Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, gregor1284 napisał:

A daj spokój te przerywacze to na przegląd jedynie 

Tysiąc dam 

Ona nie na sprzedaż, szybciej anka pujdzie w świat. A to to ma dożywocie. Na hydraulice się znasz? Przyjedź piec podłączyć.

Edytowane przez 6465
Opublikowano

Tak, dla Sławka na otwarcie obory 😉

1 minutę temu, Łolek napisał:

Popcorn ribisz

1 minutę temu, 6465 napisał:

Ona nie na sprzedaż, szybciej anka pujdzie w świat. A to to ma dożywocie.

Też mam kopaczkę, nawet dwie 👍

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, lemik napisał:

Raczej optyczne xd

Jak byś oglądał stare polskie komedie to wiedziałbyś  o co chodzi xd

A żeś młody toś cimny 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

Wreszcie się nasze chłopaki wk.......i braciszków Ukraińców sprali pod sklepem jak należy.Nie wiem dokładnie oco poszło ale coś do sklepowej zaczęli szumieć.H......jedne,jeden 22 drugi 25lat robić się nie chce bo przecież gmina na wszystko da do domu jechać nie chcą bo na front by ich wysłali ale szumieć i burdel robić to by chcieli.

Opublikowano
14 minut temu, 6465 napisał:

Ona nie na sprzedaż, szybciej anka pujdzie w świat. A to to ma dożywocie. Na hydraulice się znasz? Przyjedź piec podłączyć.

Za kopaczkę to się znam 🤭

4 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Wreszcie się nasze chłopaki wk.......i braciszków Ukraińców sprali pod sklepem jak należy.Nie wiem dokładnie oco poszło ale coś do sklepowej zaczęli szumieć.H......jedne,jeden 22 drugi 25lat robić się nie chce bo przecież gmina na wszystko da do domu jechać nie chcą bo na front by ich wysłali ale szumieć i burdel robić to by chcieli.

Postaw im tam co i ode mnie 

Opublikowano
23 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Wszędzie tak powinno się robić 

Opublikowano

No zbierali sobie już od jakiegoś czasu i w końcu nazbierali.Poco siedzieć cicho trzeba się nachlac i dym robić.Chyba zdrowo oberwali bo ledwo się toczyli przez boisko.

Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, lemik napisał:

Tak se tłumacz łolek. To powiedz co to za komedia- wyguglam

Niepamiętam tytułu w starym kinie 

Słowa te wypowiedział Stanisław Sielański  

Szukaj  aż znajdziesz 

Screenshot_20220902_223237_com.android.chrome.jpg

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

Eh kurna, nawet nie ma się z kim po stolicy poganiać. Każdy się cyka  :( 

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Eh kurna, nawet nie ma się z kim po stolicy poganiać. Każdy się cyka  :( 

,, Sławkówno " poganiaj  a nie po stolicy .....😁😁😉

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, danielursus3p napisał:

A skąd wiesz że bez Sławkówny, a może z 😜

Spytamy Sławka czy córcia w domu 

A Jak z tobą jest to i ty tam nie cykaj🤭😉🤔

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
10 godzin temu, Agrest napisał:

No nadszedł czas że pora spoważnieć i zacząć inteligentniej wyglądać🤭

20220902_122636.jpg

ja oprawy eisenbach titanflex z dekade temu nosiłem ale jak tytan hvj strzelił to tez wybór padł na ta markę 

2 godziny temu, radekz200 napisał:

7x5 

ale mierzone na górze czy na dolnych schodkach?

3 godziny temu, radekz200 napisał:

ps jakie kamienie proponujecie nasypać? 

te co przed siewem na polu nazbierasz 

13 godzin temu, HF86 napisał:

najwieksza fabryka regionu za rok najprawdopodobniej do zamknięcia

BAT Augustów czy masz coś innego na myśli?

13 godzin temu, jacek1296 napisał:

Obecnie jest rynek pracownika

rynek kierowników , managerów , prezesów dyrektorów itp

12 godzin temu, pedro2 napisał:

Teraz tylko żałuję ,że nie poszedłem na studia, człowiek by życia spróbował...

zależy co rozumiesz pod tym pojęciem , ja tam codzienne dojeżdżałem autobusem to po studenckiemu nawet nie żyłem 

11 godzin temu, pedro2 napisał:

Oo już zaraz... Filmów zagranicznych się naogladają i tylko jedno we łbie 🙈

coś młodzi ludzie musza robić w wolnym czasie po studenckim ćwiartku , do tego jeszcze dochodzi demograficzny sukces programu Erasmus , nawet w robocie 2 koleżanki sa co koło 20 miały jak wpadke zaliczyły 

12 godzin temu, bratrolnika napisał:

Mam dwóch kolegów, jeden został policjantem i łapie złodziei, a drugi został prawnikiem i ich broni, to się nazywa biznes rodzinny 

jak są spokrewnieni to może i tak 

10 godzin temu, Bananek napisał:

Co ty za głupoty gadasz. U mnie cała chata na grawitacji. Prąd mi nie straszny. A raczej jego brak. 

u mnie tez , problem się robi jak się zaczyna woda gotować bo piecoqchnie mają boczne wyloty wody a nie z góry

9 godzin temu, hubertb napisał:

W zimie pale w kozie w garażu. Zacząłem robić sobie piec który nie miał by takiego spożycia jak koza ale jak zwykle czasu brak. 

jaka ta koza ? u mnie met-spos kacper żeliwniak

Opublikowano
10 godzin temu, Strongman napisał:

Przerywacz Led podziałał tylko miesiąc 

20220902_200211.jpg

Panie ale masz długie...

Szczypce 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v