Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

IMG_20201116_133812.jpg

Kurła co to za pole minowe?🙆‍♂️

Opublikowano
1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

Są wolne tam gdzie zrobili płatne czyli Pułaskiego przy UM i na placu Zdanowskiego koło PKP, a reszta wszystko za***ane że szok, ja jak mam iść do urzędu miasta czy do starostwa czy gdzie kolwiek , nawet do fryzjera to rowerem szybciej zajadę i wrócę jak znajdę miejsce do zaparkowania, choć miasto znam jak własną kieszeń to się parkuje po osiedlach, bocznychno no uliczkach, podwórkach, ale i tam już ciasno , bo beneficjenci socjalu nakupili zlomostwa po parę zł i stoi tego gruzu jeden koło drugiego na każdym skrawku placu. 

No no no

Socjalnym też wolno mieć

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

A daj spokój Piotra trzeba ze stolkiem posadzić. 

a wiesz że to prawdopodobnie 1 sztuka tak?

Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał:

@desant mam tylko takie zdjęcie.  Mój 12m. I powiem tak.  Nigdy bym nie kupił go jeszcze raz jako nowego.  Bo nie wart jest swojej ceny.  Ja go chce pogoni za połowę nowego.  Bo myślę że tyle jest wart.  Kupiłem ciagany bo mam małe ciągniki a działki daleko.

IMG_20201116_133812.jpg

Komplet 8? 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Jak te wierzby był rów,  rów zaorany  krety zostały 

Po żniwach możesz wypróbować metodę na kreta a przy okazji uprawkę pożniwną. 🤭

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Komplet 8? 🤔

Mówisz opryskiwaczu i tym trójkącie.  Niech będzie. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano

Chłopacy! tak się zastanawiam. w sklepach motoryzacyjnych to idzie dostać jakieś takie plansze żeby uszczelke se wyciąc? sie zepsuła i przy cylindrze w makicie. z papieru to chyba za słaba by dorobić.

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

No no no

Socjalnym też wolno mieć

Szczególnie tym co tylko czekają na kasę za "bąbelki" 

Jebią się żeby mieć dzieciaki i kasa się zgadzała 

Czyli jebią się za kasę 

Normalnie jak jakieś k**wy ...🙄🙄

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

Chłopacy! tak się zastanawiam. w sklepach motoryzacyjnych to idzie dostać jakieś takie plansze żeby uszczelke se wyciąc? sie zepsuła i przy cylindrze w makicie. z papieru to chyba za słaba by dorobić.

blacha miedziana i cement do tłumików

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, jahooo napisał:

blacha miedziana i cement do tłumików

była z jakiegoś... takiego czegoś. nie papierowa. no ale miedzianej nie będę robił.

@hubertb, nie wiesz z czego by tu?

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

kiedyś w sklepie z częściami do traktorów kupiłem arkusz klingerytu, mieli różne grubości.

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

Są, fajne to

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

była z jakiegoś... takiego czegoś. nie papierowa. no ale miedzianej nie będę robił.

@hubertb, nie wiesz z czego by tu?

ja robię albo z miedzianej, albo z aluminiowej blachy w kosach spalinowych i daje radę, do tego warstwa cementu do tłumików z obu stron i trzyma jak dziabeł sołtysa za remizą

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

U mnie w sklepie z częściami dla rolnictwa mają na cm² sprzedają

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v