Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

W technikum 3x brałem udział w konkursie wiedzy połączonym z zawodami na strzelnicy - i za każdym razem nawet w tarczkę nie trafiłem.

ci którzy już wtedy mieli jakieś zaliczone dziewczyny pewnie wykazywali się większa celnością 

5 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

No to nie u mnie bo jestem z reguły nieco przygarbiony a ręce latają. 

ja tak samo ,gorzej że bez jakiejkolwiek diety cud na wadze i tak nie przybieram , powyżej 3/4 metra ciężko podskoczyć 

4 godziny temu, slawek74 napisał:

% wali

byle nie 🐴

5 godzin temu, hubertb napisał:

Z czego żeś do tej tarczy walił? 

ślepakami

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

1,9 zrobiony na 170km fajnie się zbiera 

Jak ktoś chce demona to niech kupuje minimum 4 litry i 350km 

1,9tdi jest już w takim wieku że trzeba się modlić żeby działał. 

Opublikowano
1 minutę temu, lemik napisał:

Soltysowi już tylko ten kościół został😂

jak z moim kolega z pracy , co się zarzekał , ze w życiu więcej nad morze nie pojedzie, bo 4x był i z żoną 4 dzieciaków przywieźli, więc pojechał w góry w zimie - i było 5

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, HF86 napisał:

jak im Stonoga na tacy oddawał pedofilów to go w końcu do więzienia wsadzili,

bo znajdował wśród księży a PiS z kościołem w zmowie i to było nie na rękę władzy

3 minuty temu, hubertb napisał:

1,9tdi jest już w takim wieku że trzeba się modlić żeby działał. 

trzeba patrzeć przez pryzmat tego że to jeszcze silnik projektowany przede wszystkim tylko przez inżynierów , im nowsze konstrukcje tym bardziej księgowi maczają tam palce

Edytowane przez konteno
Opublikowano
Przed chwilą, konteno napisał:

że to jeszcze silnik projektowany przede wszystkim tylko przez inżynierów

To coś im k.. nie wyszło. Łatkę trwałości dostała całość a był tylko jeden trwały 1Z reszta potrafi właścicieli mocno zdziwić. Kupujesz sobie takiego gniota na pompkach i wygrywasz remont głowicy za 3 tys+ 4 pompki + pompę tandemową+ dwumasę. Już pierwsza połowa zwykle przewyższa wartość auta. 

Opublikowano
Łolek napisał:

1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Bo taki pospolity jesteś, takich w całej Polsce tysiące. Taki zwykły obywatel, z rodziną, w niedzielę do kościoła, niczym się nie wyróżniający. 

Pioter a czemu tobie zależy na tym by się wyróżniać i czym ty się chcesz wyróżnić bo nie rozumiem 

Po twojej wypowiedzi można rozumieć że masz jakieś kompleksy i na siłę próbujesz coś innym udowodnić 

nie zaczepiaj go bo zepchniesz mnie z podium 🤭🤪

Opublikowano

Takie ośmiornice dziś poszły.

Zapłaciłem za usługę wyrwania. Dziękować Bogu że koparkowy zaproponował że może zabrać te baobaby.

Już zabrane👍👍👍👍

Ile to zdrowia więcej.

Radek miałby na ozdobę do ogrodu lub rok opału, ale mu nie proponowałem. Leniwy jest to pewnie by mu zawieźć trzeba🤣

20221026_105036.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

ozdobę do ogrodu

Jak by ten korzeń był trochę większy to tak. Z takich małych po odpowiednim obcięciu bardzo ładne świeczniki lub ozdoby typowe na stół wychodzą. 

Opublikowano
jahooo napisał:

I nikt ci nie zabrania nie posiadać broni albo korzystać z wypożyczonej ze strzelnicy - na strzelnicy

Tak samo jak Pioter nie chce się żenić - jego wola, ale on nie zabrania reszcie się żenić, jak chcą

Są tacy co znęcają sie nad swoimi żonami. Przez analogię, jest to powód do zakazania wszystkim mężczyznom wchodzenia w związek z kobietą ?

z tym żenieniem to co Pioter myśli bym nie był tdki pewny 🤔

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, hubertb napisał:

Jak by ten korzeń był trochę większy to tak. Z takich małych po odpowiednim obcięciu bardzo ładne świeczniki lub ozdoby typowe na stół wychodzą. 

@Agrest do góry nogami tego korzenia , dobrze obmyć myjka , równo w okrąg dociąć , dorobić formę okrągłą dookoła i zalać żywica epoksydowa i stół cacy 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
21 minut temu, konteno napisał:

dorobić formę okrągłą dookoła i zalać żywica epoksydowa i stół cacy 

Ostatnio wysyp takich zalewanych stołów, powiem ci że niektóre naprawdę mocno kiczowato wyglądają. Trochę przypominają mi się gałki zmiany biegów w maluchu i PKSach. 

1 minutę temu, tytanowyJanusz napisał:

Choo no który pomóc wsadzić tego kloca na kółek 🥵

Żurawiem wchodzi cyk fuch. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Rozbawić policjanta to pół sukcesu😉

Kiedyś dojeżdżam do kontroli trzeźwości (trzepali wszystkich po obu stronach ulicy) to ja cyk telefon i zdjęcie. Podjeżdżam a niewiasta całkiem ładna mnie pyta czy wiem ile kosztuje zabawa  telefonem podczas jazdy🙆. To ja jej na to że zdjęcie tak pięknej kobiety w mundurze jest warte każdych pieniędzy. Uśmiechnęła się i mówi tym razem się panu udało.😁 Dmuchłem świeczkę i pojechałem dalej.

• Haha 2
Opublikowano
49 minut temu, hubertb napisał:

Może o grubszy Ci chodzi.

Wielkość? Tu będzie okrąg o średnicy 2m albo i ciut więcej.

35 minut temu, konteno napisał:

@Agrest do góry nogami tego korzenia , dobrze obmyć myjka , równo w okrąg dociąć , dorobić formę okrągłą dookoła i zalać żywica epoksydowa i stół cacy 

W jednym ogrodzie widuję uschniętego świerka oczyszczonego z kory i polakierowanego. Do tego jakieś odwrócone pieńki z korzeniami.

Wygląda bardzo ładnie

Z tego Radek miałby fajną podłogę lub ścianę. Przede wszystkim inną od koloru mleka🤭

20221026_144534.jpg

Opublikowano
12 minut temu, Agrest napisał:

Może o grubszy Ci chodzi.

Wielkość? Tu będzie okrąg o średnicy 2m albo i ciut więcej.

W jednym ogrodzie widuję uschniętego świerka oczyszczonego z kory i polakierowanego. Do tego jakieś odwrócone pieńki z korzeniami.

Wygląda bardzo ładnie

Z tego Radek miałby fajną podłogę lub ścianę. Przede wszystkim inną od koloru mleka🤭

20221026_144534.jpg

Ale ja już wyszukowane mam to narazie nie będę nic ruszał 😛 sołtys ma się remontować 😂😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v