Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29 minut temu, bratrolnika napisał:

Działka w trójkącie, 3,5ara, najkrótszy bok 9m

Mam dwie trójkątne działki przy skrzyżowaniu rowu melioracyjnego z drogą gminną z barierkami autostradowymi na tym rowie. Jedna ma 4a, druga to już pełen luksus-całe 11a.

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

To też. A jak już Co to zrobi to potem będzie Cię w wiaderku karmić i włosy sobie sam wytrzesz bo tylko na dnie będziesz dostawał. Tak, że przy operacji ✂️🥚 osiwiejesz a potem będziesz łysy. Zastanów się dobrze, jeszcze możesz się do Sławka przymilać😂🤣

A on kusi, tyle że starym fendem 😂😉

7 minut temu, Łolek napisał:

Weź mnie powiedz jakie tuleje są we fiacie 110 90

Suche czy mokre? 

Opublikowano
12 minut temu, Łolek napisał:

Najkrótszy to znaczy ten od drogi, jak przylega do twojego to można pomyśleć 

A gdzie tam, do tego to bliżej @superfarmer02 by miał, choć też daleko 

Tak działki przeglądam, no nie ma co kupic, tylko na zadupiach pozostawały, coś takiego żeby kasę zamrozić to ceny kosmos

6 minut temu, kizak napisał:

Czyli jakbym stał pomiędzy wami to wyglądało by to jak kompletne przyrodzenie🤔😐

Hahahaha no nie wyczymie 

Opublikowano
17 minut temu, Dziad932 napisał:

MM 

Ale nie za tego dziada , takie jak ma np. kolega @ab23 to tak 😉

Taki co przyjeżdża i się wagi boi to by ode mnie załadowany nie wyjechał. Albo ogólna albo dziękuje. 

Raz jeden sprzedałem na wagę z auta. Z dwie godziny wpędzania na auto, bydło umęczone a ten przy rozliczeniu cenę zrobił 20 gr mniej niż się dogadaliśmy przed załadunkiem. Stwierdził że jak były w kojcu to lepiej wyglądały niż na aucie.  Byki zdenerwowane, umęczone i wez to zganiaj spowrotem do kojca. To był jedyny powód że je kupił bo się bałem żeby któryś nie odjechał, a o utracie na wadze już nie wspomnę. Może i na wadze nie oszukał ale tak mnie wtedy wkurzył gadka że więcej już ode mnie nic nie dostał, chociaż kilka razy był i pytał. A jak powiedziałem że jedziemy na ogólną to nie bo on nie ma czasu jeździć dwa razy auta ważyc. 

Aktualnie żadnych problemów nie mam z BM. Cena dogadana, auto zważone, po załadunku drugi raz i jest ok. Daleko do wagi nie mam bo jakieś 6 km i jadę za nimi żeby jakiegos  numeru po drodze nie zrobili 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Tak działki przeglądam, no nie ma co kupic, tylko na zadupiach pozostawały, coś takiego żeby kasę zamrozić to ceny kosmos

Hahahaha no nie wyczymie 

Dej link, może będę wiedział gdzie 

Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

Hahahaha no nie wyczymie 

No ale ta to za atrakcyjna nie jest

Darek a ty nie będziesz wiedział jakie te tuleje ma taki fiat co Karol6130 pyta, takiego chyba ma ten Maciej  z brodą 

@Karol6130zapytaj @hubertb

On też kumaty 

• Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, szymon09875 napisał:

Taki co przyjeżdża i się wagi boi to by ode mnie załadowany nie wyjechał. Albo ogólna albo dziękuje. 

Raz jeden sprzedałem na wagę z auta. Z dwie godziny wpędzania na auto, bydło umęczone a ten przy rozliczeniu cenę zrobił 20 gr mniej niż się dogadaliśmy przed załadunkiem. Stwierdził że jak były w kojcu to lepiej wyglądały niż na aucie.  Byki zdenerwowane, umęczone i wez to zganiaj spowrotem do kojca. To był jedyny powód że je kupił bo się bałem żeby któryś nie odjechał, a o utracie na wadze już nie wspomnę. Może i na wadze nie oszukał ale tak mnie wtedy wkurzył gadka że więcej już ode mnie nic nie dostał, chociaż kilka razy był i pytał. A jak powiedziałem że jedziemy na ogólną to nie bo on nie ma czasu jeździć dwa razy auta ważyc. 

Aktualnie żadnych problemów nie mam z BM. Cena dogadana, auto zważone, po załadunku drugi raz i jest ok. Daleko do wagi nie mam bo jakieś 6 km i jadę za nimi żeby jakiegos  numeru po drodze nie zrobili 

No tak jak bydło na luz i cały kojec to innego wyjścia nie ma , ale jak ja sprzedaje 2  czy 3 albo 4 sztuki na raz to nie będe szukał wagi ogólnej , gdzie tu sens 😉 , tym bardziej że bydło na łańcuchu to sobie zważe przed sprzedażą 

Opublikowano
24 minuty temu, Karol6130 napisał:

A on kusi, tyle że starym fendem 😂😉

Weź mnie powiedz jakie tuleje są we fiacie 110 90

Suche czy mokre? 

Na ytb zobacz jak remontują te silniki 

• Thanks 1
Opublikowano
28 minut temu, kizak napisał:

Czyli jakbym stał pomiędzy wami to wyglądało by to jak kompletne przyrodzenie🤔😐

No to Pan prezes jak nic 🤔

33 minuty temu, Bananek napisał:

Mogę być skarbnikiem.

Ja tam nie mam pędu do władzy. Mogę Wam po Cif do sklepu biegać😉

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Tak nawiązując do tytułu filmu, to czy w ogóle był jakiś "jego dzień"...

raz do południa szło dobrze .. mu. 😄

Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

Link poniżej 

Ty tam w sumie w dobrej okolicy jesteś, nie ma tam jakiej działki budowlanej na sprzedaż??? 

https://www.olx.pl/d/oferta/sprzedam-dwie-dzialki-rolne-lubiejew-kolo-sochaczewa-CID3-IDRJh8X.html

Phi, przez miedzę mam ok 8 ha działek budowlanych. Ogulnie to oprucz 5 gospodarstw na wsi to wszystko to działki budowlane, a jak pojedziesz na altankę, Gawłów to wszystko, do wyboru do koloru 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v