Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Z ładowaczem świetny pomysł 

W lubelskim tyle producentów, wspomógł by którego 

Wiadomo. Ja to zawsze Ryskowi dobrze doradzam, tylko nie słucha się czasami.

Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

też bym wolał na dzojstiku se w takim popykać , jedyne co moge to popatrzeć na nie na podwórku znajomego ale są  " parobki "i "pracownicy "

też mam siedzenie kierowcy ustawione by wysoko siedzieć , żeby tylne oparcia na równo złożyć muszę wyciągnąć zagłówki i zdemontować siedziska tylne więc drobiazgi zazwyczaj lądują pod nogami a większe rzeczy w bagażnik , do tego pierwszy raz od 4 lat  w zeszłym tygodniu korzystałem z haka 

hvjowe uczucie , brenderup 2270 niby bez plandeki ale duże wibracje z tyłu no i pustą na progach zwalniających w poprzek drogi stawia

Jak to tak haka nie używać 🙆‍♂️

Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

Weźcie mnie tak często tu nie wywołujcie bo w końcu wrócę 😁

dopóki nie usunąłeś konta to jeszcze nawet nie poszedłeś😆

5 minut temu, Karol6130 napisał:

dojenia krów 😎😂🤣

chiba socjalu 

8 minut temu, Karol6130 napisał:

Bo o tej porze to się ją kisi

bo na ogóra jeszcze za wcześnie

Opublikowano
Przed chwilą, DANDYS napisał:

nie k**wa,

Jakby gdzieś jakaś wolna była to może i ja bym kupił 🤣 ponoć dobrze idzie na nich zarobić. Ostatnio przez przypadek się dowiedziałem, już wiem skąd taka kasa u chłopaków 🤣

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Jak to tak haka nie używać

wszystko się w bagażniku mieściło nawet manitka , meble i duże agd to transport sklepu , pare worków nawozu ,wapna czy cementu to do auta wrzucałem w bagażnik , z resztą skrzynia biegów już za granica była robiona i strach żeby nie rozdupcyło jej znowu

Edytowane przez konteno
Opublikowano
2 minuty temu, konteno napisał:

wszystko się w bagażniku mieściło nawet manitka , meble i duże agd to transport sklepu , pare worków nawozu ,wapna czy cementu to do auta wrzucałem w bagażnik , z resztą skrzynia już za granica była robiona i strach żeby nie rozdupcyło jej znowu

W tym roku to może z 5 dni przyczepka nie była ciągana 

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Kiedyś to by człowiek samochód zmienił na nowszy model, teraz wogóle nie ciągnie żeby kupić coś innego, przez 10 lat się tak zżył że nie idzie się rozstać.

Poldka kup takiego jak miałeś jako lokata kapitału. Kult, rarytas, PRL, jedyny taki zobacz 

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Kiedyś to by człowiek samochód zmienił na nowszy model, teraz wogóle nie ciągnie żeby kupić coś innego, przez 10 lat się tak zżył że nie idzie się rozstać.

Po co się rozstawać?

Możesz mieć dwa👍

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

W tym roku to może z 5 dni przyczepka nie była ciągana 

do miasta zbędny bajer , ani cofnąć ani zawrócić i zaparkować nie ma za bardzo gdzie chyba że pod większym sklepem jak sa 2 stanowiska wolne jedno za drugim

Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

Dwa koła od komara i skrzynka metr na metr to wózek się nazywa a nie przyczepka 

Dwa koła od poloneza i skrzynka 2.50x1.30 a w drugiej koła jakby od sprintera i skrzynka 4x1.40 🤭 w tsrpanie jeszcze skrzynia 2.50x1.30

Opublikowano
37 minut temu, jahooo napisał:

niestety, większość tak nie robi

No są tacy co prysznic lub kąpiel tylko na niedzielę 

Powiem Ci ze jak jadę w polu robić to zakładam cichy czyste i wydmuchuje wnętrze kabiny żeby mieć czysto i nie musieć smrodu wdychać 

Opublikowano
10 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Automat do bramy załóż, młodszy nie będziesz.

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Dwa koła od poloneza i skrzynka 2.50x1.30 a w drugiej koła jakby od sprintera i skrzynka 4x1.40 🤭 w tsrpanie jeszcze skrzynia 2.50x1.30

To ty nie dziad jednak, myślałem że mówisz o takim do złomu...

2 minuty temu, Łolek napisał:

No są tacy co prysznic lub kąpiel tylko na niedzielę 

Powiem Ci ze jak jadę w polu robić to zakładam cichy czyste i wydmuchuje wnętrze kabiny żeby mieć czysto i nie musieć smrodu wdychać 

I sami się przyznają... Młodzi ludzie często tak robią...m

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v