Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
37 minut temu, Bananek napisał:

Od trzech różnych osób dziś słyszałem, że na początku lutego ceny w górę.

Moj odbiorca rowniez ze trzeba czekac do lutego. Maja byc podwyzki.

Opublikowano
Elvis1090 napisał:

17 minut temu, ACoCieTo napisał:

Sprzedawał ktoś w ostatnim czasie do Klaka Osieczna jak z ceną u nich byk, jałówka

A Kowalczyk z pod Częstochowy jeździ w nasz rejon (Wlkp)

a jakie są twoje rejony?? bo u mnie kowalczyk jeździ i jestem z WLKP , a od roku mam lepszego odbiorcę jak kowalczyk powiedz skąd jesteś i jak chcesz to podeśle ci do niego numer

okolice Jarocina jeżeli można numer ,u mnie też conajmnie rok nie brali o niego dzisiaj propozycja byk 11,jałówka 10 stanowczo za słabo przy tych cenach to niech się sami przy nich męczą 2 lata

jak cena w górę to niech czekają

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

Od trzech różnych osób dziś słyszałem, że na początku lutego ceny w górę.

Może by się tak wypowiedział guru AdamRo ? Miałem już dziś podstawiać wagę pod oborę i wydzwonić kupca bo tak straszył tym 20 czyżby to był jednak ten lepszy scenariusz? Bedom w końcu te hf po 13 czy nie bedom? 

• Confused 1
Opublikowano
2 godziny temu, ACoCieTo napisał:

okolice Jarocina jeżeli można numer ,u mnie też conajmnie rok nie brali o niego dzisiaj propozycja byk 11,jałówka 10 stanowczo za słabo przy tych cenach to niech się sami przy nich męczą 2 lata

jak cena w górę to niech czekają

Za mm byki 11 brutto dawał?

Opublikowano

raczej cena do góry

nexeqadore napisał:

Dzis 2 jal mm 530 i630kg po 10.60 netto kojs a 2 godz temu od innego chandlarza info. Ze byk niby -60gr 

Ładna cena za jałówki a on jeździ w nasz rejon można jakiś namiar

Opublikowano

dajcie spokój dzieciakowi. sam się w zeznaniach gubi. A paszport od handlarza z datą urodzenia tyle prawdy ma w sobie co obietnice morawieckego 😂

Opublikowano

Tyle osób na tym youtubie chce zabłysnąć, że mało jeść daje a rosną i to taka rasa. Ja jeszcze takiej nie znalazłem np wiem że mleko czyni cuda ale ile to kosztuje to wiem ja i inni co trochę odpajaja cielaki

• Like 1
Opublikowano
12 godzin temu, boogii napisał:

Handluje z nimi 8 lat , nie zostałem  oszukany i nie sądzę żeby tak było w tym przypadku. Wierzy ktoś z Was , że duża ubonia próbuje zabrać połowe byka ?. Bądźmy poważni.

to masz szczęście widziałem od nich f-re na kwote1.23 za krowe

Opublikowano
5 minut temu, wojak1986 napisał:

Tyle osób na tym youtubie chce zabłysnąć, że mało jeść daje a rosną i to taka rasa. Ja jeszcze takiej nie znalazłem np wiem że mleko czyni cuda ale ile to kosztuje to wiem ja i inni co trochę odpajaja cielaki

bo to trzeba mieć cielaki od odpowiedniego handlarza, z 5 antybiotyków podać. pół szklanki super mleka najlepiej firmy, potem garstka musli i byk na 10 tyś gotowy 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v