Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Kurła jestem w szoku

Młoda kupiła tamtą zime buty

Teraz sie odkleiła podeszwa 

Miała paragon na 2 lata gwarancji

Dzis pijechali i oddali kasę za butytyle ile zapłaciła.

Kurła tylko kupowac buty w drogich sklepach a nie ma rynku.

Jak się przedstawiła, że córka Ryszarda, TEGO! Ryszarda co po ministerstwach wnosi czynne żale to na odczepnego oddali dla spokoju 😉 

• Haha 3
Opublikowano
12 minut temu, stempos1980 napisał:

Panocki może być🤔

IMG_20221223_135515.jpg

Ło no Panie...Pan jesteś fachman👍

9 minut temu, Strongman napisał:

To bendą pracowite święta,wyciong się popsuł zgniła podłoga 

20221223_135835.jpg

Współczuję. Przerabiałem sytuację w tamtym roku😔

Opublikowano
Przed chwilą, pedro2 napisał:

Jak się przedstawiła, że córka Ryszarda, TEGO! Ryszarda co po ministerstwach wnosi czynne żale to na odczepnego oddali dla spokoju 😉 

Nie, nie chodziłem

Sam paragon wystarczył.

Opublikowano
18 minut temu, stempos1980 napisał:

Panocki może być🤔

IMG_20221223_135515.jpg

Pojade klasykiem: Dla mnie się to podoba. 👌

Kto strugał?

Opublikowano

Kurła jestem w szoku

Wojas czy Ryłko?

Opublikowano
25 minut temu, stempos1980 napisał:

Panocki może być🤔

IMG_20221223_135515.jpg

Te boki trochę liche się wydają, wiele takie coś? 

25 minut temu, wojtal24 napisał:

może po listonoszu ta Twoja

Też mi się tak wydaje 🤔

23 minuty temu, Strongman napisał:

To bendą pracowite święta,wyciong się popsuł zgniła podłoga 

20221223_135835.jpg

Jeszcze do świąt to by dało radę naprawić ale taką usługa last minute to ohohoho

Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

A ja w tamtym roku w wigilię 4 godziny spędziłem w studni bo zawór dozdupcyło 

No to obaj mieliśmy w ubiegłym roku przygody. U mnie w pierwszy dzień świąt rano walnęła przekładnia na wyciągu. Do, chyba, 5 stycznia taczkowałem 🙆. Takie awarie to zwykle w święta albo weekendy...i najlepiej te długie

Opublikowano
14 minut temu, PRIMO napisał:

Pojade klasykiem: Dla mnie się to podoba. 👌

Kto strugał?

Teść 

8 minut temu, gregor1284 napisał:

Te boki trochę liche się wydają, wiele takie coś? 

Też mi się tak wydaje 🤔

Jeszcze do świąt to by dało radę naprawić ale taką usługa last minute to ohohoho

Sam jesteś lichy.

Bal 6 cm jesion

• Haha 1
Opublikowano
Qwazi napisał:

No to obaj mieliśmy w ubiegłym roku przygody. U mnie w pierwszy dzień świąt rano walnęła przekładnia na wyciągu. Do, chyba, 5 stycznia taczkowałem 🙆. Takie awarie to zwykle w święta albo weekendy...i najlepiej te długie

Zgadza się. Poidła w sobotę.

Opublikowano

Kurła jestem w szoku

No jak reklamowałem pantofle Wojasa, to mogłem wybrać między nową parą, pieniędzmi a oddaniem kosztów za naprawę. Sieciówki zwykle oddają kasę i sprzedawca ma zachęcać do kupna następnej pary. 

Buty na rynku też można kupić porządne i byle jakie. Najgorsze że coraz mniej szewców i obuwie z lekkim uszkodzeniem kończy szybko żywot.

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

też to miałem napisać ale nie chciałem się narażać lepsza jakaś papą gont itp

Jakie narażać, a kto ja jestem 

Takim straszny 😱

Miałem blachę to przykręciłem  nie będę jeździł i celowo szukał a i tak buda do połowy pod dachem stoi 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

No jak reklamowałem pantofle Wojasa, to mogłem wybrać między nową parą, pieniędzmi a oddaniem kosztów za naprawę. Sieciówki zwykle oddają kasę i sprzedawca ma zachęcać do kupna następnej pary. 

Buty na rynku też można kupić porządne i byle jakie. Najgorsze że coraz mniej szewców i obuwie z lekkim uszkodzeniem kończy szybko żywot.

Jak mówię ludziom, że kupiłem buty za 600 zł to się za głowę łapią tylko, że ja chodzę w nich 5 lat i bardzo nie widać śladów zużycia

Opublikowano
47 minut temu, stempos1980 napisał:

Tam gdzie ma być w miejscu docelowym to niewiem jak głeboko do wody🤭 

Tescio komuś robił

A już myślałem że zrobiłeś studnie po to żeby teściowa miała do czego wpaść 😁

50 minut temu, wojtal24 napisał:

wporzadnej firmie pracujesz

Nie wiadomo co w tej torbie jest, ja pełna kasiury to firma porządna.... Ale jak mu dali na wigilię siedem kila ziemniaków to tak średnio bym powiedział 

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

A już myślałem że zrobiłeś studnie po to żeby teściowa miała do czego wpaść 😁

Zaklinowała by się pewnie

Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

Jak mówię ludziom, że kupiłem buty za 600 zł to się za głowę łapią tylko, że ja chodzę w nich 5 lat i bardzo nie widać śladów zużycia

No np. pantofle wojasa które kupowałem na własny ślub, służą mi do dziś. Tak samo jak garnitur z Bydgoszczy, jak by nie to że pas zmienił wymiar to nadal jest w świetnym stanie.  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v