Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, PRIMO napisał:

Marek jak z kogoś robił sobie jaja to było dobrze ale jak jemu dopiekł to już nie halo.

Kali kraść dobrze Kalego okraść to już źle. 

To jak Mareczku dobijamy targu?🤭

Chyba nie ten co myślisz... odszedł. 

No chyba że ja się mylę 

Kurde. Oba odeszły?🙆‍♂️

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

No chyba że ja się mylę 

Ups. 🙊

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Marek jak z kogoś robił sobie jaja to było dobrze ale jak jemu dopiekł to już nie halo.

Kali kraść dobrze Kalego okraść to już źle. 

To jak Mareczku dobijamy targu?🤭

A to czytałeś, transport drogi i  ogólnie  to muszę pomyśleć może w przyszłym roku 😁

Opublikowano

Chyba ten też...ja UPS...

Przed chwilą, PRIMO napisał:

Ups. 🙊

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

A to czytałeś, transport drogi i  ogólnie  to muszę pomyśleć może w przyszłym roku 😁

Olx to moje drugie forum. 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

No chyba że ja się mylę 

Kurde. Oba odeszły?🙆‍♂️

Myślę o kawalerze nie o warzywniku 

Choć ten drugi miał słuszny wkurw

Opublikowano

To dobrze. Coś źle wpisywałem że mi nie pokazało ich nicków 

Opublikowano
29 minut temu, Łolek napisał:

Marcin się obraził i odszedł  wesołych świąt życzył 

Jeśli chodzi o bełchatowiaka to nie bardzo wiem co go do tego popchnęło, bo nie zauważyłem, żeby mu ktoś tu naubliżał. Miał zwróconą uwagę i słusznie. @Aktywnyrolnik7245 czym innym jest nazwać kogoś ch..em w sprzeczce, a czym innym przyszyć komuś łatkę przemytnika, oszusta czy Bóg wie jeszcze kogo, kiedy gość taki nie jest i może mi to zaszkodzić w tym czym się trudni.

Co do Marcina sieradzaka to ja osobiście nie widzę żadnego powodu, żeby miał stąd odchodzić. To nie powinno tak działać, że ktoś kto jest poszkodowany (ci wynika z tego co Marcin napisał), jeszcze ma uciekać z podkulonym ogonem. Nie wiem kim jest ten, który go w maliny wpuścił ale zrobił rzecz godną potępienia i powinien sam się ujawnić, uderzyć w pierś i Marcinowi stratę wyrównać na miarę swojej winy. Bo chłopak stracił kasę i jeszcze nocami się narobił. Wtedy, uważam, jakoś z twarzą by wyszedł. Wybaczcie, że jako świeżak na forum pozwalam sobie na takie wywody, ale tak uważam 

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano

jeden chciał kupić, a drugi zarobić. jeden nie kupił, drugi nie zarobił. 

ot i cała sytuacja 🤷‍♂️

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał:

Jeśli chodzi o bełchatowiaka to nie bardzo wiem co go do tego popchnęło, bo nie zauważyłem, żeby mu ktoś tu naubliżał. Miał zwróconą uwagę i słusznie. @Aktywnyrolnik7245 czym innym jest nazwać kogoś ch..em w sprzeczce, a czym innym przyszyć komuś łatkę przemytnika, oszusta czy Bóg wie jeszcze kogo, kiedy gość taki nie jest i może mi to zaszkodzić w tym czym się trudni.

Co do Marcina sieradzaka to ja osobiście nie widzę żadnego powodu, żeby miał stąd odchodzić. To nie powinno tak działać, że ktoś kto jest poszkodowany (ci wynika z tego co Marcin napisał), jeszcze ma uciekać z podkulonym ogonem. Nie wiem kim jest ten, który go w maliny wpuścił ale zrobił rzecz godną potępienia i powinien sam się ujawnić, uderzyć w pierś i Marcinowi stratę wyrównać na miarę swojej winy. Bo chłopak stracił kasę i jeszcze nocami się narobił. Wtedy, uważam, jakoś z twarzą by wyszedł. Wybaczcie, że jako świeżak na forum pozwalam sobie na takie wywody, ale tak uważam 

Szkoda chłopa to fakt, zachowanie do d*py. Ale z drugiej strony ile on ma lat, że pozwala sobie na takie akcje... Sprzęt za grube setki tysięcy, a dogadywać się na słowo? 

Do mnie kiedyś gość od Ciechanowca słomę ze świata przywoził, wszystko na telefon, zdjęcia, zajeżdżał na podwórko i pierwsze co to kasa do ręki, nawet pasów nie ściągnął. Mówił, że trafili się tacy co po rozładunku dali połowę kasy i wypier... 

Dziwiło mnie to dopóki sam nie trafiłem, jednego roku jak kartofle dobrze płaciły wystawione, dzwoni handlarz cenię 1,9zł, on mówi że weźmie 5t na raz po 1,4... Opuściłem na 1,8 mówię jak pasuje to przyjeżdżaj, niżej ani centa. Pasuje. Przyjechał sam, załadowaliśmy, wsiadł za kierownicę wyciągnął plik 5tys, ja liczę, a on odpala auto. Pierdolnąłem mu ten plik do kabiny, a jego za łeb wyciągnąłem z szoferki. I rozładowywał już sam. Drugi przyjechał, kasa do ręki i dopiero załadunek. Od tamtej pory wszystko tak sprzedaję. 

Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

Kurła, co to za wysyp cielunów. 🤦 Znów muszę jechać na odbiór. 😉

przez dwa tygodnie żaden handlarzyna nie przyjedzie, a każdy chce się pozbyć na spokojne święta. 

też dwa telefony, ale jak w normalnym okresie nie handlują, to tym bardziej teraz od nich nie odbiorę. 

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

przez dwa tygodnie żaden handlarzyna nie przyjedzie, a każdy chce się pozbyć na spokojne święta. 

też dwa telefony, ale jak w normalnym okresie nie handlują, to tym bardziej teraz od nich nie odbiorę. 

Wczoraj też miałem telefon, ale chłop chętnie do po świąt poczeka, ostatnio pierwszy raz wzięte kilka sztuk i eleganckie to warto jechać odebrać 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v