Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

Przemek, spokojnie. To jak z tym węglem z Australii. Nie pali się. 😉

Stał tyle lat to postoi jeszcze

6 minut temu, Łolek napisał:

Do której zejdzie na 0

IMG_20221109_070816.jpg

Porządny sprzęt 

Opublikowano
10 godzin temu, MonteChristo napisał:

Siostrze wczoraj kupiliśmy za 12 ibizę rocznik 06 z Niemiec 160k przejechane trochę wgnieceń lekkich na karoserii a ta kto igła

Niemiec robi 30 tys rocznie. Od 2006 roku samochód powinien mieć -> 480 000km. 10 tys rocznie jest zbyt małym przebiegiem moja żona robi więcej a do pracy ma 16km. 

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, jacor73 napisał:

bardzo proszę

https://strefaagro.pl/srodki-ochrony-roslin-te-substancje-zostana-wycofane-w-2022-i-2023-roku/ar/c8-16017845

Ten dron to ściąga ciężarówki, które wyprzedzają na zakazie, a nie za prędkość, przecież o tym piszą w artykule, którego linka wcześniej wklejałeś. A w tunelu są kamery do odcinkowego i większość jedzie potulnie zgodnie z obowiązującymi przepisami.

Bo to akcja była akurat na ciężarówki a z miesiąc wcześniej na osobówki byli.

Opublikowano
8 minut temu, hubertb napisał:

Niemiec robi 30 tys rocznie. Od 2006 roku samochód powinien mieć -> 480 000km. 10 tys rocznie jest zbyt małym przebiegiem moja żona robi więcej a do pracy ma 16km. 

Moja kuga z Luxemburga. W 3 lata 113000km. I łudzę się że nie kręcony😁

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Moja kuga z Luxemburga. W 3 lata 113000km. I łudzę się że nie kręcony😁

Nie kręcony będzie tylko polski salon i to od pewnego rocznika. Generalnie za granicą nie rozdają aut, a żeby była niska cena coś musi być z samochodem nie tak. @Agrest w Luxemburgu przebiegi roczne są olbrzymie 45tys jest u nich normą. 

Opublikowano
9 minut temu, witejus napisał:

Nie wyczułeś żartu?🤓

Nie , byłem za bardzo zmęczony 😉

Opublikowano
10 godzin temu, debrzyna napisał:

Jak to

Stoi za stodołą laweta a te gęsi mu tam kable dziobaly i srały na lawetę no to drut od pastucha zakręcił za dyszel i jak która wejdzie to tylko pióra się sypią

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, konteno napisał:

a w tamtym co miałeś ile było nalatane jak pogoniłeś w ludzi

chyba 272tys.km miał na liczniku jak go sprzedawałem

24 minuty temu, hubertb napisał:

10 tys rocznie jest zbyt małym przebiegiem moja żona robi więcej a do pracy ma 16km. 

przez rok nie zrobię 10tys.km

pewnie dlatego że przez pół roku jeżdżę motorem, a auto stoi

Opublikowano
11 godzin temu, DANDYS napisał:

Jeszcze trochę 😁

IMG_20221108_192320.jpg

Tylko dobrze rób nie dziechć na odpier**l ,bo jak mi później sprzedasz 😛

Opublikowano
10 minut temu, hubertb napisał:

Nie kręcony będzie tylko polski salon i to od pewnego rocznika. Generalnie za granicą nie rozdają aut, a żeby była niska cena coś musi być z samochodem nie tak. @Agrest w Luxemburgu przebiegi roczne są olbrzymie 45tys jest u nich normą. 

Znajomy kupił skode Superb, 4 latke, która miała mieć 90 tyś przebiegu, oczywiście żałował 50pln na sprawdzenie vinu, ale jak mu w serwisie sprawdzili -530 tys to mine miał nietęgą :) Auto chodziło w firmie we Francji.

Opublikowano

@Pafnucycoś taki zdziwiony że młodzież korzysta z alkomatu czy że prezent 

Jak po imprezują w sobotę to żeby za stery wsiąść to się sprawdzają, no przecież nie co tydzień 

A jako prezent bardzo praktyczna rzecz 

Chłopy dopłatów PiSy mi dali 

Opublikowano
31 minut temu, hubertb napisał:

Auto dobre na serwisie był to bez zastrzeżeń w to czy cofany to nie wnikam

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Znajomy kupił skode Superb, 4 latke, która miała mieć 90 tyś przebiegu, oczywiście żałował 50pln na sprawdzenie vinu, ale jak mu w serwisie sprawdzili -530 tys to mine miał nietęgą :) Auto chodziło w firmie we Francji.

No jak kupił od polaka to bym nie odpuścił 

Chyba że sam przywiózł 

1 minutę temu, MonteChristo napisał:

Auto dobre na serwisie był to bez zastrzeżeń w to czy cofany to nie wnikam

Trzeba było ode mnie Leona kupić też bardzo dobry wóz 

Opublikowano
21 godzin temu, jacor73 napisał:

I jeszcze następne

Fungicydy przewidziane do wycofania

Substancje czynne fungicydów przewidziane do zastąpienia (wycofania) - 16 substancji, które zawiera 471 fungicydów w Polsce

• benzowindyflupyr, bromukonazol, cyprodynil, cyprokonazol, difenokonazol, dimoksystrobina, famoksat (16.09.2022), fludioksonil, fluopikolid, izopirazam, metalaksyl, metkonazol, paklobutrazol, prochloraz, tebukonazol, związki miedzi

Insektycydy przewidziane do wycofania - 10 substancji w 61 insektycydów w Polsce

• alfa-cypermetryna, cyromazyna, esfenwalerat, etofenproks, gamma-cyhalotryna, lambda-cyhalotryna, metoksyfenozyd, pirymikarb, spirodiklofen, ziram

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Chyba że sam przywiózł 

Od handlarza. Rozmawiałem z nim Problemy są 2. 

1. Trzeba do sądu, rzeczoznawce, adwokata itp. Wiadomo koszty.

2.Najlepsze-na fakturze cena 25 tys mniej niż zapłacił 🤣🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Z drugiej strony kolega kupił od sąsiada Nissana Qacośtam- 2007 rok 68 tys przebiegu, jak nówka, serwisowany w serwisie, z tyłu nikt nie siedział. Auto wygląda jakby z salonu wyjechało.

ojciec ma Up!a z 2014r, nie wiem czy ma tam więcej jak 30tys.km nakręcone, chyba raczej nie

przez pierwsze cztery lata 8500km zrobił

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

Chyba że sam przywiózł 

Przy okazji byliśmy w lublinie, nudziło jej się to sobie olx'a przyglądała i mówi zobaczymy i kupiony, nie był w plamach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v