Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Ja pier**le 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Się nie śmiej. My też jedziemy wtedy kiedy klientowi pasuje. U tych co ostatnio robiłem to maszyny zawiezione i czekały aż będziemy mogli zacząć ;)

Także solidny usługodawca to podstawa ;)

Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

Weź się cofnij 😛

ni mam czasu. kcesz to poka.

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Tak wygląda, nie ma tam nic szczególnie interesującego i napawającego optymizmem a na pewno nie mnie. 

Ciebie może tak ale np mnie czy innych użytkowników cieszy nie tylko ten kawałek piachu czy obory ale obserwowanie dzieci jak rosną dojrzewają jak zmienia się świat w którym żyjemy różnice pomiędzy tym co teraz a tym co było jak ja byłem smrodem SO niewyobrażalne i to mnie w jakiś sposób cieszy 

• Like 3
Opublikowano
5 minut temu, MonteChristo napisał:

Tak, ludzie wolą kupić półtuszę za 15 niż od rolnika za 9 i jeszcze marudzą, że drogo

Jak matka ceny na kurczaki podniosła to wielu stwierdziło że za drogo i nie będą brali. Po dwóch miesiącach znów miała telefony ale znalazła nowych klientów którym cena odpowiadała. Za tyle co w sklepie sprzedawać to nie ma żadnego sensu

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Zakończyłem współpracę. Nie odpowiadała mi pod względem czasu realizacji. A ja lubię mieć zrobione kiedy ja chcę a nie kiedy komuś pasuje

A bo Panu bambrowi Piotrowi nie uśmiechało się czekać godzinę dłużej na kombajn to kupił swojego żeby większego bambra więcej nie dożywiać i na swoim postawić.  

Opublikowano
2 minuty temu, Wędrowycz85 napisał:

A bo Panu bambrowi Piotrowi nie uśmiechało się czekać godzinę dłużej na kombajn to kupił swojego żeby większego bambra więcej nie dożywiać i na swoim postawić.  

Widać żeś Lubelak nigdy nie byłeś u nas. Kombajn to było wieczne proszenie się i chodzenie kiedy się nawinie. Nieraz to i dwa tygodnie się chodziło. 

5 minut temu, Łolek napisał:

Ciebie może tak ale np mnie czy innych użytkowników cieszy nie tylko ten kawałek piachu czy obory ale obserwowanie dzieci jak rosną dojrzewają jak zmienia się świat w którym żyjemy różnice pomiędzy tym co teraz a tym co było jak ja byłem smrodem SO niewyobrażalne i to mnie w jakiś sposób cieszy 

Wiesz, jakoś przyjemniej wspominam czasy jak byłem młodszy, jak się chodziło do szkoły albo było mniejszym smrodem niż to co się dzieje teraz, co do dzieci to pozostawię to bez komentarza.

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

2 minuty temu, Wędrowycz85 napisał:

Widać żeś Lubelak nigdy nie byłeś u nas. Kombajn to było wieczne proszenie się i chodzenie kiedy się nawinie. Nieraz to i dwa tygodnie się chodziło. 

a ja przedwczoraj mówię do moich usługodawców że jutro mi wykoszą kukurydzę a oni którym kombajnem chcesz pytają 🤭😁

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

jakoś przyjemniej wspominam czasy jak byłem młodszy,

bo byłeś młodszy...

a co do dzieciaków. ciekawe egzemplarze to nawet za mojej młodości były. sie cuda zdarzały na lekcjach i po za nimi.

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

a ja przedwczoraj mówię do moich usługodawców że jutro mi wykoszą kukurydzę a oni którym kombajnem chcesz pytają 🤭😁

Bogate te usługodawce u was. U nas więcej niż jeden kombajn to było tylko w kółku i to tylko do 2014.

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

To ja lepiej. Wczoraj dzwoni i mówi kupię bod ciebie kukurydzę. A ja kiedy a on już jadę kosić nie przejmuj się będzie dobrze zważone 🤭

Opublikowano
9 godzin temu, Qwazi napisał:

Tak. To ten zamek. A chociaż grzeczna ta jałówka, czy też lubi chulanki i swawole?🤔

Ma  ,,swoje minuty'',i bez rogów ze łba przyłoży ,rogate sąsiadki czują respekt ,a i ja z ,,szacunkiem'' przechodzę . Chociaż mnie to w ramach relaksu po żebrach.😐

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

ten do kartofli było brać. 😁

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Wiesz, jakoś przyjemniej wspominam czasy jak byłem młodszy, jak się chodziło do szkoły albo było mniejszym smrodem niż to co się dzieje teraz, co do dzieci to pozostawię to bez komentarza.

A co w tej szkole cię cieszyło czy co było lepiej w tamtym czasie 

Bo jak sam mówiłeś nie byłeś zbyt,, popularny,, 

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

bo byłeś młodszy...

a co do dzieciaków. ciekawe egzemplarze to nawet za mojej młodości były. sie cuda zdarzały na lekcjach i po za nimi.

Jaki młodszy toż on ojcu za nasienie i matce za mleko jeszcze długu nie spłacił 

Opublikowano

@Chłoporobotnik przerażasz mnie coraz bardziej Piotrze

@Krzak jak się zdecydujesz zrobić E do B to pamiętaj, że DMC ciągniętej przyczepy nie może przekraczać 3,5t i ciagnąć możesz dwie takie przyczepy

Sądzę, że zaraz odezwie się Boguś i napisze, że jestem głupi, nie umiem czytać i nie znam podstaw. Tak, że od razu uprzedzam 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

A co w tej szkole cię cieszyło czy co było lepiej w tamtym czasie 

Bo jak sam mówiłeś nie byłeś zbyt,, popularny,, 

Młodszy byłem, jakoś przyjemniej na świat patrzyłem. Lubiłem chodzić "wyrabiać" do innych, teraz wielu mogę już na cmentarzu odwiedzić. Jakoś tak niezbyt mnie to optymistycznie nastraja. A w szkole - kolegów to praktycznie żadnych, koleżanek zero. 

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

szczawiu uważaj sobie bo twój łańcuch zdaje się krótszy

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

nic nie rże 😉

luzu trochę....

55 minut temu, slawek74 napisał:

to ten trzonek wyjmij...

A ty swój kiedy wyjmiesz?...

Opublikowano
2 minuty temu, kizak napisał:

Ma  ,,swoje minuty'',i bez rogów ze łba przyłoży ,rogate sąsiadki czują respekt ,a i ja z ,,szacunkiem'' przechodzę . Chociaż mnie to w ramach relaksu po żebrach.😐

No to w pełni zasługuje na imię, które jej nadałeś😁

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

@Krzak jak się zdecydujesz zrobić E do B to pamiętaj, że DMC ciągniętej przyczepy nie może przekraczać 3,5t i ciagnąć możesz dwie takie przyczepy

Sądzę, że zaraz odezwie się Boguś i napisze, że jestem głupi, nie umiem czytać i nie znam podstaw. Tak, że od razu uprzedzam 

Ciągam 2*10t  i  narazie bez problemu 

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Jaki młodszy toż on ojcu za nasienie i matce za mleko jeszcze długu nie spłacił 

w sumie tak, ale jednak z 10 lat minęło.

2 minuty temu, Qwazi napisał:

No ale to bez sensu. skorą wbijają T , to jak te ograniczenia???

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Ciągam 2*10t  i  narazie bez problemu 

Marek narazie. Ty akurat wiesz dobrze, że ja wiem co piszę 

Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Miło mnie...

I to przerażenie jeszcze wzrosło

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v