Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Kurde i nawrót choroby siedzę i 39 stopni gorączki... Co za święta co za rok :/ 

odpukać w niemalowane, ale ja tyle co wódki wypiłem od piątku do wczoraj to nie pamiętam 🤣, A na wadze +2kg 🤣.

Opublikowano
31 minut temu, Łolek napisał:

To tak dla zobrazowania że nie koniecznie 60 90 60  jest piękne 

Gdzie tam piękne 

31 minut temu, jahooo napisał:

60-90-60 - a to tylko lewa noga

No na łolkowych zdjęciach jak najbardziej 

Opublikowano
Przed chwilą, sadownik12 napisał:

odpukać w niemalowane, ale ja tyle co wódki wypiłem od piątku do wczoraj to nie pamiętam 🤣, A na wadze +2kg 🤣.

Pierwszy raz ani kieliszka wódki w święta nie wypiłem. A na dole u rodziców dziś tato jak zwykle miał dobrą majoną, wiśniówka też była.... 

Opublikowano
7 minut temu, hubertb napisał:

Kurde i nawrót choroby siedzę i 39 stopni gorączki... Co za święta co za rok :/ 

Wypocić z żoną 😎

9 minut temu, superfarmer02 napisał:

Mam w obserwowanych, będę pierwszy wiedział. 🤭🤭😂

Oczym? Co braty kupują? 

Młody, no mów 

Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Wypocić z żoną 😎

Oczym? Co braty kupują? 

Młody, no mów 

Nie czuję się kompetentny (jeszcze podkupisz🤭😂) jedyne co to go znalazłem choć niewiem czy brat wcześniej już nie widział 

Opublikowano
7 minut temu, sadownik12 napisał:

Teraz to 0,5 wystarczy żeby odchorować,  nie to co czasy 18. 0,7 się przyjęło i wychodziło się z imprezy tak jak wchodziło. 

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

Jak kuśka staje to jeszcze coś może zmajstrować. 

W tym wieku to myśleć o emeryturze a nie o niańczeniu dzieci. Ojciec jak miał 50 to tylko czekał na te 60 urodziny. Całe szczęście, że nie mają żadnego, po 13 latach od ślubu to już myślę, że nie będzie.

Opublikowano
14 minut temu, Łolek napisał:

Niech Ci twoja sexybomba urodzi 3ke dzieci wykarmi piersią i w wieku 45 lat powiedz jej że jest nie teges to powinna ci wtedy zayebać kopa w worek 

trzeba szukać takich których to nie rusza ,patrz ta Monia Konusowa przyćmiewa pod tym względem taką panią konkubentową 

11 minut temu, malaczarna napisał:

Przecież on bez kobiet się obywa. Myślałam że to niemozliwe

nie on jeden , therarolnik chyba też , ja próbuję się nieśmialo z tego grona wyrwać ale hvj wie czy coś więcej kiedykolwiek z tego będzie i czy na długo , za dużą mam konkurencję w tej kwestii 

25 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

Czyli klasyczne milfy też lubisz, a nie tylko nastki 😉

zależy jakie , są takie w robocie że bez bielizny górnej przychodzą i kuszą ale to jedna, sporo to stare lampucery a inne to nieosiągalne laski z wyższych sfer (biuro i technologia) 

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, konteno napisał:

trzeba szukać takich których to nie rusza

Co prawda nie wiem ile moja będzie ważyć w wieku 45lat, jednak teraz po trójce waży aż 40kg przed ślubem ważyła 37 lub 38kg. 

• Confused 1
Opublikowano
45 minut temu, mf362 napisał:

@Chłoporobotnikdobrym ginekologiem byś był . Kobiety przynajmniej by się nie krępowały przy dotykaniu i badaniu. 

Gold Finger czy jakoś tak 🧐

34 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

A jak. Skubanie zwłaszcza to jedna z moich ulubionych prac, patroszenie też nie najgorsze. Porcjowanie. Ogólnie lubię się tym zajmować. 

przez żołądek do serca , podejrzewam że niejedna by z tobą się przemęczyła dla tych twoich umiejętności kulinarnych byle kasy więcej było bo z tego co masz to chyba za dwoje byś nie zarobił 

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Nic interesującego. 

racja , masz całkiem przenikliwe masz spojrzenie 

przed 40 i podpudrowana , troche tej bielizny za dużo i cyc chyba troche silikonowaty 

59 minut temu, Łolek napisał:

Wy tylko o takich laseczkach A ktoś musi kochać takie 

Widać że zdrowe nie jakieś zeglodzone 

Screenshot_20221226_191924_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

oglądałem ostatnio wywiad z Natalie Wayne , to te trochę krągłości ma ale i tak bez silikonu się nie obyło 

1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Bat miał być jeszcze czy tam postronek

pejcz 

Opublikowano
11 minut temu, superfarmer02 napisał:

Nie czuję się kompetentny (jeszcze podkupisz🤭😂) jedyne co to go znalazłem choć niewiem czy brat wcześniej już nie widział 

Widziałem wcześniej, pewnie z 15 minut wcześniej, ale wcześniej 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v