Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, lusjan napisał:

Tygodniowa cieliczkę krzyżówkę z belgiem sprzedałem dwa tygodnie temu za 900, kolega dwutygodniową krzyżówkę z limousine za 1000. W czwartek urodził mi się byczek krzyżówka z simem, znajomy takie liczy 1100, ja zastanawiam się czy 900 czy 1000. Śląsk.

Gdzie dokładnie że sląska

Opublikowano
3 minuty temu, Cybulek17 napisał:

Eleganckie podejście 

Cena może być różna , ale waga jedna 

Jakbyś sprzedawał zawsze taniej niż reszta to inaczej byś widział ten biznes. Jednak ilość jeszcze robi różnicę

Opublikowano

Kwestia przełamania i handlu z tym co chce kupić a nie z tym co zawsze brał . Jakiś czas temu zacząłem zauważać,  że stały odbiorca z czasem nie widzi w Tobie partnera tylko jelenia do wydymania.  W biznesie nie ma żalu ani przyjaźni

• Like 4
  • Thanks 1
Opublikowano

Cybulek- wiem co mówię, wage mam ponad 20 lat i tylko jeden handlarz bierze, reszta brała raz i drugi albo z jego wagi bo nie będzie dopłacać 😂😂🤣. A ten co został to daje sporo mniej. We wtorek sprzedaje także zobaczymy co na płacą

Opublikowano
6 minut temu, Zenonim napisał:

Cybulek- wiem co mówię, wage mam ponad 20 lat i tylko jeden handlarz bierze, reszta brała raz i drugi albo z jego wagi bo nie będzie dopłacać 😂😂🤣. A ten co został to daje sporo mniej. We wtorek sprzedaje także zobaczymy co na płacą

który bierze z twoją waga któryś z mircza ? 

Opublikowano

@gazdaadam Kiedyś miałem jednego odbiorcę i brał wszystko jak leci, ale zrezygnował z hodowli na rzecz usług, teraz mam kilku, ale małych i muszę trochę podzwonić. Wiadomo, z mięsnymi nie ma problemu, z hfami czasem chcą, czasem muszę wszystkich obdzwonic.

Opublikowano
10 minut temu, lusjan napisał:

@gazdaadam Kiedyś miałem jednego odbiorcę i brał wszystko jak leci, ale zrezygnował z hodowli na rzecz usług, teraz mam kilku, ale małych i muszę trochę podzwonić. Wiadomo, z mięsnymi nie ma problemu, z hfami czasem chcą, czasem muszę wszystkich obdzwonic.

Mieszkam nie daleko jakby coś było kiedys na zbyciu to bym kupił

Opublikowano
9 godzin temu, Zenonim napisał:

Haha z Mircza hmmm najgorszy oszust. Z mojej wagi bierze włodarczyk wcześniej 3 x sprzedawalem wierzbickiemu ale za 3 razem już że swojej wagi bo moja bee. 

najgorzej nauczyć handlarza żę może ze swojej wagi choć na podwórku jest gospodarza .

Opublikowano
55 minut temu, Marcin133 napisał:

Za krowe 700+    8brutto dobra cena?

Zależy jaką 700+ mi za taką policzył po 8.30 brutto ryczałt ale ładna sztuka. To było w tamtym tygodniu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v