Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, stempos1980 napisał:

https://m.olx.pl/d/oferta/walek-wal-homokinetyczny-opryskiwacz-500-nm-CID757-IDyCV3u.html

@Agrest 

Tomek u mnie też ostatnio takie szopki się dzieją że nie mogę przewinąć na następną stronę 🤔

U mnie dość długo już tak jest. Pomaga kliknięcie w powiadomienia i zamknięcie okna. Odrazu przerzuca 

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Domyślasz się co może być? 🤭

Nie wiem czy sprawdzał rurki. U mnie było przy spawie pęknięte, zauważyłem to dopiero jak ją palnikiem nagrzalem. 

Może być jeszcze wyjebutany wałek rozrządu bo nie wiem czy to sprawdzał, zawór na pompie, dysza w baku mogła wypaść bo też już się z tym spotkałem... 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

U mnie dość długo już tak jest. Pomaga kliknięcie w powiadomienia i zamknięcie okna. Odrazu przerzuca 

Nie wiem czy sprawdzał rurki. U mnie było przy spawie pęknięte, zauważyłem to dopiero jak ją palnikiem nagrzalem. 

Może być jeszcze wyjebutany wałek rozrządu bo nie wiem czy to sprawdzał, zawór na pompie, dysza w baku mogła wypaść bo też już się z tym spotkałem... 

Myślimy podobnie. Kiedyś zetora kupiłem to szlif wału zrobiony ale czopy nie wypolerowane 😂

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

To możesz już przelewać 2 tys 😂

Pisz co masz, daj zdjęcie.

Jaka firma, jaką szerokość, ile niutów, jaką długość po złożeniu.

To masz dwie sztuki że cenę za dwa podajesz?

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Pinindzy nie mam. 

A 3 tys na do poszło ?

Przed chwilą, Agrest napisał:

Pisz co masz, daj zdjęcie.

Jaka firma, jaką szerokość, ile niutów, jaką długość po złożeniu.

To masz dwie sztuki że cenę za dwa podajesz?

Jak będę szedł doić to wyślę 😛 to za jeden 

Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

Przymierzyłem się to na skręcie robi się niemal 90⁰ kąt. Coś za ostro nawet dla homokinetyka.

Z tego co pamiętam ze szkolenia to jednostronnie szerokokątny chwilowo na małym obciążeniu może pracować nawet pod kątem 80°. Dwustronny stale obciążony 50-60° bez problemu ale nie pamiętam max chwilowego kąta 

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

No toż dałem jak tylko tam pytałeś.

A już widziałem. Myślałem że to bardziej zaawansowane urządzenie.  Ja to myślę wyciąć ćwiartkę hydroforu i mocowanie na tura dorobić 

Opublikowano
56 minut temu, Agrest napisał:

@6465🤭

Stare deski wczoraj po 60zł/m² zgodziłem.

Kuźwa bogatemu to nawet byk się ocieli 

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Człowieki eksperty od piniedzy elektronicznych.

Czy jak będzie faktura elektroniczna za swiatłowód to co to na mejla przychodzi?

I czy np córka moźe moją oplacić?

No a jak 😛 jak dasz jej dostęp do maila 😂

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Człowieki eksperty od piniedzy elektronicznych.

Czy jak będzie faktura elektroniczna za swiatłowód to co to na mejla przychodzi?

I czy np córka moźe moją oplacić?

Przychodzi taka sama jak na papierze . I zapłaci córa przez internet. Aby jej dostęp do konta daj.

Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Kuźwa bogatemu to nawet byk się ocieli 

Przecież to po całej Polsce szukają.

Za 10 zł mniej kładą mi całą stodołę, eternit na palety, składają łaty, krokwie słupy na kupę.

W styczniu będą działać.

Opublikowano
Przed chwilą, mf362 napisał:

Ja sprzedawałem po 1zl tyle że nie były wielkie e sztuki 

Po 1,20 też idą od średniaków do tak dużych, że nie mogą się w pojemniki pomieścić. Wielkie sztuki to ludzie sprzedają po 1,50 jak mają ich na tyle aby sprzedać.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v