Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Adaś, zejdź na ziemię, moje teście zwykłe krowiorze, nie żadne badylorze 😉

On drogi 🙆‍♂️

Ten co sprzedaje to Swiniarz i obszarnik dzierżawimy.

Kupuje nowe i potem sprzedaje.

Chowa kase wiesz przed kim🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Adaś, zejdź na ziemię, moje teście zwykłe krowiorze, nie żadne badylorze 😉

On drogi 🙆‍♂️

Eeee...jo Co już ciągnik załatwił...i to nowy...teraz to już Ci JEDEN teść do tego został😜

• Haha 1
Opublikowano
36 minut temu, Pafnucy napisał:

hmmmm. ale to nie ja...    ja więcyj lat mam...

Ale tam nigdzie nie napisane że to teraz było... Może to temat sprzed kilkunastu lat...

25 minut temu, Pafnucy napisał:

podobno Zenek ma śpiewać ... nawet... no co się nie robi dla zięcie... i to dla takiego!

A to dlatego przyszły szanowny zięć Karola musiał fuchę przy odśnieżaniu brać, żeby na to wszystko zarobić...

12 minut temu, Qwazi napisał:

Pasowało by Ci dać za to chociaż jaki kawałek żółtej kartki 🤔. Ale Ci nie dom, żebyś Dawida w rywalizacji nie wyprzedzał🤭

A jak tam się ma mój czarny koń w tem wyścigu, czyli @donweter1989

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Ty do Sławka jedziesz, jak jarystokrata łoczekujesz zostać przyjęty, a do mnie mówisz teściu 😡. Drugi raz by Ci pasowało jakie ostrzeżenie dać... ale k..wa nierówno będzie 🤦

Nima

Ty do Sławka jedziesz, jak jarystokrata łoczekujesz zostać przyjęty, a do mnie mówisz teściu 😡. Drugi raz by Ci pasowało jakie ostrzeżenie dać... ale k..wa nierówno będzie 🤦

Nima

Muszę Ci "oliwy" zawieźć, zacinasz się 😉

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Qwazi napisał:

Nima

Widzisz ... On chce na dwa fronty jechać....

Ja bym mu już dał czerwoną 😉😉😉

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
6 minut temu, stempos1980 napisał:

Ten co sprzedaje to Swiniarz i obszarnik dzierżawimy.

Kupuje nowe i potem sprzedaje.

Chowa kase wiesz przed kim🤔

Żona czy komornik? W sumie to jedno i to samo... 

Dlamnie mf się skończył na roku 2007

Później coraz gorsze były 

2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Widzisz ... On chce na dwa fronty jechać....

W Polsce jest dopuszczone posiadanie dwóch żon 

Jedna kościelna, druga cywilna 

No chyba że się ma zdjęcie z papieżem... 

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Sterowanie opryskiwacza z ciągnika. Na co mi to. Może by kto chciał kupić🤔

IMG_20221217_180218.jpg

Ile monet trzeba by było za to Tomaszu zapłacić i co tam w tym zestawie jest?

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

jak tam się ma mój czarny koń w tem wyścigu, czyli @donweter1989

Jak już przypomniałeś to dam mu żôłtą kartkę profilaktycznie o dla zasady🤔

6 minut temu, TheraRolnik napisał:

Ale ty jesteś.... 

Widzisz👇, już nie jestem taki ale🤭

5 minut temu, Karol6130 napisał:

Muszę Ci "oliwy" zawieźć, zacinasz się 😉

Tera to już mosz ćwierć żółtej kartki do tamtej jednej... i jesteś na czele tego peletonu😜

• Haha 2
Opublikowano
38 minut temu, Qwazi napisał:

A będą dziewczęta w strojach ludowych i wieniec kwiatów polnych?🤔 To tyż się kopsnę to zobaczyć🤭

Oby nic groźnego 

Zabierzesz mnie to i ja pojadę zobaczymy jak Sławomir Karola wita 🤗🦵

• Like 1
Opublikowano

A jakbym tak 30 zatankował? 

Do pełna? 

Raz w miesiącu? 

IMG_20221217_080404.jpg

2 minuty temu, Qwazi napisał:

Jak już przypomniałeś to dam mu żôłtą kartkę profilaktycznie o dla zasady🤔

Widzisz👇, już nie jestem taki ale🤭

Tera to już mosz ćwierć żółtej kartki do tamtej jednej... i jesteś na czele tego peletonu😜

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

Zabierzesz mnie to i ja pojadę zobaczymy jak Sławomir Karola wita 🤗🦵

coś Sławomir zniknął dziś...

Opublikowano
8 minut temu, jacor73 napisał:

Ile monet trzeba by było za to Tomaszu zapłacić i co tam w tym zestawie jest?

Jest listwa elektrozaworów na 5sekcji i rozwadniacz i silnik elektryczny do regulacji ciśnienia. Do tego sterownik do kabiny ciągnika i komplet kabli do podłączenia. Da też złączki i przewód ciśnieniowy do przeniesienia manometru do kabiny ciągnika.  A ja tak myślę że 1,5tys. To warte jest. Ale sprzedaż jak odpalę opryskiwacz to zobaczę czy to montować czy nie.

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v