Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, artek27 napisał:

To tego nie słyszałem. 

Też bym nie uwierzył gdyby nie powiedział mi tego kolega z którym znam się od zawsze (on akurat prawnik, nie ten co mu lejce zabrali)

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Tak zrobię, nie mam jutro komu dzieci sprzedać bo bym żonę z okazji poniedziałkowego święta do restauracji zabrał 🤔

Jak chcesz to przywoź, tak jak Adam pisze 

Dziewczyny się same sobą zajmą,a mały nie ucieknie też 

Poważnie mówię

1 godzinę temu, daron64 napisał:

Ale parę razy się trafiło, że dojeżdżam do asfaltu, a tam radiowóz przeleciał. Ale u nas w sumie z policją spokój. Lokalni się nie czepiają, a drogówka tu się nie zapuszcza. Największy postrach sieje chłopak od nas z roboty, ale ten to nikomu nie przepuści. 

No ale chyba swojego nie ruszy, nie???

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

To są półbiegi, + zwiększasz, - zmniejszasz 

no teraz już zasnę spokojnie. :D

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Też bym nie uwierzył gdyby nie powiedział mi tego kolega z którym znam się od zawsze (on akurat prawnik, nie ten co mu lejce zabrali)

Poważnie mówię

Możesz się zdziwić

Opublikowano
15 minut temu, bratrolnika napisał:

Poważnie mówię

Dzięki Darek. Mały będzie się darł może 🤔. Trzeba siedzieć w domu na d*pie aż dzieci podrosną.

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

@HF86 Do Bargłowa daleko masz?

ze 20 km. co trzeba?

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, 6465 napisał:

Dzięki Darek. Mały będzie się darł może 🤔. Trzeba siedzieć w domu na d*pie aż dzieci podrosną.

U mnie ostatnio dom otwarty, jak nie młode sąsiadki na noc zostają, to co chwilę ktoś jest, to dwoje dzieci kłopotu nie zrobi

Edytowane przez bratrolnika
  • Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, TheraRolnik napisał:

Kolorowo 🙊

IMG_20220211_140458.jpg

Jak patrzę na ten samochód, to Ty lepiej wykup tą ochronę zniżek

5 godzin temu, HF86 napisał:

najlepszy. znojomy sprzedaje i mówi że nic lepszego nie istnieje od 🤭

E tam, najlepszy to służbowy, 30 cm krawężnik mu nie straszny

2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Za koszty zakupu węgla i pewnie dokupu drewna, robotę to nie ma najmniejszego sensu robić. 1400 od połowy października do połowy grudnia i 2190 od połowy grudnia do teraz.

Dla jednego tanio, dla drugiego nie. Wystarczą małe dzieci i mróz taki jak powinien być i koszt x2 albo nawet x3

• Like 2
Opublikowano
5 minut temu, jacor73 napisał:

Jak patrzę na ten samochód, to Ty lepiej wykup tą ochronę zniżek

E tam, najlepszy to służbowy, 30 cm krawężnik mu nie straszny

Dla jednego tanio, dla drugiego nie. Wystarczą małe dzieci i mróz taki jak powinien być i koszt x2 albo nawet x3

Ogrzewam 140 m od 9 października bo od tego dnia była włączona podłoga w łazience do dziś spaliłem 1600 kg groszku.

Piec 12 kw z palnikiem 15kw.

Aktualnie skręcony jest na sterowniku na 10 kw.

Do grudnia ustawiony był na 8 kw.

Za groszek dałem 2 tys latem.

To myślę że nie tak drogo.

2 tygodnie temu kupiłem tonę jeszcze za 1020 zł z transportem.

Toysle że nie jest tak drogo jak do tej pory ale mieć kocioł na gaz to za wygody też się płaci

• Like 1
Opublikowano
radekz200 napisał:

3 godziny temu, Bananek napisał:

A mi?

Łazienka coraz bardziej zielona. 

Widzę ze sam poradziłeś 😛 oddali VAT? 

Nie był. Tzn był, ale nie zapytał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v