Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Dodatek do traktora, dotarł prosto z Włoch🤣🤣🤣

Za Romanowskiego to chociaż wczasy były w cenę wliczone🤭

Kiedyś to było...

20221222_152145.jpg

Ładne wdziano i na synu dobrze leży. 

Opublikowano
2 minuty temu, donweter1989 napisał:

Młodego chłopa do roboty dali gratis do traktora 🤔 no lux fyrma 😁

Pod młodego kupiony. Od tego roku trza go zagonić do roboty. Ja się za wygodną kanapą zacznę rozglądać🤭

Opublikowano
Bananek napisał:

Agrest napisał:

Kiedyś to było...

20221222_152145.jpg

Kombinezon - postrach ludzi z biegunką. 😉

doświadczyłeś 🤔🤪

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Kombinezon - postrach ludzi z biegunką. 😉

Przymierzyłem i z tego powodu nie dla mnie🤣

Kto to wymyślił. Jeszcze na szelkach tak, ale nie taki🤭

Opublikowano
8 godzin temu, Łolek napisał:

Moim zdaniem nikt nikomu nie powinien ubliżać bo to nie miejsce ku temu prywatne zatargi to pisać na priv 

albo vebinarium  AF MMA

7 godzin temu, Bananek napisał:

Ja chce spędzić święta wśród swoich.

IMG_0332.JPG

7 godzin temu, hubertb napisał:

No rzekłbym że racje żywnościowe są raczej bliższe obozom pracy....

wychodzą z założenia że jak leży to dużo kalorii nie potrzebuje więc nie ma sensu tuczyć ludzi 

8 godzin temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Zapomniałem , to wesołych świąt !

nawzajem wszystkim 

Opublikowano
radekz200 napisał:

7 minut temu, Agrest napisał:

Kiedyś to było...

A stroju batmana nie dają? 😂

ale Ty dziecinny 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

A stroju batmana nie dają? 😂

Ponoć do czornego dojca dajom🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Pod młodego kupiony. Od tego roku trza go zagonić do roboty. Ja się za wygodną kanapą zacznę rozglądać🤭

Tak tak, znam ten motyw. Ktoś kto całe życie robił to na dłużej bez tej roboty nie wytrzyma. Ale prawdą jest, że niech się młodzieniec uczy, chociaż by chciał się czym innym zajmować to wiedzy i umiejętności nikt mu nie zabierze i na pewno nie będą mu one w życiu wadzić.

• Like 3
Opublikowano
6 minut temu, superfarmer02 napisał:

E to rzut kartoflem, myślałem że jakieś Podlasie albo coś. Tyle że jak to takie bez mleka potrzebuje 

Tyle to ja nie mam w zwyczaju trzymać. Za duży koszt, i zbyt ciasno. 

• Like 1
Opublikowano

Marz wielką wiarę i wierzysz że młody będzie pracował na roli tak ja sam to czynisz ? .

Opublikowano

Kto to wymyślił. Jeszcze na szelkach tak, ale nie taki🤭

Wbrew pozorom do jazdy właśnie taki jest najwygodniejszy. 

2 minuty temu, galan99 napisał:

i wierzysz że młody będzie pracował na roli tak ja sam to czynisz ?

Może tak rozwinie gospodarstwo że pracowników zatrudni. 

Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał:

Marz wielką wiarę i wierzysz że młody będzie pracował na roli tak ja sam to czynisz ? .

Głupi by był jakby nie chciał przejąć.

Jeśli diametralnie się na roli nie pogorszy to nie widzę sensu pluć na gospodarkę.

Będzie miał chęci to będzie miał pole do popisu na swoim , a nie ganiał jak Ty niemcowi d*pę podcierać.

Ale to już jego wybory.

Opublikowano
9 minut temu, galan99 napisał:

a co ma robić innego? Dymać na etacie? Litości..  😜 

Opublikowano
radekz200 napisał:

3 minuty temu, slawek74 napisał:

tylko jojca trza na czarno malować 🤪

Nie bądź zgryźliwy na swieta pomóż babie w kuchni 😛

chłop w chałupie wrzód na dupie 🤭

Opublikowano
16 minut temu, TheraRolnik napisał:

Ty mnie chcesz z torbami puścić 🙄

W żadnym wypadku🤦. U mnie cielaki piją mleko a nie preparat mlekozastępczy. Im dłużej będę zbierał cielaki tym dłużej będą pić. Policzymy mleko wypite przez cielaki pow 6 tygodnia po cenie z faktury, dodamy do tego cenę za cielaka w wieku 6 tygodni a moje chodzenie nad nimi dołożę Ci gratis. Promocja taka🤭🤔

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v