Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

Co jest handlarze?

A na kupca czekamy, masz już wypłatę za mleko? 

4 minuty temu, Łolek napisał:

No po to są chyba koledzy  i to forum tylko szybko i konkretnie to lubię

No ja też maruda jestem 

Opublikowano
2 godziny temu, jacor73 napisał:

🤣

Ta jasne, do pierwszego przeglądu, albo spotkania z policmajstrami

Tak mi się kojarzy że na przełomie lat 90/2000 znajomy przerabiał d50 na taki właśnie tandem, jeździło to potem w nauce jazdy, możliwe że ta miała takie samo przeznaczenie, chyba nawet na burtach są jakieś naklejki z nauki jazdy

A dwadzieścia lat do tyłu łatwiej było taką rzeźbę zarejestrować i w papierach popoprawiać

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Tak mi się kojarzy że na przełomie lat 90/2000 znajomy przerabiał d50 na taki właśnie tandem, jeździło to potem w nauce jazdy, możliwe że ta miała takie samo przeznaczenie, chyba nawet na burtach są jakieś naklejki z nauki jazdy

A dwadzieścia lat do tyłu łatwiej było taką rzeźbę zarejestrować i w papierach popoprawiać

Część szła jako SAM. Generalnie służby mocno przymykały oko na stan sprzętu rolniczego co odbija się nam czkawką do dnia dzisiejszego. 

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Też właśnie mi się wydaje że na bocznych burtach z tyłu jest naklejka "L" 

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, szymon09875 napisał:

Nie za te pieniądze. Na 99% bez dokumentu. 

Za 750 zł to jeszcze 🤣

@Łolek bo ja dobry chłopak jestem 

Dzięki za opinie 

26 minut temu, jacor73 napisał:

Toć Ci napisałem, że ta z linku co wstawiłeś jest odpowiednia dla Ciebie, to Ty znowu jakieś pretensje i Ci to nieodpowiada

Wiesz co , a nic już 

18 minut temu, Karol6130 napisał:

Akurat ostatnio się poebało z krowami 

@Qwazi i @Łolek

Pomagają temat ogarnąć 

Ale z 3 nabytków trzeba było zrezygnować 

Niejednokrotnie wydawałem więcej na pasze obietościowe niż Ty chcesz wydać na te przyczepy 

Mleczarnie dawno Ci mówiliśmy żebyś zmienił

A ile masz dojnych ? @Łolek @Qwazi to dobre chłopy 👍, tylko Marek mnie nie lubi

Mógłbym tylko do mlekovity a tam małych nie chcą 

20 minut temu, szymon09875 napisał:

Do gnoju to i dobra ale mi byłoby szkoda tyle kasy na te parę przyczep. Ja taka za 1900 chyba kupiłem 

Za 1900 😉 , ale gdzie za tyle znajdziesz 

18 minut temu, TheraRolnik napisał:

Nie zmieni bo ta jest dobra 🤣

Bo w okolicy za bardzo nie ma wyboru 

Opublikowano
15 minut temu, Łolek napisał:

Ale ja o tym wiem 

Nie znudzilo wam się jeszcze 

@Aktywnyrolnik7245szukasz przyczepy do gnoju, to jest temat na dwa dni z przywozem tylko trzeba dupe ruszyć 

No po to są chyba koledzy  i to forum tylko szybko i konkretnie to lubię 

Marek , byłem obejrzeć kilka d47 wszystkie ramy 🍌, i kuźwa kup coś dobrego 🙄 . Nie tylko do gnoju ,do zboża też i kukurydzy 

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

A musi być z okolicy 🤔

Chodzi o tych co biorą w okolicy ,No  będzie za***rdalał np 50 km po mleko od jakiegoś jednego mikro hodowcy 🤔

Opublikowano
18 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Dzięki za opinie 

Wiesz co , a nic już 

A ile masz dojnych ? @Łolek @Qwazi to dobre chłopy 👍, tylko Marek mnie nie lubi

Mógłbym tylko do mlekovity a tam małych nie chcą 

Za 1900 😉 , ale gdzie za tyle znajdziesz 

Bo w okolicy za bardzo nie ma wyboru 

Jak się nie pali i da się parę złoty naganiaczom to coś znajdą... Od momentu jak pomyślałem że chce kupić, do kupna minęło mniej jak 30 godzin...

Opublikowano

Można by rzec że mam wolne na dziś. To ci kupujemy tego wieczoru? 🤔🤔

2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Jak się nie pali i da się parę złoty naganiaczom to coś znajdą... Od momentu jak pomyślałem że chce kupić, do kupna minęło mniej jak 30 godzin...

Brzydko to brzmi "naganiaczom" z penisem mi się to kojarzy 🙄

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Można by rzec że mam wolne na dziś. To ci kupujemy tego wieczoru? 🤔🤔

Brzydko to brzmi "naganiaczom" z penisem mi się to kojarzy 🙄

Bo taki naganiacz często ma z penisem wiele wspólnego 🤣

• Haha 4
Opublikowano

Chodzi o tych co biorą w okolicy ,No  będzie za***rdalał np 50 km po mleko od jakiegoś jednego mikro hodowcy 🤔

A to u was tam wszyscy tacy że psioczą bo mleko tanie, nie opłaca się ale mleczarni nikt nie zmieni 🤔

Opublikowano

ja też mam 4nabytki do kupienia ale przez ten ciągnik nie mam czasu 😩

TheraRolnik napisał:

A to u was tam wszyscy tacy że psioczą bo mleko tanie, nie opłaca się ale mleczarni nikt nie zmieni 🤔

ale pewnie gryzą w mlekowicie i się boi zapytać

Opublikowano
3 minuty temu, DANDYS napisał:

ale pewnie gryzą w mlekowicie i się boi zapytać

Pewnie jo 🤔 lepiej nie ryzykować bo jeszcze czasem go przyjmą, za dobrze będą płacić i co on z tymi pieniędzmi będzie robić 🙉🙉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v