa mięknie, JD xx00 lub xx10 też dobre i twarde maszyny, jest tylko jedno ale zależy jak kto dbał i jak intensywnie był użytkowany sprzęt.

gdzie widzisz 44lata ?

Opublikowano
42 minuty temu, soltys48 napisał:

Jakoś znajomo wygląda 🤭

I powiem ci że jak już tak na spokojnie sobie podchodziłem w koło nich, posprawdzałem wszystko, pomierzyłem to chyba faktycznie ta hl-ka ma dużo większy potencjał żeby zostać na dłużej. Ale do bel to w sumie ani jedna ani druga się nie nadaje. Już d-47 jest szersza.

Opublikowano

W ogóle to sie wkur... bo w moim śmiesznym wydziale komunikacji najbliższy wolny termin żeby coś załatwić to 13 styczeń i to jeden pojazd, nastepny wolny termin tydzień później. 

• Confused 1
Opublikowano

A daj pan spokój, co prawda przynajmniej w kolejce sie nie siedzi 6 godzin by się dowiedzieć że dziś już więcej petentów nie zostanie obsłużonych bo obowiazuje internetowa rezerwacja terminu

Opublikowano

Gówno można zawsze trafić. Nawet nie gówno, ale to ciągniki po 30-40lat, to jak by nie był użytkowany coś zawsze może pierdolnąć.

Jeszcze jakiś czas temu jakby autor sam napisał, że chce 50-60tys, to by go wyśmiali, a teraz sami w komentarzach piszą, że tyle jest wart. Naprawdę tacy mniejsi, jak ja, bez chodowli, to zostaną z tym co mają kupione, bo na nic innego ich stać nie będzie.

• Like 1
Opublikowano

Poczekajcie ,pszenica też była po 1800 ,złom po 2,7 zł , paliwo po 150 dolarów , mieszkania po 10 koła za metr - idzie kryzys i deflacja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v