Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, GRZES1545 napisał:

A już znalazłem sposób, muszę tylko swierzą miętę ogarnąć i poszatkować🙂  Dzięki za porady chłopy, oby podziałało🙋‍♂️

Uważaj żeby palca nie uciąć jak będziesz szatkował 

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

A co Ci do tego? A niech se jest, takie rzeczy to większość ludzi ma głęboko na względzie.

Ciepły, słoneczny dzień, jeszcze tylko u Seniora 13 rządek do wykopania i 4 u siebie na przyszły tydzień. Kurła rekord wykopanego areału w tym roku. 

No Pioter. 

Moje kartofle już nawet przebrane i w sumie te na jedzenie sprzedane.

Znasz ceny za q u siebie? 

Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

Roślinka ma niby wystarczyć, potem 30 min nacierać i powinno zneuttalizować zapach🙂

Ty. A kiego tego hukinola Ty sie czypiał? 

Opublikowano
27 minut temu, GRZES1545 napisał:

Chłopaki sprawa życia i śmierci ...czym zmyć hukinol? Strzykawka deczko gdzieś przepuściła i palec mi śmierdzi 😬 spania z kobietą nie będzie 🙆‍♂️

Jak tylko jeden palec to moze:

big_tasak-do-miesa-sk5-18cm-1.jpg

• Haha 3
Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

No Pioter. 

Moje to nieprędko będą przebierane w większości, może coś koło soboty jak będzie padać. Na moim "sortowniku" to za szybko nie idzie w dodatku samemu robiąc.

Tak po 1,50zł/kg by wypadało sprzedać. 

Opublikowano
1 minutę temu, Dziad932 napisał:

@Pafnucy Zbigniew ten agregat już Ci przywieźli ?

No ba. Juz sie zastanawiam kiedy szybe tym wybije w furgusonie... 

Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Dopier bycka będzie szukał, uhoduje, sprzeda to wtedy kupi 😉

A wiesz ze wredny bywasz..? 

Opublikowano

Nie. Ujdzie, chociaż szalu ni ma. Nawet z niedomalowaniem. 

Hydropak po prostu niebezpieczny dla szyby z tylu... 

Opublikowano
16 minut temu, Karol6130 napisał:

A to na kominie to radar co krowy śledzi gdzie chodzą? 

I sąsiada kiedy z domu wyszedł 🤭

Myślisz ze mój sąsiad ma aż takie ciekawe życie?

22 minuty temu, Baks00 napisał:

Spierdo...scie proszę pana🙆 trzeba było obrzeże obniżyć 

Jak? 

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Gdzie tam, Ferdek na dach podnosi💪😀😉

A i owszem.. Ale cza bedzie jaki odwaznik na przód... 

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

Nie. Ujdzie, chociaż szalu ni ma. Nawet z niedomalowaniem. 

Hydropak po prostu niebezpieczny dla szyby z tylu... 

No cudów nie można oczekiwać , w końcu jedna z najtańszych firm na rynku ...😉

Jaka cena ?

Opublikowano

ech człowiek do roboty się weźmie od święta, a tu drukują bez opamiętania. nic tam,jutro trochę poturlac i wnioski na dwa piece złożyć, pani w gminie gada że jeszcze jakiś na pronda czy coś mi się należy, ja siem normalnie boję czy konta mi nie rozsadzi 🙉

Opublikowano
1 minutę temu, Dziad932 napisał:

No cudów nie można oczekiwać , w końcu jedna z najtańszych firm na rynku ...😉

Jaka cena ?

Najtańsza.... 

Opublikowano
HF86 napisał:

ech człowiek do roboty się weźmie od święta, a tu drukują bez opamiętania. nic tam,jutro trochę poturlac i wnioski na dwa piece złożyć, pani w gminie gada że jeszcze jakiś na pronda czy coś mi się należy, ja siem normalnie boję czy konta mi nie rozsadzi 🙉

Przekieruj na moje. Ostatnio sporo z niego wywiało.

Opublikowano
13 minut temu, Pafnucy napisał:

No Pioter. 

Ty. A kiego tego hukinola Ty sie czypiał? 

Przy kukurydzy szmatki rozwiesiłem i strzykawką kropelki dozowalem, na dziki i jelenie to.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Aaaa,nie no, rychło w czas 😉 

Nie powiem, kiedyś też po pół roku na obcych blachach jeździłem, ostatnie lata to jednego dnia kupione, drugiego dnia przerejestrowane 

U mnie to trwało bo wprowadzałem zmiany konstrukcyjne w papierach, ze sztywnej ciężarowej jest rolnicza wywrotka. Jak będę sprzedawał koledze @Dziad932to żeby miał w papierach to co w rzeczywistości 

ON już gówno chapną to wie jak to smakuje😁

Edytowane przez 6465
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

Przekieruj na moje. Ostatnio sporo z niego wywiało.

a masz 1,5 w zamian 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Przy kukurydzy szmatki rozwiesiłem i strzykawką kropelki dozowalem, na dziki i jelenie to.

... I na samotną noc.... 

Opublikowano
20 minut temu, danielursus3p napisał:

Materiał to ze 3 lata leży, tylko nie ma kiedy się za to wziąć. Cena za kontener wydaje mi się przyzwoita. 

Cena nie jest zła jak za taki gabaryt, nie chce mi się liczyć, ale pewnie dużo taniej by nie zrobił 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v