Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, Agrest napisał:

Ja miałem do wyboru stawiać nowe i remontować rodzicom stare, lub modernizacja starego i mieszkanie w nim.

Wyszło to drugie choć chciałoby się nowe.

Największa satysfakcja że wszystko na podstawie własnego projektu

20220121_153741.jpg

20220121_153913.jpg

20220121_153944.jpg

20220121_154552.jpg

20220121_151428.jpg

Ale pałace 🙊🙊

Opublikowano
3 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Moj sąsiad ma taką dziewczynę, jeszcze sie nie urodziła 😀

Tak jak i ja, i się już nie urodzi.

Kurła ale się zadyma zrobiła. Trzeba iść chleb kroić, dobrze, że dużo już było krojonego, tylko dwa worki do pocięcia. -3 na termometrze.

Opublikowano
2 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Pojechalem z żoną synem i tesciem na wystawe maszyn do Sitna,to w moich stronach ale dalej jakies kilkanascie km, połaziliśmy troche i mowie no to teraz do moich rodzicow,staremu sie nie spodobalo bo daleko sie jechalo,dlugo i teraz znowu jeszcze dalej bedzie wracac. Wypil z ojcem.flaszke to juz nic nie gadal tylko spal w drodze. Ale ja jak mam okazje gdzies podjechac to korzystam, kto wie kiedy moze byc okazja,jeszcze kwestia tego do kogo. 

Sitno to także niedaleko ode mnie, często tam w okolicy bywam w ramach weekendowych wypadów

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

Sitno to także niedaleko ode mnie, często tam w okolicy bywam w ramach weekendowych wypadów

Ja na chmielakach nigdy nie bylem a to tez rzut beretem. No ja tam 19km od rodzicow mialem. Horyszow polski to bylo co sobote. W Zamościu sie wyedukowalem na tym prawie Płoskim

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Karyngton 🙆‍♂️

Marek , pan Sławuś vel @Agrest to jest najlepszy rolnik 👍 w powiecie lipskim albo i w całym układzie Warszawskim 😜 

W byle szałasie nie będzie mieszkał 👏

Opublikowano
4 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Nowy Dwór Mazowiecki 

Poczekaj z rok, bo z tego co wiadomo to 17 lat, a nie chcialbys zeby pisali o Tobie w gazetach. Rysiek,gdyby córka nie mowila prawdy co tam w tej bursie sie dzieje,to wiedz ze moge sie dowiedziec wielu rzeczy:ph34r:

Jak ma 17 to już legalną co Ty za herezje siejesz 🤣

2 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Wtedy jeszcze bylo ok, w okresie letnim nie bylo weekendu zebysmy browara na lawce nie pili. A teraz gdyby nie odezwal sie niepotrzebnie na jeden temat to.dalej byloby wszystko ok. 

To co on znowu odwalił ?

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ciekawe czy na taki jak ja mam znajdą się chętni za kilka czy kilkanaście lat🤔

Znajdą 

Opublikowano
8 minut temu, Ursus932 napisał:

Marek , pan Sławuś vel @Agrest to jest najlepszy rolnik 👍 w powiecie lipskim albo i w całym układzie Warszawskim 😜 

W byle szałasie nie będzie mieszkał 👏

Ty już tak nie cukruj 

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Lepiej poczekać bo czasem Rysiek widłami po plecach przejedzie i dopiero będzie 🙊🙊

Jak u bierzmowania  była i noga grubsza od....  to się już chłopaków nie boi

• Haha 3
Opublikowano
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ciekawe czy na taki jak ja mam znajdą się chętni za kilka czy kilkanaście lat🤔

Kupiec się zawsze znajdzie. Pytanie tylko kiedy i ile zaplaci

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Ty już tak nie cukruj 

A czemu to dobry człowiek jest  , a dodatkowo Sławek ma pług akpila schowany w stodole 😛 

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

@Agrest

Slawek a w tym wózku przed domem to kto, chyba nie Ty

Córka, a dzieci to to co mobilizuje do myślenia i jeszcze cięższej pracy. Nadszedł czas zmodernizować piece kaflowe na Co, bo nawet tego nie było, zapewnić w miarę normalne warunki bytowe. Osobne wejście z klatki do rodziców, osobne łazienki i kuchnie...

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, PAN88 napisał:

Kupiec się zawsze znajdzie. Pytanie tylko kiedy i ile zaplaci

W sumie to nie wiem ile bo i kto wie ile to będzie kiedyś warte i w jakiej walucie... Ale wiem jedno- mi w przyszłości 200m2 na pewno nie będzie potrzebne. Sprzątania kupę, utrzymanie drogie to na jednego człowieka nie warto nawet tego trzymać. A działka duża, jakoś by to wydzielił i obok taki mały szałas dla siebie postawić.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v