Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

A ja dziś chciałem ludzi poddenerwować i wapno rozsiać, stajanko przy dróżce to by widzieli, ręcznie bo ręcznie ale zawsze. Zaczęło wiać i padać, odłożone na przyszły tydzień. W siarczan się nie zabawiam w tym roku a i w przyszłym nie planuję.

Pioter spróbuj siarczanu. Ja nie będę pryskał od grzyba a siarczan posieje.

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

1A żółw i dzida

skrzynię obczaiłeś?

Opublikowano
6465 napisał:

Przed chwilą, Pafnucy napisał:

odpocznij sobie trochę

Tak zrobię, nie mam jutro komu dzieci sprzedać bo bym żonę z okazji poniedziałkowego święta do restauracji zabrał 🤔

Dziadkom podrzuć

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Tak zrobię, nie mam jutro komu dzieci sprzedać bo bym żonę z okazji poniedziałkowego święta do restauracji zabrał 🤔

A ja se zaplanowałem na poniedziałek gnój wyrzucić od cielaków 🙊🙊

Opublikowano
6465 napisał:

Przed chwilą, MonteChristo napisał:

Dziadkom podrzuć

Gdzie? Moi rodzice i teściowa na tamtym świecie😥 a staremu nie dam bo strach.

Starego niedługo trzeba będzie niańczyć.

Opublikowano
9 minut temu, 6465 napisał:

opowiedz jej co byś zamówił i niech gotuje 🙂

I kwiaty za pobraniem na poniedziałek zamów 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

skrzynię obczaiłeś?

Tak. 

Przebicie żółw/zając na odwrót. 

Od siebie. 6120 do siebie. 

Ale powiem Ci że brakuje dźwigni pół biegów. 

Włącznik wałka też nie pod ręką. 

Co 61xx to 61. Młodsze serie to tylko podróby. 

Okna dachowego też brakuje, znaczy bardziej przeszkadza ta zabudowa, radio nawiew. 

61 to ma z prawej strony i tak jakby przez to jest więcej miejsca. 

A i tłumika na środku brakuje, trzeba będzie dokleić 😂

Na kolach był za wysoki to żem uciął opon od dołu 20 cm i już jest ok 

• Haha 1
Opublikowano
HF86 napisał:

9 minut temu, 6465 napisał:

opowiedz jej co byś zamówił i niech gotuje 🙂

I kwiaty za pobraniem na poniedziałek zamów 🤭

Co bym Ci kupił gdybym miał pieniądze. 😉 Ja swojej panele kupiłem. Dokupię może jeszcze gresu dla świętego spokoju, niech ma. 😉

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

I niech ona odbiera jak chce kwiaty dostać 😂

ja dalej pójdę. nasiona zamówię. :D

Opublikowano

Chociaż będzie miała zajęcie na cały dzień 😂

1 minutę temu, Bananek napisał:

Co bym Ci kupił gdybym miał pieniądze. 😉 Ja swojej panele kupiłem. Dokupię może jeszcze gresu dla świętego spokoju, niech ma. 😉

Opublikowano

I do jakiegoś klubu z walentynkami zabierz takiego egzotycznego i pokaż że różowa fuga do brązu nie bardzo pasuje 😂

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Mojej to by pasowało kupić tak skąpo 500m²kostki brukowej 🤔

Opublikowano
3 godziny temu, TheraRolnik napisał:

Kolorowo 🙊

IMG_20220211_140458.jpg

Gdzie listwa ? U mnie też na prawych tylnych odpadła. Ale czekam do wiosny z wymianą.

Do mnie dziś części przyjechały... Co w kartoniku agco to zaraz tysiąc w górę. 

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

A i tłumika na środku brakuje, trzeba będzie dokleić

no tego to na pewno. jakos przywykłem, ale cholera mnie brała.

3 minuty temu, Karol6130 napisał:

a czym włączasz?

Opublikowano
5 minut temu, Karol6130 napisał:

Tak. 

Przebicie żółw/zając na odwrót. 

Od siebie. 6120 do siebie. 

Włącznik wałka też nie pod ręką. 

Co 61xx to 61. Młodsze serie to tylko podróby. 

Okna dachowego też brakuje, znaczy bardziej przeszkadza ta zabudowa, radio nawiew. 

61 to ma z prawej strony i tak jakby przez to jest więcej miejsca. 

A i tłumika na środku brakuje, trzeba będzie dokleić 😂

Na kolach był za wysoki to żem uciął opon od dołu 20 cm i już jest ok 

Dynashifta masz w nim?

Opublikowano
7 godzin temu, bratrolnika napisał:

jak u braciaka, czy u @daron64, wszystka ziemia dookoła chałupy, asfalt tylko w poprzek

Ale parę razy się trafiło, że dojeżdżam do asfaltu, a tam radiowóz przeleciał. Ale u nas w sumie z policją spokój. Lokalni się nie czepiają, a drogówka tu się nie zapuszcza. Największy postrach sieje chłopak od nas z roboty, ale ten to nikomu nie przepuści. 

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

no tego to na pewno. jakos przywykłem, ale cholera mnie brała.

a czym włączasz?

Półbiegi są w manetce od rewersu. 

Od 99 roku klepią to po dziś dzień 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v