Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

głód powinien go wystarczająco motywować. 

metoda od zarania świata, i działa zawsze. 

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

Wiążę cię np. najniższa krajowa. To prawie 20zł na godzinę. Po za tym żeby taki nierób zaczął pracować musiał byś go do tego bronią zmusić. 

nierób zaczął pracować musiał byś go do tego bronią zmusić

Nie nierób , tylko WONY CZŁOWIEK , ma wybór chce to robi nie to nie robi .

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Wiążę cię np. najniższa krajowa. To prawie 20zł na godzinę. Po za tym żeby taki nierób zaczął pracować musiał byś go do tego bronią zmusić

No jeśli to jedyne wyjście... 

Nawet zmiana przepisów o włóczęgostwie nic by nie dała bo zamkną takiego i ma jeszcze lepiej niż na wolności. 

Bo według mnie jeśli ktoś jest zdrowy i nie ma przeciwwskazań żeby podjąć pracę ten ma warunki żeby się utrzymać. Tym bardziej teraz gdzie brakuje pracowników, a nie miejsc pracy.

1 minutę temu, galan99 napisał:

nierób zaczął pracować musiał byś go do tego bronią zmusić

Nie nierób , tylko WONY CZŁOWIEK , ma wybór chce to robi nie to nie robi .

Nierób to nierób. 

Opublikowano
34 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Wczoraj w radio byla rozmowa z Kołodziejczakiem ze bedą juz wchodzic ostro w politykę. Mowil ze nie chca wspolpracowac z inna partią. A odnosnie kierowcy prezesa orlenu,nie po to pne sie malymi krokami w tej prywacie,zeby pozniej ktos mi robote zabierał🤣🤪

Noż k**wa , to może chociaż portiera w Anwilu 😛

Opublikowano
1 minutę temu, Dziad932 napisał:

Ależ ambimtni, ja chcę posadę wiceprezesa bądź ambasadora marki

Opublikowano
51 minut temu, szymon09875 napisał:

No to rzeczywiście żyjemy w innym kraju... Ile tego pałatajstwa żebrzącego pod kfc czy mc Donaldami łazi. Chłopy jak dęby+-30lat. Jednemu powiedziałem że niech idzie do środka tam pewnie kogoś potrzebują do pracy to sobie zarobi na żarcie. 

A jak nie potrafi to padnie i tyle. 

Ostatnio czekaliśmy na parkingu w Kwidzynie pod KFC, w ciągu 15 minut chujec dostał 3 napoje i kanapek miał pełne kieszenie. Kiedyś oglądałem na YT filmy o bezdomnych za granicą, oni dumni chyba z tego byli że tak sobie radzą. Ludzie głupi i im dają. Rozumiem jak ktoś chory, samotny, można pomóc, ale nie te lajzy co to dwie lewe ręce bo od małego złodziejstwa nauczone i zebrania.

No to rzeczywiście żyjemy w innym kraju... Ile tego pałatajstwa żebrzącego pod kfc czy mc Donaldami łazi. Chłopy jak dęby+-30lat. Jednemu powiedziałem że niech idzie do środka tam pewnie kogoś potrzebują do pracy to sobie zarobi na żarcie. 

Ostatnio czekaliśmy na parkingu w Kwidzynie pod KFC, w ciągu 15 minut chujec dostał 3 napoje i kanapek miał pełne kieszenie. Kiedyś oglądałem na YT filmy o bezdomnych za granicą, oni dumni chyba z tego byli że tak sobie radzą. Ludzie głupi i im dają. Rozumiem jak ktoś chory, samotny, można pomóc, ale nie te lajzy co to dwie lewe ręce bo od małego złodziejstwa nauczone i zebrania.

Proste ,nie jeździć do tych fastfoodów 😉 

A wcześniej tego nie było ? Pod każdym marketem sepili

Opublikowano
2 minuty temu, Dziad932 napisał:

puste bb po ruskim moczniku układać na kupkę .

Opublikowano
5 minut temu, MonteChristo napisał:

Ależ ambimtni, ja chcę posadę wiceprezesa bądź ambasadora marki

A po co się tak wysoko pchać , przyjdzie inna władza i zaraz coś znajdą na takiego 

4 minuty temu, HF86 napisał:

puste bb po ruskim moczniku układać na kupkę .

Anwil nie ma mocznika w ofercie 😛

Opublikowano
2 minuty temu, Dziad932 napisał:

A po co się tak wysoko pchać , przyjdzie inna władza i zaraz coś znajdą na takiego 

Anwil nie ma mocznika w ofercie 😛

To się i na opozycję coś znajdzie, Jakiś paragraf by się na nich znalazł

26 minut temu, HF86 napisał:

głód powinien go wystarczająco motywować. 

metoda od zarania świata, i działa zawsze. 

głód jak głód bardziej używki

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

4 minuty temu, sadownik12 napisał:

W innym kraju żyjemy. Jestem osobą obracającą się wśród wielu ludzi I doprawdy Ci powiem, chyba nie znam żadnego typowego "nieroba" wykreowanego przez pracodawców i opozycję, żyjącego z socjalu :D. Nawet pod sklepem już ekipy się wysypują- młodych nie widać, a starzy kaput z przepicia- czystki.

A mnie tam co innego denerwuje i już o tym parę razy pisałem. 

baby 🤭🤣

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Sytuacja którą kiedyś od kogoś słyszałem... 

Jakiś pijaczek podszedł do gościa i gada żeby dał mu parę złoty 

Ten odpowiada pijaczkowie że nie ma 

W odpowiedzi usłyszał "to się za robotę weź" 

Ponoć mina gościa bezcenna 🤣

Edytowane przez TheraRolnik
  • Haha 2
Opublikowano

Smacznego

Slyszałem że w garnku kaczor dochodził, ten dyktator kazał się dosolić😂😉

7 minut temu, Qwazi napisał:

Troszkę mi się oczy przymknęły a tu tyle nadrukowane i sama polityka🙆. To dla odmiany smacznego niedzielnego obiadku😊

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v