Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Za te kierunki policja może zabrać ci dowód. Jak to zrobią i wpiszą powód to potem nie tylko będziesz musiał poprawić migacze ale i założyć takie z homologacją. Nalot na to straszny. Nie chodzi tylko o kierunki ale całość oświetlenia. 

Aaa to już kto inny musi się aktualnie martwić ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Toć Radek napalił agregatem.

U mnie agregat nie potrzebny tylko ktoś kto by na dzieciaki chwilę spojrzał to bym poszedł napalic.

Opublikowano
6465 napisał:

A ja to nawet chce żeby przez ścieżkę diagnostyczna przejechać , tak dla swojej wiedzy czy wszystko jest ok czy coś trzeba poprawić.

Fokusem w tygodniu byłem na ścieżce bo coś stukać zaczęło. Przegląd mam do listopada, ale dla własnego bezpieczeństwa tam pojechałem.

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

U mnie agregat nie potrzebny tylko ktoś kto by na dzieciaki chwilę spojrzał to bym poszedł napalic.

włącz kamerę i daj na af. bedziem patrzać. ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Tez tak mam.Prost przykład niby hamulce sa,ale jedna strona slabsza-wymiana tłoczka pomogła.

U mnie ręczny niby trzymał ale tylko jedno koło. I na przeglądzie wyszło. Oczywiście przegląd przeszedł a ja później sobie linkę wymieniłem.

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

włącz kamerkę i zrób laiwa to popilnujemy chwilkę i regionalnych słówek pouczymy 😂

Opublikowano
11 minut temu, Pafnucy napisał:

u nas już kilka lat przejazd przez halę. kanał i sprawdzanie. na monitoringu można sprawdzić czy pojazd był.

Przecież mi motoru na rolki nie weźmie

2 minuty temu, 6465 napisał:

A małża gdzie wybyła???

Opublikowano
6465 napisał:

I u mnie bez prądu wszystko może chodzić. Ja do rozpalania dzieciaki brałem zawsze. Moja młoda to uwielbia jak jej jeszcze dać kawałek patyka do ognia wrzucić.

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

włącz kamerkę i zrób laiwa to popilnujemy chwilkę i regionalnych słówek pouczymy 😂

Mazurskiej gwary😁

Przed chwilą, Bananek napisał:

I u mnie bez prądu wszystko może chodzić. Ja do rozpalania dzieciaki brałem zawsze. Moja młoda to uwielbia jak jej jeszcze dać kawałek patyka do ognia wrzucić.

Tak jedno na ręce a drugą miał w weglarce nosić 🤦

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, 6465 napisał:

No tak bym zrobił, ale num. Tel. Nie znasz w razie w żeby zadzwonić🤔

Ale ja znam, a Kubuś by zaraz kulwa mówił tak go wujek wyszkoli 

A Mada gdzie  🙏

Edytowane przez Łolek
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Mazurskiej gwary😁

ciesz się że narazie kurpiok śpi 😀

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Przecież mi motoru na rolki nie weźmie

Na rolki nie, ale u nas mają urządzenie do sprawdzania hamulcow w motocyklach. Na bak zapina takie małe pudełko i jedzie rundkę po mieście.

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

U mnie ręczny niby trzymał ale tylko jedno koło. I na przeglądzie wyszło. Oczywiście przegląd przeszedł a ja później sobie linkę wymieniłem.

Jak zaciągnąłem ręczny to łałdi z rolek wywaliło 😂 czyli chyba dobry 🙊

Opublikowano

U mnie prąd był i jest. Neostrada w piątek nie działała.

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

U mnie dziś junior w piecu rozpalał

Opublikowano
6465 napisał:

Neostrada w piątek nie działała.

Prąd jest, neo mają do 19:00 naprawić. Poki co brak internetu.

bratrolnika napisał:

Na rolki nie, ale u nas mają urządzenie do sprawdzania hamulcow w motocyklach. Na bak zapina takie małe pudełko i jedzie rundkę po mieście.

Naprawdę???

Proszę cie. U was nie mają takich wynalazków?

Opublikowano

Uczciwie mówiąc pierwsze słyszę 

A co jak diagnosta nie ma kat.A??? 

I kto wtedy pilnuje stacji?? On jedzie motorem polatać a ja przeglądy robię???

• Haha 2
Opublikowano
bratrolnika napisał:

I kto wtedy pilnuje stacji?? On jedzie motorem polatać a ja przeglądy robię???

U nas mają takie coś jak klucz do zamykania drzwi. 😉

stempos1980 napisał:

W dalszym ciągu brak jednej fazy.

Trzeba będzie pomyśleć o jakimś awaryjnym zasilaniu do pieców

Automatyczny przełącznik faz.

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

Prąd jest, neo mają do 19:00 naprawić. Poki co brak internetu.

Przecie Darek pisał że tam gdzie jeździ to patrzą czy światła są i czy opony nie łyse 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v