Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Jak by było 750 to już można zapinać do opryskiwacza tylko wtedy rególujesz obrotami silnika żeby było 540 na wałek a tak do opryskiwacza zwykły woo 540.

Do polowego do pryskania na chwasty pod drzewami też może być 540e 

do polowego to są inne ciągniki, to do Tadlena potrzebne, co trzydziestkę chciał zamęczyć

i zamęczył🤦‍♂️

1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

To się za wczasu pytać ile do koszenia 

te, a twój kolega to Dominatora nie sprzedaje przypadkiem???

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

do polowego to są inne ciągniki, to do Tadlena potrzebne, co trzydziestkę chciał zamęczyć

i zamęczył🤦‍♂️

Powiedzmy że tak 

Bada rynek 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Jest jeszcze jedna zależność to nawet wskazane podejść, powiedzieć dzień dobry, zapytać co to i ile no i wykazywać zainteresowanie. Wtedy Ci co byli przed Tobą nie chcą przepuścić okazji i zaczynają się licytować byle by kupić. Ale tak nie ładnie robić 

I drugie bardzo brzydkie zagranie to jak klient nie zadowolony mieć telefon od klienta który gotów jest już robić przelew aby tylko zostawić mu dany towar ;) ale to też nie ładnie 

Ma ktoś z was drukarkę HP na tusze 703 ? 

Moja się spusla, a założyłem dziś nowe tusze i nic na nich nie wydrukowałem. Jakby ktos miał to mogę za pół ceny oddać 

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Dzień dobry 

Dzień dobry Marcinie. Od razu dotrzymuję mojej obietnicy i informuję kolega z AF był i mnie dzisiaj, zgodnie z umową, towar zabrał, posiedzieliśmy troszkę przy kawie i pogadaliśmy. Przyklejanie ceny na dwa słowa i rączka. Dla mnie Gość przez wielkie "G"😊.

Obiecałem, że Cie oznaczę to oznaczam @Aktywnyrolnik7245 😉

• Like 3
Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Dzień dobry Marcinie. Od razu dotrzymuję mojej obietnicy i informuję kolega z AF był i mnie dzisiaj, zgodnie z umową, towar zabrał, posiedzieliśmy troszkę przy kawie i pogadaliśmy. Przyklejanie ceny na dwa słowa i rączka. Dla mnie Gość przez wielkie "G"😊.

Uspokój się bo z pod niecenia palce biegają Ci po klawiaturze jak żyd po pustym sklepie. Wytłumacz nam o co chodzi bo z Twojego posta nie można się tego dowiedzieć 🤔

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Dobra Marcin Marcinem a teraz powiedz kto był u ciebie 🤔

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Kurła jaki ty nie kumaty

7 minut temu, Qwazi napisał:

W takiej cenie jak było obiecane na forum?

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

i zamęczył🤦‍♂️

Zobaczysz jak teraz tadlen będzie chuczał.

Mój brat jak czepiał ciapka do pilmeta z dużym koszem to było słychać ciągnik a nie opryskiwacz ale jak nabył LSa to zrobiło się odwrotnie😁

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Uspokój się bo z pod niecenia palce biegają Ci po klawiaturze jak żyd po pustym sklepie. Wytłumacz nam o co chodzi bo z Twojego posta nie można się tego dowiedzieć 🤔

Jakiś interes ubili za Twoimi plecami 🤔

Opublikowano
12 minut temu, lemik napisał:

Kurła jaki ty nie kumaty

W takiej cenie jak było obiecane na forum?

Ani na forum ani przez telefon nie gadaliśmy o cenie. Dzisiaj było pytanie ile, powiedziałem kwotę, po czym była przybita piątka 

17 minut temu, gregor1284 napisał:

No faktycznie, zamiast przyklepanie się napisało przyklejanie, ale to słownik, a ja nie dojrzałem. Sorry. Podniecenia nie odczuwam😜

17 minut temu, TheraRolnik napisał:

Może niech sam się ujawni. Nie czuję się upoważniony, żeby go wymieniać🤔

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Ani na forum ani przez telefon nie gadaliśmy o cenie. Dzisiaj było pytanie ile, powiedziałem kwotę, po czym była przybita piątka 

Jak nie było?  Obiecałeś mu cielaka za 600

Opublikowano
Przed chwilą, lemik napisał:

Cielaka za 500 obiecałem Marcinowi. Od razu napisał, że nie bierze. Mimo to czekałem do wyznaczonego czasu, gdyby zmienił zdanie. Nie zmienił, więc poszło do kogoś innego. I tam nie było rozmowy o cenie 

Opublikowano
4 minuty temu, lemik napisał:

Kiedyś kupiłem byka roczniaka ale nie miałem gdzie trzymać go no i uzgodniłem z typem ze go przytrzyma jakiś czas byle mu zapłacić bo kasa go ciśnie. Po 3 miesiącach zadzwonił czy nie zapomniałem o tym byku 😂

Opublikowano
4 minuty temu, lemik napisał:

Sorry za 500. Mogłem przypuszczać, że ktoś inny odebrał, bo co to za Gość co za 3 tygodniowe cielę płaci 500😗 

Ciele nie było trzytygodniowe i wziąłem za nie inne pieniądze 😉

Opublikowano
12 minut temu, gregor1284 napisał:

Kiedyś kupiłem byka roczniaka ale nie miałem gdzie trzymać go no i uzgodniłem z typem ze go przytrzyma jakiś czas byle mu zapłacić bo kasa go ciśnie. Po 3 miesiącach zadzwonił czy nie zapomniałem o tym byku 😂

Trzeba było poczekać do samego odbioru. 😜

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v