Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Kurła jestem w szoku

Młoda kupiła tamtą zime buty

Teraz sie odkleiła podeszwa 

Miała paragon na 2 lata gwarancji

Dzis pijechali i oddali kasę za butytyle ile zapłaciła.

Kurła tylko kupowac buty w drogich sklepach a nie ma rynku.

Jak się przedstawiła, że córka Ryszarda, TEGO! Ryszarda co po ministerstwach wnosi czynne żale to na odczepnego oddali dla spokoju 😉 

• Haha 3
Opublikowano
12 minut temu, stempos1980 napisał:

Panocki może być🤔

IMG_20221223_135515.jpg

Ło no Panie...Pan jesteś fachman👍

9 minut temu, Strongman napisał:

To bendą pracowite święta,wyciong się popsuł zgniła podłoga 

20221223_135835.jpg

Współczuję. Przerabiałem sytuację w tamtym roku😔

Opublikowano
Przed chwilą, pedro2 napisał:

Jak się przedstawiła, że córka Ryszarda, TEGO! Ryszarda co po ministerstwach wnosi czynne żale to na odczepnego oddali dla spokoju 😉 

Nie, nie chodziłem

Sam paragon wystarczył.

Opublikowano
18 minut temu, stempos1980 napisał:

Panocki może być🤔

IMG_20221223_135515.jpg

Pojade klasykiem: Dla mnie się to podoba. 👌

Kto strugał?

Opublikowano

Kurła jestem w szoku

Wojas czy Ryłko?

Opublikowano
25 minut temu, stempos1980 napisał:

Panocki może być🤔

IMG_20221223_135515.jpg

Te boki trochę liche się wydają, wiele takie coś? 

25 minut temu, wojtal24 napisał:

może po listonoszu ta Twoja

Też mi się tak wydaje 🤔

23 minuty temu, Strongman napisał:

To bendą pracowite święta,wyciong się popsuł zgniła podłoga 

20221223_135835.jpg

Jeszcze do świąt to by dało radę naprawić ale taką usługa last minute to ohohoho

Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

A ja w tamtym roku w wigilię 4 godziny spędziłem w studni bo zawór dozdupcyło 

No to obaj mieliśmy w ubiegłym roku przygody. U mnie w pierwszy dzień świąt rano walnęła przekładnia na wyciągu. Do, chyba, 5 stycznia taczkowałem 🙆. Takie awarie to zwykle w święta albo weekendy...i najlepiej te długie

Opublikowano
14 minut temu, PRIMO napisał:

Pojade klasykiem: Dla mnie się to podoba. 👌

Kto strugał?

Teść 

8 minut temu, gregor1284 napisał:

Te boki trochę liche się wydają, wiele takie coś? 

Też mi się tak wydaje 🤔

Jeszcze do świąt to by dało radę naprawić ale taką usługa last minute to ohohoho

Sam jesteś lichy.

Bal 6 cm jesion

• Haha 1
Opublikowano
Qwazi napisał:

No to obaj mieliśmy w ubiegłym roku przygody. U mnie w pierwszy dzień świąt rano walnęła przekładnia na wyciągu. Do, chyba, 5 stycznia taczkowałem 🙆. Takie awarie to zwykle w święta albo weekendy...i najlepiej te długie

Zgadza się. Poidła w sobotę.

Opublikowano

Kurła jestem w szoku

No jak reklamowałem pantofle Wojasa, to mogłem wybrać między nową parą, pieniędzmi a oddaniem kosztów za naprawę. Sieciówki zwykle oddają kasę i sprzedawca ma zachęcać do kupna następnej pary. 

Buty na rynku też można kupić porządne i byle jakie. Najgorsze że coraz mniej szewców i obuwie z lekkim uszkodzeniem kończy szybko żywot.

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

też to miałem napisać ale nie chciałem się narażać lepsza jakaś papą gont itp

Jakie narażać, a kto ja jestem 

Takim straszny 😱

Miałem blachę to przykręciłem  nie będę jeździł i celowo szukał a i tak buda do połowy pod dachem stoi 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

No jak reklamowałem pantofle Wojasa, to mogłem wybrać między nową parą, pieniędzmi a oddaniem kosztów za naprawę. Sieciówki zwykle oddają kasę i sprzedawca ma zachęcać do kupna następnej pary. 

Buty na rynku też można kupić porządne i byle jakie. Najgorsze że coraz mniej szewców i obuwie z lekkim uszkodzeniem kończy szybko żywot.

Jak mówię ludziom, że kupiłem buty za 600 zł to się za głowę łapią tylko, że ja chodzę w nich 5 lat i bardzo nie widać śladów zużycia

Opublikowano
47 minut temu, stempos1980 napisał:

Tam gdzie ma być w miejscu docelowym to niewiem jak głeboko do wody🤭 

Tescio komuś robił

A już myślałem że zrobiłeś studnie po to żeby teściowa miała do czego wpaść 😁

50 minut temu, wojtal24 napisał:

wporzadnej firmie pracujesz

Nie wiadomo co w tej torbie jest, ja pełna kasiury to firma porządna.... Ale jak mu dali na wigilię siedem kila ziemniaków to tak średnio bym powiedział 

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

A już myślałem że zrobiłeś studnie po to żeby teściowa miała do czego wpaść 😁

Zaklinowała by się pewnie

Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

Jak mówię ludziom, że kupiłem buty za 600 zł to się za głowę łapią tylko, że ja chodzę w nich 5 lat i bardzo nie widać śladów zużycia

No np. pantofle wojasa które kupowałem na własny ślub, służą mi do dziś. Tak samo jak garnitur z Bydgoszczy, jak by nie to że pas zmienił wymiar to nadal jest w świetnym stanie.  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v