Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, stempos1980 napisał:

Tomku te nowe benzyny też już nie jest to co było kiedyś 🙄

No wiem. Ale trzeba będzie się do nich przyzwyczaić. Ja to mam chęć na Toyotę hybrydę ale mnie nie stać 🤷

Opublikowano
songo napisał:

Tu macie nabytek brata z tego roku, Alfa Romeo Giulietta Veloce 1.75tbi 240km automat. No jest szpan na wsi 😁 za***rdala jak wściekłe 6sek/100

received_1171651890055734.jpeg

received_487112869553344.jpeg

przy tych mandatach to można po szpanowac

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

U mnie miało być 100%

Tak mówiłem sobie w 2015r, kupiłem polo TDI

Potem tak sobie mówiłem w 2016r, kupiłem golfa TDI 

A w 2019r dla odmiany też szukałem benzyny, kupiłem fiata w dieslu

Natomiast w 2021r nie planowałem kupować auta, i kupiłem Suzuki na ropę 

Także plany planami, a czasem los chce jednak inaczej 

No wiem właśnie. Czas pokaże narazie mam czym jeździć i czekam na coś co mnie zauroczy odrazu 🤣

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, songo napisał:

majster przejedz się tym https://youtu.be/3UEBpU1JElc i naprawdę wierz mi że nie będziesz chciał wychodzić :D

Dziękuję postoje, wolę coś męskiego. Na prostej się rozpędzić to każdy debil się rozpędzi tu jest sztuka. Miałem taki motor w e34 ale tu to robi lepszą robotę, znajomy miał e30 po swapie tak jak tu i tym była sztuka jechać 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał:

No wiem. Ale trzeba będzie się do nich przyzwyczaić. Ja to mam chęć na Toyotę hybrydę ale mnie nie stać 🤷

Nie tylko ty masz chrabke na Toyotę😁 ale tylko ta kasa gdzieś 🙄

• Like 1
Opublikowano
bratrolnika napisał:

Przed chwilą, songo napisał:

dosyć bogato wyposażony

One fabrycznie wychodziły z bogatym wyposażeniem, bieda wersje to najczęściej te dla przedstawicieli handlowych i z kratką 

Fotele masz kubełki???

nie mam kubełków one były tylko w wersji sport lub ewentualnie chyba pakiecie sport. Mam za to klimatronik, blue&me, fabryczne radio z nawigacją, czujniki parkowania, hill Holder, doświetlanie zakrętów. swoją drogą to i tak bieda przy tym co mam w focusie :P

Opublikowano
gregor1284 napisał:

majster przejedz się tym https://youtu.be/3UEBpU1JElc i naprawdę wierz mi że nie będziesz chciał wychodzić :D

Dziękuję postoje, wolę coś męskiego. Na prostej się rozpędzić to każdy debil się rozpędzi tu jest sztuka. Miałem taki motor w e34 ale tu to robi lepszą robotę, znajomy miał e30 po swapie tak jak tu i tym była sztuka jechać 

jak uważasz, miałem E36 teraz rodzice je mają, tyle z silnikiem 1.6 to bez szału, zmieniłem bo wyposażenie było bieda i nie jeździło z tym silnikiem pozatym fajne auto, ale ta alfa to wóz wręcz idealny, bardzo przyjemnie się tym jezdzi

Bananek napisał:

dosyć bogato wyposażony

A to nasz. 😉 

IMG_20220902_184437_edit_318783903708648.jpg

o ty masz kubełki bo widzę pakiet sport :D długo masz?

Opublikowano (edytowane)

nie mam kubełków one były tylko w wersji sport lub ewentualnie chyba pakiecie sport. Mam za to klimatronik, blue&me, fabryczne radio z nawigacją, czujniki parkowania, hill Holder, doświetlanie zakrętów. swoją drogą to i tak bieda przy tym co mam w focusie :P

Nawigacji nie mam, resztę co wypisałeś mam. Jest klimatyzacja dwustrefowa, fotele kubełki, skóra na kierownicy, gałce i recznym, nagłośnienie 8 głośników+fabryczny subwoofer w bagażniku , lotka na klapie, niższy fabryczny zawias i alu 17 

A, i kolor który się zwie Maserati Blue 

No i 205KM i 419Nm😎

IMG_20221205_130212_250.jpg

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
12 minut temu, szymon09875 napisał:

No wiem właśnie. Czas pokaże narazie mam czym jeździć i czekam na coś co mnie zauroczy odrazu 🤣

Jak mnie Magda znaczy mazda 😉

Opublikowano

Domyka budzik

Screenshot_2022-12-16-20-50-12-585_com.google.android.youtube.jpg

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Nawigacji nie mam, resztę co wypisałem mam. Jest klimatyzacja dwustrefowa, fotele kubełki, skóra na kierownicy, gałce i recznym, nagłośnienie 8 głośników+fabryczny subwoofer w bagażniku , lotka na klapie, niższy fabryczny zawias i alu 17 

No i 205KM i 419Nm😎

Bardzo chcialem bordową w pakiecie sport, ale moja jak słyszy sport i lotki to dostaje palpitacji :/ skore na kierze i gałce też mam, teraz szukam felg bo są 16 i najlepiej 18 ale na fabrycznym wysokim zawiasie może wyglądać jak koza :/

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Przecież przyjdzie wiosna to na zewnątrz zrobisz a teraz wszystko pokupisz tylko Ty pogadasz a jutro będziesz inną pokazywał 

Marek nie wiesz jak to jest na wsi , przyjdzie wiosna to nie wiadomo za co najpierw się brać , już po zimie mam vplany , został jeden dach do remontu i wiate mam stawiać ... Teraz intensywnie szukam to coś wynajde 😉

28 minut temu, slawek74 napisał:

szansa zawsze jest a jakie sto będziesz przyciskał?

100 zł no przecież nie euro 😛

Właśnie chodziło o odpowiedź czy jest szansa że załapie 

Opublikowano
8 minut temu, bratrolnika napisał:

fotele kubełki, skóra na kierownicy, gałce i recznym, , lotka na klapie, 

😎

Ty, ja też mam fabryczną lotkę na dachu i te dokładki progów. W Twoim brakuje owiewek sport. Tłumik u mnie inaczej poprowadzony. Moim zdaniem mniej korzystnie u mnie. Takie wiadro z tyłu wisi. 

IMG_20220902_190923_edit_319431782421569.jpg

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

👍👍👍👍 

Ehhh jeszcze do kwietnia czekać 😢

nooo.

Opublikowano
5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marek nie wiesz jak to jest na wsi , przyjdzie wiosna to nie wiadomo za co najpierw się brać , już po zimie mam vplany , został jeden dach do remontu i wiate mam stawiać ... Teraz intensywnie szukam to coś wynajde 😉

100 zł no przecież nie euro 😛

Właśnie chodziło o odpowiedź czy jest szansa że załapie 

Jeszcze nic nie znalazłeś? Ja dzisiaj brałem udział w zakupie dwóch przyczep, który łącznie trwał 5 minut i zawarł się w dwóch słowach. A szansa, że ta krowa złapie jest taka sama jak, że nie złapie 

Opublikowano
7 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Teraz intensywnie szukam to coś wynajde 😉

Miałeś sobie wymajstrować lukom gdzie mógłbyś spłodzić następcę 😜. Jak się sprawy potoczyły? ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v