Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Promocja jest 

Screenshot_20220904_083029_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

ciekawe masz fotki... 🤔

Opublikowano
PRIMO napisał:

5 minut temu, Pafnucy napisał:

Primuś a za czym tam się wybrałeś?

wystawić chorągiewkę?

A do Ryśka daleko?

do samego partaczewa jedziesz ? Rysiek to bardziej wisznice trochu jeszcze dalej...

TheraRolnik napisał:

Ehhh trzeba po południu jechać trochę łąki skosić

Oj jak mi się nie chce oj jak mi się nie chce 🙈

jak byś rano skosił to po poludniu zbiór i już sianokicha gotowa 🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

torfów nie ma 🤦‍♂️ gdzie ty żyjesz 🤦‍♂️ a trzydziestkami to chyba tylko u ciebie i dziada grabią 🤦‍♂️

6*LLU

🙋‍♂️

U nas takich biznesmenów nie ma 🤭 my bidne ludzie 

1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

Cześć Pan.Ciekawe kiedy w końcu nasi wyjdą na ulicę i zaprotestują tak jak wczoraj w Czechach.8* coraz lepiej.

Ale po co na ulicę? "mamy wspaniały rząd, wybitnych specjalistów a ludziom z dnia na dzień żyje się coraz lepiej" 🤢

• Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, slawek74 napisał:

do samego partaczewa jedziesz ? Rysiek to bardziej wisznice trochu jeszcze dalej...

jak byś rano skosił to po poludniu zbiór i już sianokicha gotowa 🤭

Nie chce takiej mokrej 😉

No i trzeba się nauczyć prasować a to lepiej w suchszym towarze niż w mokrym 

Opublikowano
6 minut temu, szymon09875 napisał:

Dyszel ma tylko łamany hydraulicznie. 

Oska do zmiany. Bliźniak jest bo na standardowych 15.3 się topiła.  

A oś z kołami od beczkowozu ? ,wysokie ,szerokie ,mengele 370  na dole przyczepy ma 175 cm   ,  kto wie ?    ,       

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Ale po co na ulicę?

W Czechosłowacji po 89 roku prezydentem był inteligent, u nas gość po zawodówce. U nich po 89 roku nie było durnia który studził gospodarkę i wyprzedawał wszystko za granice. Te subtelne różnice sprawiają że Polacy nie mają już ochoty strajkować bo z reguły jest gorzej niż było przed strajkiem. 

• Like 4
Opublikowano
Przed chwilą, kizak napisał:

A oś z kołami od beczkowozu ? ,wysokie ,szerokie ,mengele 370  na dole przyczepy ma 175 cm   ,  kto wie ?    ,       

Mam już od prasy, tyle że muszę znaleźć czasu trochę i to wsadzić. 

Ta już strasznie zmasakrowana 

Opublikowano
2 godziny temu, Łolek napisał:

O witaj Michale 

Dzień dobry wszystkim 

Dziś pierwsza robocza niedziela w tym roku 

Toś ty mój krajan 

Z której strony Brzezin na Stryków, Koluszki, Rawę czy Łódź 

W stronę Łodzi. 

Opublikowano
16 minut temu, gregor1284 napisał:

U nas takich biznesmenów nie ma 🤭 my bidne ludzie 

Ale po co na ulicę? "mamy wspaniały rząd, wybitnych specjalistów a ludziom z dnia na dzień żyje się coraz lepiej" 🤢

Posłuchali Kononowicza i tak rządzą żeby niczego nie było 😁 wtedy będzie po równo

Opublikowano
4 minuty temu, kizak napisał:

te male prasy mają tylko ponad 2 tony ,większe 3 tony . A tu samozbierka pewnie tyle co prasa ,a jak dojdzie  ,,pasza'' ? Czy nie będzie za delikatna ?

Na oko ta "nowa" wydaje się kilka razy mocniejsza, coś jak od przyczepy d55.

Z niemieckiej fortschrittki 

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, hubertb napisał:

W Czechosłowacji po 89 roku prezydentem był inteligent, u nas gość po zawodówce. U nich po 89 roku nie było durnia który studził gospodarkę i wyprzedawał wszystko za granice. Te subtelne różnice sprawiają że Polacy nie mają już ochoty strajkować bo z reguły jest gorzej niż było przed strajkiem. 

Ale już i z tym godzeniem się na sztuczne zawyżanie cen to też nie halo 

Opublikowano
11 godzin temu, gregor1284 napisał:

To już lepiej gniazdo szczurów 

Masz i śliwkę? 🤔

Masz, do końca tygodnia jeszcze dąbrowicka powinna być. Potem jeszcze zwykłą Węgierkę mam.

Orzech też już jest.

Opublikowano
9 minut temu, hubertb napisał:

Ale zawyżają ludzie, cfaniaki i handlarzyny. 

I spółki skarbu państwa 

8 minut temu, damian303 napisał:

Masz, do końca tygodnia jeszcze dąbrowicka powinna być. Potem jeszcze zwykłą Węgierkę mam.

Orzech też już jest.

Która jest najsłodsza? Nie ukrywam że to na śliwowicę by miało iść a cukier drogi. Jaki orzech? 

Opublikowano
11 godzin temu, Agrest napisał:

Najlepiej powyżej 18 +wysoka wilgotność. Na dziś noce bardzo zimne i susza

No właśnie za ciepłych nocy nie zapowiadają, jak by było chociaż z 15 stopni te też pojadę.

Zauważyłem, że sąsiedzi robią 3 oprysk na grzyba po zbiorze, czego poprzednie lata nie mieli w zwyczaju. Z informacji z góry, cena za rok dalej będzie. Nawet się dowiedziałem , czemu w tym roku była taka abstrakcyjna.

7 minut temu, gregor1284 napisał:

I spółki skarbu państwa 

Która jest najsłodsza? Nie ukrywam że to na śliwowicę by miało iść a cukier drogi. Jaki orzech? 

Jak dojrzała to obie słodkie. Leszczyna na świeżo.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

ciekawe masz fotki... 🤔

Pytanie co on tam robił😆

1 godzinę temu, Łolek napisał:

Promocja jest 

Screenshot_20220904_083029_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

30 w pupu 20 w paszczu?

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
2 godziny temu, marcin19071980 napisał:

Rzekł bym nawet że rewelacyjnie 😁Cenę opału powini zrównać z ceną nawozu i wtedy było by sprawiedliwie.Kilowat też wyj....na 5zl a bochenek chleba na 20zl to może by się wreszcie towarzystwo obudziło

Popieram 👍 wczoraj o tym pisałem. Na razie jeszcze jest za dobrze. 

2 godziny temu, marcin19071980 napisał:

Rzekł bym nawet że rewelacyjnie 😁Cenę opału powini zrównać z ceną nawozu i wtedy było by sprawiedliwie.Kilowat też wyj....na 5zl a bochenek chleba na 20zl to może by się wreszcie towarzystwo obudziło

Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

W tych sprawach nie narzekam,a i śpię pod pierzyną 😆

Zachciało mi się białej ryby i mi uja trza do domu

Pierzynka najlepsza 😊

1 minutę temu, DANDYS napisał:

Patrz @Dziad932 

IMG_20220904_091215.jpg

Było olej wlać 😛

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v