Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

piła przyszła.

jaka, pokaż

1 godzinę temu, hubertb napisał:

Tanieje poczekaj.

dla tych co hurtowo biora i owszem ale nie dla mnie , czekam na wypłate za listopad i się kajtnę cały bagażnik ropy zalać bo choćbym nawet i znalazł hurtownie co w beczki naleję to i tak akcyzy nie odliczę

Opublikowano
malaczarna napisał:

45 minut temu, Bananek napisał:

21.40 netto za O

To ile na żywa?

Ja od może 8 lat na żywo nie sprzedałem ani sztuki.

bratrolnika napisał:

3 minuty temu, Bananek napisał:

Plus za klasę.

A do której klasy chodziły te twoje rogacze???

Wysoko uczone. 😉

Opublikowano (edytowane)

Próg przełączenia 0,9bar. 

Hubert,coś z twojego gatunku.I te wieczne emocje przy odkręcaniu śrub przy wydechu.Plecionka do wymiany

IMG_20221121_092255_000.jpg

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Nowy nabytek 

Wasze zdrowie chłopy 

LLU - 3

IMG_20221121_092847.jpg

Karol Ty się za gnój zabieraj a nie od poniedziałku będziesz się alkoholizwał😡. Jednego, góra dwa i do roboty🤭

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, hubertb napisał:

O kacik .... Te śruby to spory ból w d*pie. Tyle że w XXI wieku, jest ciężka artyleria np. przecinak do nakrętek czy taki zestal

Mam to też i nawet ten sam producent.Na szczęście udało się odkręcić.Stare poczciwe Volvo.Jesze wtedy nikt nie chytrzyl tam na jakości.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
10 minut temu, Karol6130 napisał:

Nowy nabytek 

Wasze zdrowie chłopy 

LLU - 3

IMG_20221121_092847.jpg

Jestem właśnie z żoną na izbie przyjęć. Przyszedł gość i widzę jak go rozbiera. Ciekaw jestem czy go przyjmą. Jebie mieszanką alkoholu i nikotyny. Właśnie usnął. Mają ludzie nasrane we łbach.

Opublikowano
13 minut temu, Karol6130 napisał:

Nowy nabytek 

Wasze zdrowie chłopy 

LLU - 3

IMG_20221121_092847.jpg

Ooo po dykcie to będziesz chodził jak rakieta a o kolorkach nawet nie wspomnę. 🤪🤭

Opublikowano
marcin19071980 napisał:

Próg przełączenia 0,9bar. 

Hubert,coś z twojego gatunku.I te wieczne emocje przy odkręcaniu śrub przy wydechu.Plecionka do wymiany

e szybki temat, jak się ukrecaly, to na rogach się nacinało i wybijakiem się wybijalo śrubki

Opublikowano
31 minut temu, konteno napisał:

jaka, pokaż

dla tych co hurtowo biora i owszem ale nie dla mnie , czekam na wypłate za listopad i się kajtnę cały bagażnik ropy zalać bo choćbym nawet i znalazł hurtownie co w beczki naleję to i tak akcyzy nie odliczę

Jak i ja. Zapnę skrzynkę na tył, powrzucam bańki, zatankuję bak do pełna i w bańki naleję.

20221121_094539.jpg

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

Dobre samochody. Ja mam z Bahco. Czyżby plecionkę uj strzelił ? 

Jak widać

IMG_20221121_094940_902.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, DANDYS napisał:

e szybki temat, jak się ukrecaly, to na rogach się nacinało i wybijakiem się wybijalo śrubki

Tu jest inaczej.Na obejmach tak można robić ale nie na kryzie przy kolektorze Tam są szpilki

Opublikowano
13 minut temu, Agrest napisał:

Jestem właśnie z żoną na izbie przyjęć. Przyszedł gość i widzę jak go rozbiera.

Hmmm dlaczego Ona to robi?🤔

Opublikowano
5 minut temu, hubertb napisał:

@Chłoporobotnik a jednak elektryk a nie akumulator

Żałuję trochę, było wziąć akumulator albo najtańszą. Miała mieć hamulec a nie ma. Ale na 2-3 godziny w roku starczy. W razie czego na tą godzinę w roku się odpali truchło jakby w terenie trzeba było robić. A czy trzeba będzie to nie wiem bo mam jeszcze trochę, tzn ze dwie dwukołówki, u wujka drewna do odbioru, leży na strychu na garażu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v