Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Jugosławiańska przetrząsarko zgrabiarka pasowa jak nasze polskie jarmety promary i inne hvje muje , ktoś ma lub kojarzy jak wygląda ? można prosić jakieś linki do zdjęć i ogłoszeń?

Opublikowano
28 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

no widziałem ale tak zakładki dorobić pomalować i jakoś to wyczyścić wypiaskować i ładna suma już się robi 

Opublikowano
12 godzin temu, Janeczko napisał:

Panowie robię kapitalke rcw szukam dosłownie wszystkiego od mocowań rolek, pas po talerz. Ktoś ma jakieś namiary na sklep zaopatrzony dobrze ? 

601 347 009

Zadzwoń do tego gościa, ma wszystko do rcw albo wszystko potrafi załatwić i wysyła również.

Opublikowano
8 godzin temu, astrahxenon napisał:

Właśnie teraz stal ma dobrą cenę a może się to. Długo nie utrzymać 

Po ostatnich zakupach (duperele, nie chce mi się szukać paragonu) śmiem twierdzić że na składach sprzedają jeszcze po cenach sprzed obniżek...

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, KlimekPL napisał:

601 347 009

Zadzwoń do tego gościa, ma wszystko do rcw albo wszystko potrafi załatwić i wysyła również.

Dzięki zapisze nr, żadnej strony www nie prowadzi?

Opublikowano
astrahxenon napisał:

To zmień skład 

8 godzin temu, kubamako66 napisał:

no widziałem ale tak zakładki dorobić pomalować i jakoś to wyczyścić wypiaskować i ładna suma już się robi 

A ta za 5500 nie bierzesz jednak? 

biorę z 4 się dołoży zakładki, piaskowanie, malowanie i duperele i będzie cacy

Opublikowano
wlamaj1 napisał:

8 godzin temu, astrahxenon napisał:

Właśnie teraz stal ma dobrą cenę a może się to. Długo nie utrzymać 

Po ostatnich zakupach (duperele, nie chce mi się szukać paragonu) śmiem twierdzić że na składach sprzedają jeszcze po cenach sprzed obniżek...

Ostatnio za 2m profilu 60x40x4 zapłaciłem 80 zł 🙈

Opublikowano
1 godzinę temu, wlamaj1 napisał:

potaniało, z moich wyliczeń wychodzi że o jakieś 25-30%

jakby ktoś był ciekawy co i jak to mam zdjęcia cenników po każdej zmianie z ostatnich 5 lat, można sobie porównać

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, kubamako66 napisał:

biorę z 4 się dołoży zakładki, piaskowanie, malowanie i duperele i będzie cacy

Do tych co podsyłali za 10 tys tez by pewnie dołożyć trzeba. 

Teraz się pewnie musisz zwijać z tą laweta żeby ktoś nie podkupił 

Edytowane przez astrahxenon
Opublikowano
bratrolnika napisał:

potaniało, z moich wyliczeń wychodzi że o jakieś 25-30% jakby ktoś był ciekawy co i jak to mam zdjęcia cenników po każdej zmianie z ostatnich 5 lat, można sobie porównać

To trza się wybrać na zakupy🤔 to jaka jest różnica między teraz a 5 lat temu?

Opublikowano

To jak mówicie że potaniało to się zastanawiam czy samemu nie wydłubać jakiegoś walu posiewnego. Ramy i 3 odcinki plastikowej rury zabetonować po 2,5m. Koła jakieś do tego i może by to drogo nie wyszło.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Andpol napisał:

Cena dobra czy za drogo i czy 82 kuni da rade to ciągać? Który lepszy?

Agro-Masz AP26 Agregat ścierniskowy (podorywkowy) 2.6m Oszczów • OLX.pl

Hrubieszów - Ogłoszenia OLX.pl

Mam 2,6 m i 100KM i szału nie ma z prędkością, a jest ona potrzebna żeby zrobić robotę, także do 80 KM polecam rozmiar mniejszy. Musisz zdecydować czy potrzebny Ci na zabezpieczeniach non-stop czy kołkowych. Nie mam tego na tych zębach sprężystych - ślimakowych ale z tego co czytałem to lubią się odkształcać czyli doopa. Ten niebieski to chyba Rolmako czyli polska wyższa półka...

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Andpol napisał:

Cena dobra czy za drogo i czy 82 kuni da rade to ciągać? Który lepszy?

Agro-Masz AP26 Agregat ścierniskowy (podorywkowy) 2.6m Oszczów • OLX.pl

Hrubieszów - Ogłoszenia OLX.pl

Mam cos podobnego do tego agromasza,tylko inaczej talerze mocowane i wal jakby wiekszy. Ale na tych slimakach. Belarusem 84 konie na piachach idzie,tylko strzaly kamieni slychac. 3 na zolwiu 8,5-8,9km/h, na 3 zajacu 11km/h, 2 na zajacu 9,8km/h. Głębokość to max na jakies 15cm zszedlem,teraz do 10 robie. U Cb na "jedynce" to tylko 2.1m. Ojciec belarusem 820 2,1m ciaga wiekszy bylby za duzy, do jd 90KM 2,1 idealny byl

A odnosnie odksztalcania sie tych slimakow to prawda. Najwazniejsze aby nie skrecac z opuszczonym agregatem. Mam w galeri swoj zestaw to ta z lewej strony przednia lapa juz lekko przekrzywiona

Edytowane przez Belaruss820
Edit
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v