Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, jahooo napisał:

Tobie potrzebna jest taka, która w razie W spuściłaby ci łomot gołymi rękami, taka herod baba, góralka. Oj chodziłbyś na sznureczku jak ten byczek nie kastrowany, ale z kółkiem w nosie

Góralka jak góralka. Ale jakby tak na babę z Spisza trafił to hohoho 🤣. W sumie, tam towarzystwo całe ciekawe 🤣

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

@Bananek te Michałowo co ta dziewczyna w rolnik szuka żony to nie od Cb gdzies?

To bliżej Hajnówki. Całkiem po innej stronie mojego województwa. Nawet mógłbym śmiało napisać, że to bliżej Ciebie niż mnie. No może tyle samo ty masz do niej jak ja.

Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

Dalszy sąsiad 45 lat w mikołajki urodził się mu syn 😛 ale kobita 30 

Darek nadrukowaliśta dzisiaj 💶 na dojcza 

Mi się taka 17 podoba chyba zaatakuję 😁

Opublikowano
4 minuty temu, malaczarna napisał:

Jak to 

No jak to, wyliczyłem ile możesz mieć wiosen.   xD

2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Mi się taka 17 podoba chyba zaatakuję 😁

Uważaj, może szarżować.   xD

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

No jak to, wyliczyłem ile możesz mieć wiosen.   xD

Uważaj, może szarżować.   xD

to ją na dzidę i upolowana 😂

Opublikowano
13 minut temu, malaczarna napisał:

Siedzisz u Merlin pod spódnicą i tyle  w temacie. Trafi swój na swego

Nie życzył bym Tobie żeby małżonek tak siedział pod spódnicą jak ja, jak nie masz tyle cierpliwości co ta moja Merlin to już byś była jak to dziś pisali tą "kwoką z kurczakiem" 

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

O to to 

Jak nieraz te grzybiarki przy drogach jesienią ... 

Aż się zimno robi 🙄

One wiedzą jak się rozgrzać, poporzez tarcie 😂

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

Piotrek wracasz wieczorem do chałupy od swoich króli a tutaj czeka na Ciebie taka kobieta😁😛

Wy tylko o takich laseczkach A ktoś musi kochać takie 

Widać że zdrowe nie jakieś zeglodzone 

Screenshot_20221226_191924_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie życzył bym Tobie żeby małżonek tak siedział pod spódnicą jak ja, jak nie masz tyle cierpliwości co ta moja Merlin to już byś była jak to dziś pisali tą "kwoką z kurczakiem" 

Tej twojej Merlin to chyba torba z jajkami spod miniówki wystaje, bo tak "niuchasz niuchasz a nie wyruchasz"

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v