Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Ehhh na każdym kroku te germańce 🙄

A co w niej nie można 🤔 ja tam wszystko ładuje 

Tego co na metce ma znaczek że suszyć nie można. 

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Kumpel miał takiego jaga

Wciśniecie sprzęgła powodowało odkształcenia w miednicy? 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, hubertb napisał:

Nawet nie zwracam na to uwagi 

A tak z ciekawości, co np. ma taki znak na metce 🤔

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

co np. ma taki znak na metce 🤔

Większość markowych koszulek, spodni itp. Niby znajomi mówili że suszą i nic się nie dzieje ale wiem że któraś z moich koszulek się skurczyła. 

9 minut temu, wojtal24 napisał:

z jakimś odzyskiem ciepła

U mnie była starsza generacja bez pompy ciepła, możliwe że teraz to inaczej by działało. 

Opublikowano
13 minut temu, hubertb napisał:

Wciśniecie sprzęgła powodowało odkształcenia w miednicy? 

Myślisz że po orce c360 coś takiego nas ruszało? 😁

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, wojtal24 napisał:

moja pani ma 3 miesiąc i jest mega zadowolona suszy w niej wszystko mniej kurzu w domu jest z jakimś odzyskiem ciepła więc w łazience ciepłej rachunek za prąd 40-60zl większy miesięcznie niż bez szuszarki

jakie to ? dużo pradu ciągnie? ogólnie na strychu/poddaszu jest zimno zimą i wynosić aby zamarzło i znosić spowrotem to nie ma sensu , troszku dużo prundu to jednak ciągnie chyba że często pierzecie,  mając te 150 rachunku za prąd miałbym wątpliwości co do wstawienia każdego energochłonnego urządzenia do domu tym bardziej że nie mam w międzyczasie żadnej zarobkowej roboty dzięki której te AGD mogłoby mnie wyręczyć 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
3 minuty temu, konteno napisał:

jakie to ? dużo pradu ciągnie , ogólnie na strychu/poddaszu jest zimno i wynosić aby zamarzło i znosić spowrotem to nie ma sensu , troszku dużo prundu to jednak ciągnie chyba że często pierzecie  ,  mając te 150 rachunku za prąd miałbym wątpliwości co do wstawienia każdego energochłonnego urządzenia do domu tym bardziej że nie mam w międzyczasie żadnej zarobkowej roboty dzięki której te AGD mogłoby mnie wyręczyć 

Zapytaj @wojtal24 jak jego ale moja suszyła ponad 2h. 

6 minut temu, gregor1284 napisał:

Myślisz że po orce c360 coś takiego nas ruszało? 😁

Ja jak miałem wjechać na halę camaro z28 to normalnie mnie strzelał uj przez to sprzęgło. A Mach1 można było normalnie się przemieszczać

Opublikowano
16 minut temu, hubertb napisał:

Większość markowych koszulek, spodni itp. Niby znajomi mówili że suszą i nic się nie dzieje ale wiem że któraś z moich koszulek się skurczyła. 

Eeee to spoko, ja takich nie mam 🤣🤣

Opublikowano
konteno napisał:

20 minut temu, wojtal24 napisał:

moja pani ma 3 miesiąc i jest mega zadowolona suszy w niej wszystko mniej kurzu w domu jest z jakimś odzyskiem ciepła więc w łazience ciepłej rachunek za prąd 40-60zl większy miesięcznie niż bez szuszarki

jakie to ? dużo pradu ciągnie? ogólnie na strychu/poddaszu jest zimno zimą i wynosić aby zamarzło i znosić spowrotem to nie ma sensu , troszku dużo prundu to jednak ciągnie chyba że często pierzecie,  mając te 150 rachunku za prąd miałbym wątpliwości co do wstawienia każdego energochłonnego urządzenia do domu tym bardziej że nie mam w międzyczasie żadnej zarobkowej roboty dzięki której te AGD mogłoby mnie wyręczyć 

podobne do pralki moc niby pisze chyba 2.2kw ale mocno nie wczytywalem sie w dane. kupiliśmy to bo nie mamy strychu suszy się po 4 osobach nie wszystko oczywiście tak jak pisal @hubert (ale szczegółów nie znam bo to żona suszy ja tylko pralkę mam opanowana

Opublikowano
22 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Suszarka to wygoda nic nie trzeba rozwieszać tylko przerzucasz z pralki do suszarki i za chwilę masz suche 

po suszeniu ubrań w stanie rozwieszonym prasowanie jest lżejsze 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, hubertb napisał:

Zapytaj @wojtal24 jak jego ale moja suszyła ponad 2h. 

Wszystko zależy od ilości, im więcej tym dłużej suszy, wrzucisz 3-4 rzeczy do suszy koło 1,5 godziny a wrzucisz całą pralkę to suszy 3 godziny jeżeli chcesz żeby było suche 

Bo jest też funkcja "do szafy" żeby powiesić wtedy suszy krócej i nie jest na 100% wysuszone 

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
TheraRolnik napisał:

16 minut temu, hubertb napisał:

Eeee to spoko, ja takich nie mam 🤣🤣

Ty masz Dawidowe. Łolek ciągle chodzi w Markowych ciuchach. 😉

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano

Darek @bratrolnika nie wiem czy widziałeś dla brata ale może coś takiego https://www.olx.pl/d/oferta/farmtrac-555dt-rok-2008-CID757-IDS6srK.html

wojtal24 napisał:

Darek @bratrolnika nie wiem czy widziałeś dla brata ale może coś takiego https://www.olx.pl/d/oferta/farmtrac-555dt-rok-2008-CID757-IDS6srK.html

I nie daleko

trochę przy tyrany widac

• Thanks 1
Opublikowano
hubertb napisał:

Chrysler imperial rok 1958: 

6 elektrycznych szyb 

elektrycznie sterowana kanapa przednia w 3 płaszczyznach

automatyczna klimatyzacja 

elektryczne lusterka 

Generalnie wyposażenie podstawowe oferowało więcej niż w124 czy audi 100 prawie 3 dekady później. 

Jednak suszarka do prania to mało praktyczny wynalazek. Tak samo jak ich popieprzone ogrzewanie nadmuchowe. 

zawsze się zastanawiałem co to za piec co tak straszył Kevina, na co on jest i jak działa xd

hubertb napisał:

1 minutę temu, wojtal24 napisał:

suszarka dobra sprawa jak nie masz strychu do suszenia.

Kupiłem i generalnie więcej rzeczy nie można w niej suszyć niż można więc sprzedałem po dwóch latach. 

1 minutę temu, mf362 napisał:

Co jak co ale takim starym amerykancem V8 pojeździł by jeszcze w manualu ( w USA praktycznie nie spotykany)

Albo stare pierwsze jaguary v12 były w manualu przez krótki czas. Oglądałem filmiki jak to chodzi . Nawet po swapie z automatu na manual . 

Przy bardzo dużych silnikach manual to katorga. A big block na manualu to już w ogóle jakieś pieprzone nieporozumienie. 

jak dla mnie manual to w ogóle katorga, no może te przebijanie nie jest jakieś uciążliwe, ale do wygody automata to nawet startu nie ma

Opublikowano
23 minuty temu, wojtal24 napisał:

przód opony na pewno do wymiany i te pare pierdół typu siatka maski oraz coś by przy oględzinach sie znalazło , tuz przedni fajna sprawa ale to pewnie ciągnik jako całość  dalej jako ulep/ wynalazek jakich mało można traktować i ciężko z częściami byłoby , no i pod maską dalej porównywalnie tyle co siuntka 

Opublikowano
konteno napisał:

23 minuty temu, wojtal24 napisał:

przód opony na pewno do wymiany i te pare pierdół typu siatka maski oraz coś by przy oględzinach sie znalazło , tuz przedni fajna sprawa ale to pewnie ciągnik jako całość  dalej jako ulep/ wynalazek jakich mało można traktować i ciężko z częściami byłoby , no i pod maską dalej porównywalnie tyle co siuntka 

Darek go ogarnie a tych farmatrakow sporo jeździ chyba nawet @soltys48 ma czy mial

Opublikowano
30 minut temu, TheraRolnik napisał:

A tego to nie wiem, żelazka nie używam 

ja musze , wstyd do ludzi wyjść w t-shirt'cie "wyjętym psu z gardła" , praktycznie większość przedstawicielek płci przeciwnej to zauważa a część sie o to czepia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v