Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 godzin temu, hubertb napisał:

Obym takich na emeryturze nie miał.... 

Sam teraz po 2 latach emerytury myśli nad likwidacją.

Wnuczek mu się urodził i lata z wózkiem.

4stopnie i deszczyk zaczyna padać

• Like 1
Opublikowano
53 minuty temu, Łolek napisał:

Halo, halo jest tu kto 🤔

Wstawać śpiochy pracować bo kraj z kryzysu nie wyjdzie 

Mokro i wiatr trochę wieje 

Ranny ptaszek już cwierka?🤔🤭

🙋‍♂️8⁰C cosik się na deszcz zanosi. 

Opublikowano
11 godzin temu, Qwazi napisał:

Jak najbardziej ☺️

,Boruta to pan diabel polski [ o jego zamek chodzi ?] ,bo ja tak jałówkę nazwałem ,trochę na przekór  ,gdyż bez rogów😉

Opublikowano
23 minuty temu, slawek74 napisał:

nie narzekaj bidy nima 😎😁

Nowej nie ma a do starej się przyzwyczaiłem 

14 minut temu, kizak napisał:

,Boruta to pan diabel polski [ o jego zamek chodzi ?] ,bo ja tak jałówkę nazwałem ,trochę na przekór  ,gdyż bez rogów😉

To to masz pomysły Kazimierz 

Opublikowano
2 godziny temu, Łolek napisał:

Halo, halo jest tu kto 🤔

Wstawać śpiochy pracować bo kraj z kryzysu nie wyjdzie 

Mokro i wiatr trochę wieje 

U mnie również wilgoć wysoka i nie za ciepło.

Osobiście wolę inne warunki bytowe 😉

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Ranny ptaszek już cwierka?🤔🤭

🙋‍♂️8⁰C cosik się na deszcz zanosi. 

Artysta masz jeszcze tą d47 na sprzedaż 😛

Przed chwilą, szymon09875 napisał:

U mnie również wilgoć wysoka i nie za ciepło.

Osobiście wolę inne warunki bytowe 😉

Okres dostała ... 😉 

Opublikowano
51 minut temu, slawek74 napisał:

nie narzekaj bidy nima 😎😁

Faktycznie bidy już nie ma bo została tylko nędza. 😩

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie każdy lubi to co Ty, są tacy, że dopiero poważniej za jakieś hobby biorą się na emeryturze. 

tak jak Józek Wojciechowski za robienie dzieci

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Dziad932 napisał:

Artysta masz jeszcze tą d47 na sprzedaż 😛

Okres dostała ... 😉 

Zapomnij. 🤨

Ooo 🙆‍♂️ nawet się zna. 🤭🤣

8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

4mm za noc. 

W tym wieku i już prostata?🙆‍♂️🙊🤭

@Pafnucy AF dobrze Ci działa bo jak widzę to Ty innych emotek nie używasz.

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

tak jak Józek Wojciechowski za robienie dzieci

Nie znam człowieka ale znam takich "hobbystów" co za gołębie albo pole wzięli się porządnie dopiero na emeryturze. Jak zdrowie dopisuje, czas jest to czemu nie. Jak usilnie chcą jechać na jakiś wywczas albo coś to albo kogoś proszą aby się zajęli zwierzakami albo ten tydzień czy dwa rodzina się zajmuje. 

3 minuty temu, PRIMO napisał:

W tym wieku i już prostata?🙆‍♂️🙊🤭

Kiedyś uważałem, że nie ma durnych pytań, są tylko durne odpowiedzi ale im dłużej żyję to wydaje mi się, że są i durne pytania i durne odpowiedzi.

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Kiedyś uważałem, że nie ma durnych pytań, są tylko durne odpowiedzi ale im dłużej żyję to wydaje mi się, że są i durne pytania i durne odpowiedzi.

Pioter Ameryki nie odkryłeś. 

Opublikowano
13 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

poważniej za jakieś hobby biorą się na emeryturze

Krowa to nie hobby. 

7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

co za gołębie albo pole wzięli się porządnie dopiero na emeryturze

Bo pole i gołębie wymaga CZASU pracując normalnie zbyt wiele go nie ma. Pracując 8h dziennie trzeba wyjąć z dnia średnio około 10-11h. 

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

A jakoś zautomatyzować się tego nie da ?

No nie, przez okienko gablami. Innej opcji nie widzę. 

W przyszłym roku zasadzę z 10arów. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v